Hakuna Matata what a wonderful phrase Oh, what'sin a name? it means
מ מצוטטת New member 13/10/06 #9 ../images/Emo79.gif../images/Emo79.gif../images/Emo46.gif../images/Emo79.gif../images/Emo79.gif אממממממממ
../images/Emo79.gif../images/Emo79.gif../images/Emo46.gif../images/Emo79.gif../images/Emo79.gif אממממממממ
ה הנודניקית עם הקוקו New member 13/10/06 #12 ../images/Emo79.gif../images/Emo9.gif ג'מבו,ג'מבו סנה... אביריאקו...מיזורי אנה... סיסי..טואקרישואה... קניה יטו... אקונה מטטה גמני תוררתי
../images/Emo79.gif../images/Emo9.gif ג'מבו,ג'מבו סנה... אביריאקו...מיזורי אנה... סיסי..טואקרישואה... קניה יטו... אקונה מטטה גמני תוררתי
ה הנודניקית עם הקוקו New member 13/10/06 #17 ../images/Emo45.gif באבואה בואה ככה יש לך איזה צליל פנוי להחליף איתי?
מ מצוטטת New member 13/10/06 #18 יש בטח יש... אפילו למכביר מיכוונת ת'מגברים כרגע יש עדיפויי? מיתר ליניארי עם אפקט דופלר האחריות על הסולM עליך
יש בטח יש... אפילו למכביר מיכוונת ת'מגברים כרגע יש עדיפויי? מיתר ליניארי עם אפקט דופלר האחריות על הסולM עליך
ה הנודניקית עם הקוקו New member 13/10/06 #20 או... רציתי משו כזה...עם אורקסטרה... כל הצרמוניה באורגיה מוזיקלית
מ מצוטטת New member 13/10/06 #26 חכי מיבררת עם כפד ראושו... הקצה חוט של הידע המצולע שלי לא מספיק.... קודקוד יש חחחחח, חרגת אותי עכשף!
ה הנודניקית עם הקוקו New member 13/10/06 #32 חזרתי... מספירת מלאי... קודקוד אחד קטום לו. אבל מצאתי חליל יער...אוויר יש עלייך?
ה הנודניקית עם הקוקו New member 13/10/06 #36 מיצויין../images/Emo6.gif אני נשארתי נטולה... אולי כדאי שאני אפרוט על המיתרים של החליל
מ מצוטטת New member 13/10/06 #39 מעולה אני בהקשבה רתוקה לשמוע ת'אקורדים... תני סימן מתי את חוצה ת'זוית ופוצחת.......
מ מצוטטת New member 13/10/06 #21 יש בטח יש... אפילו למכביר... אני מכוונת ת'מגברים יש עדיפויי מיתר ליניארי &אפקט דופלר האחריות על הסולם עליך, כן מצו' לא מחליפה רק משאילה!
יש בטח יש... אפילו למכביר... אני מכוונת ת'מגברים יש עדיפויי מיתר ליניארי &אפקט דופלר האחריות על הסולם עליך, כן מצו' לא מחליפה רק משאילה!
ה הנודניקית עם הקוקו New member 13/10/06 #25 במקרה... הגיע לי עם שליח...עד מפתן הצג... אחד מה הוא אורקסטרה שלמה... אותי הוא סיפק עד השפרצה