ב"ש 23/1/07

הופעה בבאר שבע- מדהימהההההההההההה!

מי שלא היה, הפסיד בגדול! סגירת מעגל עבורי, אך הסיפור לפעם אחרת... עמיר היה ענק, כך גם אבי והנגנים... יאללה להופעה הבאה... :)) שבוע טוב וחודש נפלא, הנשמה. ש- שנשמע ב- בשורות ט- טובות

טלטול25

New member
איזה הופעה ענקית !!

הוא פשוט מלך , מישהו יכול לעלות את השירים : בחייאת, וודקה ?! ואם אין אז לפחות את כל המילים . תודה ויום טוב .

ggiiillll 12

New member
היה

אחת ההופעות הגדולות. נהנתי מכל רגע...זה אני מהמדרגות בצד ששרנו לפני סוף ההופעה :) הכינוי שלי בפורום MATANMTA

אתי Z

New member
המילים של "בחייאת"..

"בחייאת" מה בחייאת זה אתה כאילו? וואלק חולה על השירים שלך! אני נשבע לך שבחיים שלי לא צרבתי אף אחד מהדיסקים שלך אבל את של כולם אני כן צורב... שלך אורגינלי ומכל הלב! לא נכון! מה זה אתה כאילו? זה מהכדורגל משפחה שלך אולי? שמעתי שחזרת בתשובה, שמעתי השתגעת קצת אז אתה מסתובב עם כיפה... שמעתי הייתי מכור לסמים, אמרו לי שככה זה האומנים... פזמון: באמת זה אתה כאילו? איך אתה לא זוכר!? יחד מתמיד היינו, נו זה אני שלימד אותך לאור הנר! זה אני שגילה לך שם את הכל, על צליל, על מילה, על שמיים וחוף לא נכון! מה זה אתה כאילו? בטלוויזיה אתה נראה ענק! איזה נמוך אתה במציאות ואיזה רזה, ממש לא היה לי מושג שאתה כזה... איך אח שלך אבי פשוט שר מדהים, אצלנו בבית כולם אוהבים.. אה בחייאת זה אתה כאילו? אתה חייב לשיר ביוונית, אפשר להרביץ פה טונות כסף כל לילה! חבל על הזמן - רק אתה ואורגניסט... חבל גם שאין לך דואט עם אחי - תרד קצת לעם ותיהיה מזרחי פזמון: באמת זה אתה כאילו? איך אתה לא זוכר!? יחד מתמיד היינו, נו זה אני שלימד אותך לאור הנר! זה אני שגילה לך שם את הכל, על צליל, על מילה, על שמיים וחוף תודה לורד שפירסמה בעבר את המילים, אני רק העתקתי את ההודעה שלה...

odery

New member
כן, נולד לו ילד שכבר יודע לכתוב

ושאבא שלו לא הצליח לסדר לו כסא בשורה הראשונה, לכן הוא ישב על המדרגות...:) צוחקים איתך אחי/ותי

אני מרגיש עלובבבב

אני לא מאמין... אני מעריץ את עמיר בניון מאוד ואני גר בבאר שבע ולא הייתי בהופעה האחרונה למרות שידעתי שיהיה... למרות שהייתי בהופעה הקודמת הרגשתי שאני חייב ללכת והייתי צאיך ללכת עם כמה חברים והם אמרו לי לא להזמין כרטיס עדיין כי הם לא בטוח באים וחיכתי וחיכתי יותר מידי ונגמרו הכרטיסים ובנוסף לא היה לי עם מי ללכת ולמרות שאני עדיין צעיר (15 וחצי) ואני יודע שיהיה לי עוד הרבה הופעות ללכת.... אבל דווקא שיש הופעה בבאר שבע לא הלכתי ואינ ממש מרגיש עלוב ואני לא מאמין על עצמי... אנשים שאני מכיר שבקושי שומעים אותו היו במופע ואני לא אני פשוטטט לא מאמיןןןן אני ממש ממש מתבאס כי ההופעה הקודמת הייתה ממש חוויה שאי אפשר לשכוח ... זאת הייתה ההופעה הראשונה שלי ואני ממש מבואס על זה ועל עצמי......

אל תרגיש עלוב.. ../images/Emo24.gif

יש הופעה בחודש 3 .. הזמן כרטיסים מעכשיו, ובשורה ה-כ-י טובה! כך, שתפצה עצמך על ההיעדרות מההופעה השבוע. ואתה צודק. אם היית בהופעה השניה שלו בסיבוב הופעות הנוכחי, בבאר שבע 23/10 , היא באמת היתה חוויה בלתי נשכחת. עברו שם זרמים מיוחדים. בכל מקרה, לא צריך להצטער כל כך. יהיו לך בע"ה עוד הרבה הזדמנויות. ועצה קטנה.. מבטיחה לך שאם תזמין כרטיסים, החברים שלך יזמינו אחריך. אל תחכה לאף אחד כדי להנות מדברים שאתה נהנה בהם. כט"ס

אל תהיה כל כך קשה עם עצמך....

תהיינה עוד הופעות בב"ש, אם אני לא טועה במרץ (ורד-תקני אותי אם אני טועה), תגיע אז, לא צריך לקבוע עם חברים, כולם שם חברים של כולם לא?

