ב 5 לאוגוסט זה קורה

melancholy man

New member
ב 5 לאוגוסט זה קורה

לאחר ישיבה לילית מרטונית בהשתתפות, יו"ר ועדת הטקסים של הממשלה, הממונה על הטקסים בבית הלבן, שליח האו"ם טיירה לארסן, שר הטקס בארמון בקינגהם ושרה נתניהו, הוחלט כי ביום חמישי ה 5 לאוגוסט יחגג כאן בפורום, יום ההולדת השני לפורום, הטקס יצויין על ידי שרשור מיוחד, משחק BPD והמון הערות ציניות נבזיות של כל הנוחכים, לרגל הארוע התחייב נציג הבית הלבן לשוחח עם ענבל גבריאלי שתנסה לדבר על ליבם של שלטונות צה"ל, לשחרר את נווש במיוחד לארוע מהטירונות. אבל לפני החגיגות והמשחקים, אני רוצה לנצל את ההזדמנות ולבקש מכם להעלות טענות דווקא, מה לא בסדר בפורום?, מה אפשר לשנות?, מה לא בסדר בניהול?, בנושא הפורם? ובכלל, כל משוב חיובי או שלילי על הפורום, שיוכל לסייע לנו לנהל אותו טוב יותר ולפתח את הקהילה הצעירה שלנו.

yushii

New member
יותר קישורים!

אני עובר על הארכיון בתקופה האחרונה, ויש הרבה כתבות/מאמרים מאוד מעניינים שלא נכנסו למאגרים, וחבל כי באיזשהוא שלב הדברים האלו חוזרים על עצמם... אפשר גם לחתוך חלק גדול מהמאמרים, לדעתי, שלא תורם הרבה.

melancholy man

New member
לא הבנתי...

האם הכוונה לקישורים לאתרים יצונים או למאמרים שלדעתך אמורים להכנס לדפי הקהילה ולא נכנסים? ומה הבעיה עם המאמרים? (אני שואל ברצינות מתוך כוונה לתקן אם צריך)

nik19864

New member
הבעיה היא

שצריך להכניס יותר מאמרים לדפי הקהילה, יש כאלה שלא ניכנסו וזה חבל

Another Girl

New member
יותר מאמרים?

זה הפורום האחרון שאפשר להגיד עליו שיש בעיה עם כמות (ואיכות) המאמרים. תראה לי מאמר אחד (והכוונה לאיכותי ורציני) שהתפרסם בפורום ולא הוכנס למאמרים.

Another Girl

New member
אולי נמצא כי המאמר שלך לא עומד

בקריטריונים,שהרי המנהלים הבהירו כי לא כל מאמר ייכנס אוטומטית למאמרים אם לא יהיה מספיק איכותי ו/ארוך או פשוט יתאים לקריטריונים לפי שיקול דעתם. אולי כדאי שתשלח לאחד מהם מסר ותשאל מה אתה יכול לעשות כדי לשפר את המאמר כדי שיוכל להיכנס למאמרים,אני בטוחה שהם לא השאירו אותו בחוץ סתם כי בא להם.

melancholy man

New member
בתיה

הועברו כבר מסרים ועד כמה שאני יכול להבין התשובות כבר ניתנו, אם יש עוד שאלות כמובן אפשר לפנות אלי (או לנווש לכשתיהיה פנויה יותר) במסרים, בכל מקרה המטרה של השרשור היא לא לגבי בעיות ספציפיות אלא יותר משהו כללי יותר. אה..בן.., תודה בתיה

yushii

New member
כוונתי היתה

שיש נושאים שנדונו בפורום ולא נכנסו על אף שלענ"ד הם טובים/ חשובים/ מעניינים יותר מרבים אחרים. דוגמאות בדרך...

yushii

New member
הקישורים לא עובדים לי משום מה

אבל בינתיים זכור לי פרוייקט הזמרים שלא היה לו שום קישור כלל ופרויקט הגיטריסטים שם חסרים כמה קישורים. שלא אשמע קטנוני או משהו - המאמרים בפורום זה אחד הדברים הטובים בעולם, ולעד אחשוב כך.

melancholy man

New member
אה...

בקשר לקישורים שבורים או חסרים אנחנו מידיי פעם עוברים על זה, טורניר הזמרים היה שעשוע לא צריך להתיחס לזה ביותר מידיי רצינות

melancholy man

New member
אני אחזור על מה שכתבתי כבר

המטרה של מדור המאמרים בדפי הקהילה אינה לתת פרס לגולשים שכתבו הודעות ארוכות במיוחד אלא ליצור מאגר מידע בנושא הפורום, אין טעם להעלות לשם מאמרים שהתוכן שלהם בעייתי מבחינת אמינות, מנוסח לא נכון או חלקי, לכן לא כל "סקירה" יכולה להעלות לדפי הקהילה. התפקיד של המנהלים בפורום הוא לשמש כעורכים ולהחליט מה כן אמין וכתוב נכון ומה לא, ברור לנו כי התפקיד הזה יכול להיות לא פופלארי לפעמים, אבל אנחנו מבצעים אותו הכי טוב שאנחנו יכולים. אגב, לצערנו בדיעבד אכן ישנם מאמרים בדפי הקהילה שאולי מוטב היה לולא היו שם, אבל, אין בכוונתו לתקן זאת כרגע מפאת כבודם של חברי הפורום שכתבו את המאמרים ונסתפק ביכולתם של של הגולשים לתקן שגיאות באמצעות מנגנון התגובות של המאמרים.

קיר קמט

New member
מנהל אחר, ויפה שעה אחת קודם ../images/Emo3.gif

או יום הולדת יום אחד קודם לכן, כדי שאני אנכח בארוע.

ThePiper

New member
כפי שאמרת אתמול בוס...

שאיאן יחליף אותך בהנהלה... אני בטוחה שזה יתקבל על נוש. מממ אולי אני גם אכתוב איזה מאמר כדי לכפר על עוונותי =( ואני אישית! רוצה עוד משחקים!!

noosh

New member
לא מתקבל עליי בכלל

איש לא יחליף את הבוס בניהול, גם לא איאן

למעלה