שתקי את
ג גילי האילתית New member 30/1/07 #36 דבה? ../images/Emo12.gif אתה מתכוון X דבה ../images/Emo6.gif היום היא קוזינה....................וואי, מזל שלך יפה שלי שלא נולדתי גברבר צעיר ויפה.......(טוב בעצם אני יפה אבל לא גברבר)
דבה? ../images/Emo12.gif אתה מתכוון X דבה ../images/Emo6.gif היום היא קוזינה....................וואי, מזל שלך יפה שלי שלא נולדתי גברבר צעיר ויפה.......(טוב בעצם אני יפה אבל לא גברבר)
ג גילי האילתית New member 31/1/07 #38 ../images/Emo99.gifאבל אנחנו אוהבים אותה בכ"ז.. והיא כוסית, מהממת, יפה, חכמה, מצחיקה וזהו, ותפסיק שאני באמת לא אעשה לך כוסות על הפרצוף היפה הזה שלך, למרות שאני חולה עליך
../images/Emo99.gifאבל אנחנו אוהבים אותה בכ"ז.. והיא כוסית, מהממת, יפה, חכמה, מצחיקה וזהו, ותפסיק שאני באמת לא אעשה לך כוסות על הפרצוף היפה הזה שלך, למרות שאני חולה עליך
A avishayk New member 31/1/07 #39 אני מרגיש חייב להגיב פשוט מישהו פה נפלטו לו שורות מהמקלדת.. מה בדיוק ורד?... לא התבלבלנו קצת גבר גבר?... זרוק תיקון יא משה...הא?... לילה טוב.
אני מרגיש חייב להגיב פשוט מישהו פה נפלטו לו שורות מהמקלדת.. מה בדיוק ורד?... לא התבלבלנו קצת גבר גבר?... זרוק תיקון יא משה...הא?... לילה טוב.