ב=נ=ו=ת כ=נ=ס=ו!!!

purple rain2

New member
חן../images/Emo27.gif../images/Emo27.gif../images/Emo27.gif../images/Emo27.gif

כמה דברים: דבר ראשון, בקשר למשחק: אוקיי, סבבה, זו הדעה שלך וזכותך לחשוב ככה. עם זאת, לא אומרים כל מה שחושבים. במיוחד אם זה פוגע. ובמיוחד אם את מדברת דברים רעים על מוריה ואת יודעת שהיא קוראת את זה!! תסלחי לי מאוד, אבל יש גבול! אני יודעת שלא עשית את זה מתוך כוונה רעה, אבל צריך גם להפעיל קצת מחשבה ומה שאמרת זה ממש חסר טקט וממש לא לעניין. דבר שני, בקשר לשרשורים: תראי, אנחנו מבינות שאת קצת חדשה כאן אז את עדיין לא הכי מבינה איך הולכים כל עניין השרשורים, אז מוריה ואנוכי כבר הסברנו לך מספר לא מבוטל של פעמים איך משרשרים נכון, ואף הסברנו לך את זה בנימוס רב ובסבלנות, ועדיין את ממאנת להפנים, וגם לסבלנות שלנו יש גבול! אז אנחנו מעירות לך עוד פעם ועוד פעם, עד מתי?! מקווה שהבהרתי את עצמי ושתקחי לתשומת ליבך את מה שאמרתי. יומטוב.

כפרעלייךךךך../images/Emo99.gif

אבל לא נפגעתי או משהו חחחח באמת שלא..
דווקא כשקראתי את מה שהיא רשמה עליי לקחתי את זה בסבבה, ולא אישי או משהו..
חחחחח זה היה סהך הכל שאלון, ולקחתי את זה ברוח ספורטיבית חחחח
חחחח ודוגרייי, מה היא כבר רשמה עליי.. שאני מעצבנת, חחחחחחח ביגדילללל!!!!!!!
שתרשוםםם!!!!! אם זה באמת היה כל כך היה נחוץ לה להגיד לי את זה, אז אחלההה..
ובעניין השרשורים.. לי נראה שהיא כנראה לא מבינה שהעובדה שאנחנו מעירות לה על צורת השרשור שלה לא באה כדי להציק לה או משהו, אלא רק כדי להסביר לה כיצד לשרשר נכון..
למען הסדר בפורום
ולמען הפסקת פאקינגגגג הצפת תיבת המסרים שלי
ולא ברור לי למה היא נטפלה דווקא אליי בכל עניין השרשורים הזה..
הרי אני לא הייתי לבד בעניין הזה..

purple rain2

New member
לא משנה, לא אומרים דברים כאלה.

טוב לא חשוב, מספיק חפרנו
ואני מסכימה איתך בעניין השרשורים, גם לי נראה שהיא חושבת שאנחנו סתם נטפלות אליה.... "ולמען הפסקת פאקינגגגג הצפת תיבת המסרים שלי" חחחחחחחחחח
אמת לאמיתה

חחחח נראה לי שזה כבר אבודדד../images/Emo3.gif

חחחחח היא פשוט משוכנעת לגמרייייי שאנחנו נגדה..!!!

והדרך שלה להגיד לאנשים את מה שהיא

חושבת עליהם, זה כבר עניין שלה.. מה אני אגיד לך

בנות!!

דבר ראשון: אני לא נתפלת אני פשוט אמרתי מה שאני חושב וחוץ מהזה רשמתי למטה שלא להעלב או משהוא כי זה בכל בגדר משחק! ורשמתי את זה כדי שלא יהיו פה רבים מיותרים כמו זה!! דבר שני: אני לוקחת ברצינות את מה שאתן אומרות לי על השרשורים! זה שאתם יותר "וותיקות" בתחום זה לא בעיה שלי! דבר שלישי: אני לא "נתפלתץ" רק למוריה! אני גם אמרתי את זה ל.. שחכתי את השם שלה לא משנה אתן יודעות למי התכוונתי (זה לא היה בגדר ירידה!) ודבר רביע: מההההההההההההההההההההההההההההה לעזאזל ישששששששששש לכן נ-ג-ד-י-?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?! ואל תגידו שכלום כי זה לא נכון!!!!!!!!! מאז כל העניין הזה עם השרשורים יש לכן משהוא נגדי ואני לא יודעת מה את בבקשה תוציאו ה----כ----ל----! צאו

