ב-29.10.06, יום א', שעה 18:00-הפגנה

liorhikri1991

New member
ב-29.10.06, יום א', שעה 18:00-הפגנה

ב-29.10.06, יום א', שעה 18:00, תתקיים הפגנת ענק מול עיריית פ"ת, כדי להביע מחאה על השירות הגרוע של חברת "קווים". הפעם אני באמת מבקש, מכולם, בואו להפגנה, שתפו פעולה, הראו נוכחות, זה למעני, וזה למענך, כולנו רוצים לנסוע בתחבורה ציבורית איכותית. אני, ואני משער שגם את/ה לא רוצים להמתין שעה לאוטובוס שאמור להגיע כל - 10 דק'! אני לא רוצה שהנהג יקלל אותי או שלא יחזיר לי עודף כמו שצריך! אני לא רוצה שהאוטובוס יברח לי, או שאני אדחס בו כמו בתוך קופסאת סרדינים! אני לא רוצה להיפצע בעת הנסיעה! שוב אבקש מכולכם, נא שתפו פעולה! בכבוד רב, אלירן היקרי - יוזם פורום התושבים גדי יפה-יו"ר ועד ההורים העירוני בשם "פורום התושבים לשיפור פני התחבורה הציבורית בפ"ת" ועדי השכונות, ועד ההורים העירוני, פרלמנט הנוער ועמותת 'פ"ת זה אני'. מקווים לראותכם במקום.

שאניה

New member
אני לא יכולה להגיע..

אבל אני יעודד אתכם מפולין

Hallucinate

New member
אוף רילקס.

כולם חושבים היום שהם ז'אן אוף-ארק. אין לי משהו נגדכם, באמת, אבל תלמדו לחיות עם השינוי ולא להיות השינוי...(ואל תאמינו לאלה שאומרים אחרת.) חוצמזה, אתה מאחר בגללם לבצפר- מה דעתך ללכת אליו במקום להפגין בבוקר?=\ תפגין בערב. לא, בערב כולם מסיימים לעבוד. מצד שני, שמועות שיש עירייה מתפקדת זה כמו אגדה עירונית, אז לא משנה. קיצר די עם השטויות:) נ.ב. מישהו שם לב שהקציבו לוח לגרפיטי בקניון הגדול? יענו אשכרה הוא לבן ורשום עליו "גרפיטי". פ"ת זו עיר אלימה אבל בפירוש לא הארלם....כי הרוב רוסים. לא משנה. אניוואי, לדפוק את המערכת ולקשקש על השלט שלידו!

liorhikri1991

New member
../images/Emo66.gif כולנו יחד למען עצמנו, ככה..

אם לא נדאג לעצמנו מי ידאג לנו? למי שלא מבין-אנחנו כח עצום, אנחנו יכולים ביחד כולנו להזיז הרים! אנחנו יכולים להפוך עולמות! אנחנו יכולים לתקן את כל העוולות שגורמים לנו! תודה לכולם על שיתוף הפעולה-ככה, מאוחדים ומלוכדים ננצח ונצליח! אלירן היקרי 29.10.06, יום א' הקרוב, הגיעו בשעה 18:00 מול הכניסה לעירייה להפגנת מחאה נגד חברת קווים (שימו לב ההפגנה לא נגד העירייה)

עירני22

New member
איפה תהייה בשעה שש בערב יום א?

מפגין מול העירייה.גם לדעתי ההפגנה במקום.

liorhikri1991

New member
אני אהיה מול העירייה ויתחיל לצעוק..

אחי יהיה בישיבה, הוא אלירן היקרי-הוא יהיה בצד שלנו ויחזק את אלה שצועקים למטה!

liorhikri1991

New member
אני מבקש מכולם להגיע להפגנה-בשבילכם

ולדאוג להביא כמה שיותר אנשים(חברים,משפחב וכדומה),אז בבקשה תעשו טובה לכולנו ותבואו

