ב=נ=ו=ת כ=נ=ס=ו!!!

ב=נ=ו=ת כ=נ=ס=ו!!!

שמתי לב שבפורום שלנו מאוד מגובש ולכן החלטתי לשאול אתכם 2 שאלונים!! שאלון מספר אחד: מי לפי דעתם הילדה הכי: חכמה- יפה- חטטנית- מוכשרת- מפרגנת- יצירתית- מעצבנת- רגישה- מתוקה- חמודה- +*+* יש להזכיר כי כל התשובות בגדר משחק אין להעלב!!+*+*+*+* שאלון 2!! מי לדעתכם הכוכב הכי: כוסון- מוכשר- חתיך- יפה- מכוער- מעצבן- חמוד- מעתיקן- הקול הכי יפה- רגיש- מתחשב- אני מבקשת לא להכניסאת הראלוש שלנו לכל אחד מהגטגוריות הטובות!! תהנו!!!!

כנסו !! טעות שלי!

בפורום יש הרבה בנות ולא שמתי הרבה קטגוריות אז בשביל שלא יהיה בלאגן אתן יכולות לרשום יותר ממשיהיא אחת בכל קטגוריה!

והרי לתשובות שלי!

שאלון 1! חכמה- אמ..... כולם! יפה- לא ראיתי את כולכן אבל לפי מי שראיתי כולכן! חטטנית-אין! מוכשרת- שני מויאל*2 בת אל אני מפרגנת-כולכן!!! יצירתית-puple rain2 מוריה שירן מעצבנת- מוריה! רגישה-כולכן! מתוקה-נטלי מאי נעמה מוריה לב הראל חמודה- מלודי מתה על מאיוש agsh, talosh שאלון 2!! מי לדעתכם הכוכב הכי: כוסון-הראלי מוכשר-הראלי חתיך-הראלי יפה- רן דנקר והראלי מכוער-אמ... אין כל כך מעצבן-סקעת!!!!! חמוד-צביקה פיק חחח מעתיקן-מ........................ הקול הכי יפה- הראלי רן דנקר רגיש-הראלי רוני אגם מתחשב-כולם!

חחחח אני גם מעצבנת וגם מתוקה?!??!?

חחחחחחחחח אחלההה שילובבב..
ויצירתית??? אני????

שני ***מויאל***כנסי שנייה ..

אני רואה שאת קצת מעוצבנת עליי בגלל השם ..
באמת שלא ידעתי שיש אחת כזאת בכלל .. ועכשיו כבר התרגלתי לשם הזה .. ואני לא יכולה לשנות
אז אל תכעסי או משהו...

מה?

לא אני רוצה להבין מה הבעיה? זו הדעה שלי !! ואני חושבת ככה כי היא לפעמים יותר מדי מעירה וזה כבר מעצבן ולא רק על השרשורים זהו אז מה בעיה?!?

סליחה?????

מי בכלל אמר שיש בעייה?????
אוקיי, הבעת את הדיעה שלך עליי, אחלה..
אני ממש לא סתרתי אותך או הערתי לך על זה משהו..!!!!! אז מה כל ההתנפלות????

purple rain2

New member
בנות בנות, לא לריב../images/Emo140.gif

מוריה, קראי את ההודעה שהגבתי לחן

לא רבות../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo3.gif

חחחחח כולה מנהלות דיון "רגוע" במיוחד..
וקראתי

זאת אומרת ש....

"רגוע" בגרשיים אומר שהוא ממש לא רגוע! ורגע אני רוצה להבין!1 אני התנפלתי עליך?!? ממש לא אולי זה נראה אבל ממש לא לא הבנת אותי נכוון! וזה לא מהיום שיש כאן כמה בנות נגדי!!!

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

חחחחחחחחח לא הבנת את הילית..
היא רשמה את זה בציניות חחחח, היא לא התכוונה לשאול מה זה אומר
..
חחחח לא משנה עזביייי..

למעלה