רשמים מההופעההההההההההה../images/Emo6.gif

טוב, אז בדרך כלל אני לא רושמת את התרשמותי מההופעה, אבל מאחר ובכורתי היתה עימי, אני כאילו כותבת בשמה......וברור שהתמונות ממש בדרך. אז ככה, ההתרגשות שאחזה בי כבר כמה ימים לפני ההופעה רק הלכה וגברה (כמו הקור), כשהגענו לב"ש מרוגשים ושמחים (זו ההופעה הראשונה של עדן, בכורתי) וברור שקפאנו מקור אבל החום בלב עשה את שלו, אספנו את הילדה היפה שלי שהיתה יפה מתמיד (ורזה מתמיד) ולא פחות מרוגשת מאיתנו (מעניין למה
) ושמנו פעמינו לכיוון היכל התרבות (ברור שעשינו סיבוב דאווין כי לא כל כך מצאנו את המקום עד שבדואי נחמד שורד לא הפסיקה לקטול כל הדרך
, כיוון אותנו למקום), כשהגענו למקום, ההתרגשות גברה, ניתן היה לשמוע את פעימות ליבנו עד לדימונה........ כשנפתחו דלתות האולם, עדן שלא יכלה להתאפק, רצה לכיוון השורה הראשונה כשאנחנו מותירות את ורד מאחור עם הזאב הרשע.....
סתתתתתתתתתתתתתם), עדן זזה מצד לצד ורק חיכתה שעמיר יעלה על הבמה ויפליא בקולו האדיר, ובואו לא נשכח את שחף שבשלב מסויים החליטה לנוח לה עד ששמעה את הגיטרה של אבי. כהרגלו, עמיר פתח בשיר המדהים "שיגרה" וחימם את לב הקהל (שהיה מפרגן ושמח במיוחד), היו שבעה נגנים על הבמה ואמנה אותם כעת: ויקטור וייצמן (1), שמוליק דניאל (2), אסף אטדגי (3), נדב ביטון (4), אבי בניון (5) דרור חליבלב (6), החתן המיועד-איתן אלבז (7) וכמובן עמירינו הגדול מכולם. המבטים באולם היו חמים ואוהבים (נכון איתן?
) ואין הרבה מה לומר מלבד מהמממממממממממממממם, אין ספק שבשיר "מורה לחיים" היית חסר מושיקו היקר ועל כך יעידו אבי, עמיר וכל הצוות המעולה וכמובן שאני וורד ממש הרגשנו בחסרונך. מיד לאחר ההופעה, הלכנו כהרגלנו לפגוש את כולם מאחורי הקלעים, והפרגון מצידם היה ממש מרגש, הרגשתי כאילו אני בתוך משפחה אחת גדולה ומאושרת, עדן נפגשה עם עמיר פנים מול פנים ונאלמה דום, שחף נאלמה דום כשראתה את אבי ואני כמובן הרגשתי כאילו אני אחת מהחבר'ה, בזכות אסף אטדגי הענקי וחמימות ליבם של כל הצוות. עמיר, פנה אל עדן בלבביות (כמו כולם) והזכיר לה את שיחת הטלפון המפתיעה שקיבלה ממנו רק כמה ימים לפני (לאחר ההופעה בנתניה). בקיצקצ, היה מדהים, מרגש, והכי מרגש היה החיבוק שקיבלתי מהחתן.........(כבר הבנתם על מי אני מדברת?? ורד תעזרי להם להבין
). ולסיום אלבז, תעשה לי ילד או שלא........... דבר אחרון והכי חשוב, תודה ענקית לאסף ועמיר, שבזכותם הבת שלי הגשימה חלום ועוד תזכה לראות את עמיר בכל הופעה שאמא שלה תתפקד ותודה יותר ענקית לבורא עולם שהביא לנו את עמיר (הפלא השמיני) וחנן אותו בכשרון ובקול ...."רציתי ללכת לשם, לשמוע שוב צלילים מוכרים, לפגוש באותם מבטים אוהבים שנשארו בי עם הזמן....." אוהבת את כולכם, אשריכם ומי שלא היה חבל, הפסדתם ובגדול
בשורות טובות ושב"ש

למרות שאינני מכירה אותך באופן אישי

וכמו כן, את שאר חברי הפורום המוכרים, משום מה, ידעתי כל אחד מי הוא מי. ישבתי בשורה 2, וצפיתי בכם.. ובך, שהתקרבת כל כך לבמה על מנת לצלם את עמיר, והשומר עם המבט חמור הסבר, שלא היה מרשה לאף אחד להתקרב כך, הביט בך במבט סלחני ומבין :)) אתם חמודים כולכם.

תודה מאמי, היית באה לומר שלום וגם..

בנוגע לשומר, נראה לי שיש לו סיוטים ממני מההופעה הקודמת בב"ש (23/10/06). אז, קיבלתי מקום בשורה 15 !!!!!!!!! הופעה ראשונה שלי, לא היה נראה לי אז התקרבתי וכמו שראית אותי מתקרבת ומצלמת כך הייתי בכל ההופעה הראשונה וכשרציתי לשבת התיישבתי לרגליה של היפה שלי, בכל אופן תודה על הפירגון את מתוקה

למעלה