האמנם נחוצה הפגנה, ול-מה תביא הפגנה

נכון, השרות של "קוים" לוקה בחסר. נכון - יש עוד הרבה מה לתקן ולשפר, ואת זה לא עושים רק בדרך של הפגנה: יש להציע הצעות, הגיוניות כמובן, להריץ מכתבים, ליידע את הרשויות והגורמים הנוגעים בדבר. הפגנה היא צעד דרסטי. וצעד דרסטי הוא פנטסטי - אבל כפיתרון אחרון, לא כפיתרון ראשון. לעומת כל המינוסים של "'קוים" בואו לא נתעלם גם מהפלוסים: קוים פיתחה את התחבורה לאזורי תעשיה, בעיקר לאזור התעשיה שבמערב העיר: קודם היה רק קו 27 וקצת קו 20. ב-19:00 היה האוטובוס האחרון משם. כיום מגיעים לשם כמה וכמה קוים, ועד 22:00 כמעט יש תחבורה סדירה לדרום העיר בקו 22, למזרח העיר בקו 98 ולתחנה המרכזית ולמרכז העיר בקו 45. קרית מטלון עם אוטובוס בודד מקבלת תחבורה אחת לשעה, בשעות היום (יש לדעתי להוסיף עוד שתי נסיעות בערב, אבל זה כבר שייך להצעות לשיפורים, ובאלה לא תעסוק הודעתי זו. רגע, ותעריפים גבר אמרנו? הרי "קוים" הוזילה את מחירי הנסיעה מ-5.20 ש"ח ל-4.40 ש"ח, מ-7.60 ל-6.30, וגם המחיר של 8.50 הוזל. בנהגים לא-אדיבים נתקלתי. במקללים עדיין לא. להזכירכם. גם כשתיפעלה "דן" את התחבורה הציבורית בפתח-תקוה, המצב היה רחוק מלהיות אידיאלי. המצב הורע מאז הופרטה ,דן" ובשנה האחרונה, כאשר היה ידוע שזכיין אחר יפעיל את התחבורה העירונית - נתקלנו לא אחת ולא שתים ביחס מזלזל. מאז החלה "קוים" להפעיל את התחבורה הציבורית בפ"ת השתנה היחס מצד הנהגים של "דן" לטובה, בתקוה ש"דן" תשוב ותזכה בפלח זה של תח"צ. עכשיו - הבה נניח כי משרד התחבורה לקח מ"קוים" את הזיכיון. מי יבוא במקום? ישנן כמה אפשרויות: האחת - הזיכיון יחזור לדן - בלי קוים 22, 45 98. בלי קו 30 לכפר גנים ב' ו-ג' ונוה-עוז הצעירה. בלי קו 53 שמקשר את השכונות הצפוניות עם מרכז העיר (24 מקשר אותן עם בילינסון, כפר גנים והדרום בלי לעבור במרכז) ובלי קו 67 לרכבת סגולה, בתעריף 5.20 ש"ח לנסיעה עירונית (ולא התעריף המוזל-מעט-מעט של 5.10. ממש, as before, כאילו לא היו דברים מעולם. השניה - שאחת מהחברות החדשות -סופרבוס, מרגלית, נתיב, קונקס, תתפעל כאן את התחבורה. במקרה כזה אני צופה שוב חבלי-לידה וחריקות שהן נחלתן של חברות חדשות שנסיונן מועט. לא מתאים לי. הלואי ונתבדה - עדיף אולי מלכתחילה לא לנסות. השלישית - שקויפתח-תקוה יעברו ל"אגד", אותה חברה ותיקה וידועה שגובה את התעריפים הכי גבוהים ונותנת את השירות הכי על הפנים (וירושלים היא דוגמא מצויינת לכך!) לגבי "אגד" (כולל "אגד תשתיות") אני מעדיף לשמור את מחשבותי לעצמי ולא לכתוב בפומבי: הדברים, מן הסתם יהיו רחוקים מלהיות שירי-הלל ותשבחות, ואני מסתמך על הנסיון ממקומות שונים בארץ. יכול להיות מצב שבין זכיין לזכיין יהיה שלב בינים בלי תחבורה עירונית בפ"ת אלא לכיוון מערב. וכמה זמן עלול להימשך מצב-ביניים כזה? נסו קודם את הדרכים האחרות. כיתבו בפורום זה ובפורום תחבורה ציבורית, כאן ב"תפוז אנשים" ובכל פורטל אחר, הציעו הצעות, הריצו תכתובת, בואו במגע עם הגורמים הרלוונטיים ועם חב' "קוים" - ורק אם תיתקלו בקירות אטומים ושום דבר לא יעזור - הפעילו את נשק ההפגנה והשביתות. אל תיחפזו: כמו שהסברתי לעיל ה"פרעֹה" החדש שיקום עלול להיות גרוע מהפרעה הנוכחי.

Octavarium

New member
עם כל הכבוד להפגנה

כשאני חושב על זה עכשיו אני נאלץ להסכים איתו

liorhikri1991

New member
אתה חושב???

לפני ההפגנה עשו את כל הצעדים שאמרת ועוד הרבה והמצב לא משתפר אז אנו פונים להפגנה, שמע איך שום דבר לא השתנה: כיום חיכיתי לאוטובוס לבית הספר שלי עמל ב' זה או 22, או 24, יצאתי ב-8:20 והייתי בתחנה,כעבור רבע שעה הגיע קו 24 עלו אליו כמה אנשים שהיו לפני והאוטובוס התפוצץ כך שאפילו אם הדלת היתה פתוחה בנסיעה איש לא יכל לעמוד,אז כמובן שלא עליתי לאוטובוס,כי לא היה איפה. חיכיתי עוד 30 דקות ופתאום קו 22 נזכר לבוא ועוד היינו תקועים איתו בפקק ברחוב פינס,והגענו לביה"ס כעבור 45 נוספות בסך הכל לקח לי לחכות ולנסוע באוטובוס שעה וחצי אז גם אני איחרתי ואיתי עוד חמש ילדים מהכיתה והכל בגלל האוטובוסים ולעומת זאת אם היינו נוסעים בדן שמהכיוון שלנו זה 82 וראיתי אותו עובר 9 פעמים הלוך ושוב כל 10 דקות והוא עוד בא מת"א,אז אין מה להאשים את הפקקים(איך 82 עבר בהם),ואין מה להאשים את השיפוצים ברחבי העיר(כי בדרך של הקווים שאני נוסע בהם,אין שיפוצים כלל) ומי שעוד לא שם לב,נהגי "קווים" מבצעים כל יום תאונה,אתמול התרחשה תאונה שנראתה מזעזעת ברחוב חיים עוזר-ההסתדרות. אז יוצאים להפגנה וכולם לבוא...

liorhikri1991

New member
וחוץ מזה יש את כל הקווים-לא שיפרו..

קו 22=82 98=92 24=12 וכל הקווים הם אותו דבר,אבל לא ידעת ש"דן" במכרז הציע סכום של פחות מ-4.40 אז אין מה לעשות,מסתבר שאתה טועה ושדבריך לא מבוססים משום מקום

למעלה