רשמים מההופעההההההההההה../images/Emo6.gif
טוב, אז בדרך כלל אני לא רושמת את התרשמותי מההופעה, אבל מאחר ובכורתי היתה עימי, אני כאילו כותבת בשמה......וברור שהתמונות ממש בדרך. אז ככה, ההתרגשות שאחזה בי כבר כמה ימים לפני ההופעה רק הלכה וגברה (כמו הקור), כשהגענו לב"ש מרוגשים ושמחים (זו ההופעה הראשונה של עדן, בכורתי) וברור שקפאנו מקור אבל החום בלב עשה את שלו, אספנו את הילדה היפה שלי שהיתה יפה מתמיד (ורזה מתמיד) ולא פחות מרוגשת מאיתנו (מעניין למה
) ושמנו פעמינו לכיוון היכל התרבות (ברור שעשינו סיבוב דאווין כי לא כל כך מצאנו את המקום עד שבדואי נחמד שורד לא הפסיקה לקטול כל הדרך
, כיוון אותנו למקום), כשהגענו למקום, ההתרגשות גברה, ניתן היה לשמוע את פעימות ליבנו עד לדימונה........ כשנפתחו דלתות האולם, עדן שלא יכלה להתאפק, רצה לכיוון השורה הראשונה כשאנחנו מותירות את ורד מאחור עם הזאב הרשע.....
סתתתתתתתתתתתתתם), עדן זזה מצד לצד ורק חיכתה שעמיר יעלה על הבמה ויפליא בקולו האדיר, ובואו לא נשכח את שחף שבשלב מסויים החליטה לנוח לה עד ששמעה את הגיטרה של אבי. כהרגלו, עמיר פתח בשיר המדהים "שיגרה" וחימם את לב הקהל (שהיה מפרגן ושמח במיוחד), היו שבעה נגנים על הבמה ואמנה אותם כעת: ויקטור וייצמן (1), שמוליק דניאל (2), אסף אטדגי (3), נדב ביטון (4), אבי בניון (5) דרור חליבלב (6), החתן המיועד-איתן אלבז (7) וכמובן עמירינו הגדול מכולם. המבטים באולם היו חמים ואוהבים (נכון איתן?
) ואין הרבה מה לומר מלבד מהמממממממממממממממם, אין ספק שבשיר "מורה לחיים" היית חסר מושיקו היקר ועל כך יעידו אבי, עמיר וכל הצוות המעולה וכמובן שאני וורד ממש הרגשנו בחסרונך. מיד לאחר ההופעה, הלכנו כהרגלנו לפגוש את כולם מאחורי הקלעים, והפרגון מצידם היה ממש מרגש, הרגשתי כאילו אני בתוך משפחה אחת גדולה ומאושרת, עדן נפגשה עם עמיר פנים מול פנים ונאלמה דום, שחף נאלמה דום כשראתה את אבי ואני כמובן הרגשתי כאילו אני אחת מהחבר'ה, בזכות אסף אטדגי הענקי וחמימות ליבם של כל הצוות. עמיר, פנה אל עדן בלבביות (כמו כולם) והזכיר לה את שיחת הטלפון המפתיעה שקיבלה ממנו רק כמה ימים לפני (לאחר ההופעה בנתניה). בקיצקצ, היה מדהים, מרגש, והכי מרגש היה החיבוק שקיבלתי מהחתן.........(כבר הבנתם על מי אני מדברת?? ורד תעזרי להם להבין
). ולסיום
אלבז, תעשה לי ילד או שלא........... דבר אחרון והכי חשוב,
תודה ענקית לאסף ועמיר, שבזכותם הבת שלי הגשימה חלום ועוד תזכה לראות את עמיר בכל הופעה שאמא שלה תתפקד ותודה יותר ענקית לבורא עולם שהביא לנו את עמיר (הפלא השמיני) וחנן אותו בכשרון ובקול ...."רציתי ללכת לשם, לשמוע שוב צלילים מוכרים, לפגוש באותם מבטים אוהבים שנשארו בי עם הזמן....." אוהבת את כולכם, אשריכם ומי שלא היה חבל, הפסדתם ובגדול
בשורות טובות ושב"ש