טוב תחשבי מה שבא לך..../images/Emo3.gif

"תוציאו הכל".. חחחחח נו בקשההה..
סורייי, אבל לי ממש אין כוח עכשיו לשיחת פסיכולוגיה בגרוש הזאת..
אולי זה יעזור לך, אבל לי אישית א====י======ןןןןןן שום דבר נגדך!!!!!לא יודעת מה את רוצה ממני..
ומותקקק, סתם שתדעייייייייי.. את לא היחידה פה שאני ושותפיי למבצע טרחנו להעיר לך על עניין השרשורים!!! {את מוזמנת לשאול את שולמית אם בא לך}
ותאמיני לי חבלללללל, באמת חבללללל שאת לא לוקחת את ההערות שלנו לתשומת ליבך..
תביני כבר שאנחנו ממשששש ל============א באות לרעתך!!!!!!!

מאמי שלי!

אני כן לוקחת את ההערות שלכן לתשומת ליבי והרבה! אבל כבר נמאס לי להרגיש כל הזמן שאתם נגדי !!!!!

כי..

כ-כ-ה ז-ה נ-ר-א-ה-!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ואני לא מגזימה זה כבר מתחיל חעצבן! וחוץ מהזה כשמרגישם ככה ממש לא כייף ונעים להכנס לפורום!

תראי אני ממש מצטערת שככה את מרגישה

כי זה ממששששש אבל ממששש ל============א נכון!!!!!!!!!! א=====י====ןןןןןןן לי שום דבר נגדך ולא נגד א=====ף אחד פה!!!!!! חבל שככה את מרגישה..!!

הא כן<?

אז למה זה נראה ככה? וחוץ מהזה זה יותר נראה שאת והילית נגדי!!! ואני לא רוצה לריב אז פשוט תגידי לי מה בהעיות שלכן איתי ונגמור עם זה!

לא יודעת למה זה נראה לך ככה..!!

אני אגיד לך את זה בפעם הא==ח==ר==ו==נהההההה
להילית ולי א====י====ן לנו ש====ו=====ם דבר נגדך!!!!!!! זהוווו!! עכשיו באמת גמרנוו!! את מוזמנת לחשוב מה שבא שלך..
שלום

אמממ.. עונה חלקייתת!../images/Emo9.gif

אני לא ממש יכולה לענות על השאלון הראשון כי אני לא ממש מכירה את כל הבנות בפורום הזה ובמיוחד לא איך שהן ניראות אז .. על החלק הז אני יבתר למרות שהייתי שמחה להכיר אותן טוב - את כולן
לגבי החלק השני אני חושבת שאני יוכל לענות בשימחה
הכוכב הכי כוסון- הראל מויאל .. לפחות בישבילי .. איזו מין שאלה זאת!?
((( ואם ביקשת לא להכניס.. אז מקום שני יהודה לוי ) הכוכב הכי מוכשר - הראל .. ברור אין מצב שאחרתתת..
(יהודה לוי גם פה מקום שני .. )))((למרות שמקום ראשון אין כמו הראללל )) הכוכב הכי מכוער - יש כוכב כזה בכלל !?אם כן אז אולי ...משה דץ!? חח.. מעצבן - למרות שהוא לא ממש כוכב אבל .. טל מוסרי
מעתיקן - שלומי שבת !?חח.. כשהוא שר את "מי אוהב אותך יותר ממני!?" למרות שזה היה באישור האומן המקורי...ארקדי דוכין...

רעותי 1

New member
../images/Emo10.gif אוףףף

אני עוד לא יכולה לענות כי אני לא מכירה אף אחת אולי בהמשך

עונההה../images/Emo26.gif

חחחח אני לא עונה על הכל
שאלון מספר אחד: מי לפי דעתם הילדה הכי: חכמה- לא יודעת.. אולי הילית יפה- לא ראיתי אף אחת מכן
חוץ מאת מורגן כמובן..
חטטנית- מוכשרת- אמ.. נרי {עם החתימות חח
} מפרגנת- הרבה פה מפרגנותת
יצירתית- מעצבנת- כל הלא יודעות לשרשר למיניהן
רגישה- אני רגישההה חחח
מתוקה וחמודה ביחד חחחח- יש מלאאא
מורן, מאי, הילית, מיכל, בתאל, נעמה, נרי, נוגה, חחחח כולןןן
שאלון 2!! מי לדעתכם הכוכב הכי: כוסון- הראלוששש
מוכשר- הראלוששש
חתיך- הראלוששש
יפה- הראלוששש
מכוער- מעצבן- חמוד- הראלוששש