ב-ח-י-נ-ה ח-ו-ז-ר-ת ????

הילי35

New member
ב-ח-י-נ-ה ח-ו-ז-ר-ת ????../images/Emo7.gif

אנשים, תעזרו לי! עשיתי בחינה בפבואר וזימנו אותי לבחינה חוזרת! בא לי למות!! מישהו שמע פעם על דבר כזה ?? לא רוצים להגיד לי את הציון ... :(

generala

New member
אני מכיר את זה....(תכנסי)

היה לי חבר שעשו לו את זה. אמרו לו שהוא קיבל 730 ומשהו... ושיש חשד להעתקה... כשאת מקבלת ציון גבוה במיוחד אז כל פיפס חשוד מקפיץ אותם. משהו החשיד אותם בך או בסביבתך בבחינה שעשית אל תלחצי. אבל.... לרוב הם נותנים לך לעשות בירושלים בחינה חוזרת ואם הציון קרוב מאוד למה שקיבלת במקורי הם יחליטו איזה ציון משניהם לתת לך אבל אם פתאום תקבלי אצלהם 500 או 400 ומשהו,,, הבחינה נפסלת. אין לך מה לפחד... אלא אם העתקת הא הא הא חחחחחחחחח

g u l i v e r 2

New member
אז

כל ציו גבוה שמקבלים ישר זוכה לחשד העתקה? אם במקרה היה לי יום מצויין של ניחושים, ובבחינה חוזרת אני מקבלת פחות?

S a s h o K

New member
זה שטויות....

אם מקבלים גבוה לא שולחים זימון לבחינה חוזרת... אני מכיר אנשים שקיבלו - 800, 726, 724, 735, 756 בפסיכו ה1 שלהם! והם לא קיבלו שום זימון!

זה לא שטויות

נכון שלא כל מי שמקבל ציון גבוה מקבל גם אוטומטית זימון לבחינה חוזרת, אלא מי שנחשד בהעתקה מקבל זימון. מה הקריטריונים של המרכז הארצי לחשד להעתקה? אף אחד בפורום הזה לא יודע בוודאות, ציון גבוה זה רק אחד מהם.

gabimaor

New member
הילי

האם כבר נבחנת בעבר? אם כן וקיבלת ציון לא גבוה הרי שככל הנראה הפעם שיפרת את הציון באופן משמעותי ולכן זומנת לבחינה חוזרת.

HawkEmpire

New member
הייתי אומר

שאין שום בעיה - סתם קנאה קלה, שרובנו ודאי שותפים לה.

Proteous11

New member
לא קבלת איזה 770 ? מרחק של איזה 3 - 5 טעויות

לא ביג דיל :) .. חחח

למעלה