ב ו ק ר ט ו ב

בוקר אור...

גמני ת'עוררתי..{{.סוף סוף.}} ובשל "אילוצי" המערכת..ושפעת סתוית ....פיספסנו את אילת :)) האא... תיבת המסרים שלי נעלמה :(( אין לי אייקון...אין כלום...הכל נמחק?????????????

jesie12

New member
שלחתי לך מסר..

לא פיספסת את אילת אנחנו יוצאם ב2 לנובמבר תרגישי טוב וצרי קשר

שב"ש לעמאר.......

התיבה שלי משום מה מושבתת... היא מפסיקה להבהב לי :(( ב 2/11 אנחנו חוגגות בחו"ל... תהנו לכם.

ברצוני להציע טיול נופש משתלם לאילת.

היי jesie12 . אתם יוצאים באופן מאורגן ב 2 לנובמבר? ברצוני להציע טיול נופש משתלם לאילת לגרושים/גרושות. המחיר מצחיק ויש מקומות פנויים. כולם מוזמנים להשתתף. 500 ש"ח ב 3 תשלומים במלון קיסר 4 כוכבים. ובתוספת 125 ש"ח לנסיעה באוטובוס. בתאריכים החמים באילת! 2 - 4 בנובמבר 2006 קיסר אילת, ממוקם בחוף הצפוני, קרוב לחוף הים ולמרכזי קניות ומציע חדרים מרווחים עם נוף ללגונה ולים ושפע של פעילויות ופינוקים. אופציה למסיבה על היאכטה "זורבה" בליל שישי! (השייט ומחירו מותנים במספר המעונינים להרשם מראש) נסיעה הלוך ושוב באוטובוס, (בתוספת תשלום). שני לילות במלון "קיסר המחודש". בחדר בתפוסה זוגית. תנאי חצי פנסיון (ארוחות בוקר וערב), כולל ארוחת צהריים בשבת לפני החזרה! קפה ועוגה לכל חבר בקבוצה (פעם אחת). מסיבת הפלגה על היאכטה "זורבה" - מותנה במספר הנרשמים. בכל ערב יתקיים מופע שונה. בכל ערב מסיבת ריקודים עם תקליטן. ניתן לבקש שירים מיוחדים. במקביל לריקודים יוקרן סרט בלובי המלון (למעונינים בערב שקט). בריכת השחיה, ספא, חדר כושר, סאונה וג'אקוזי - חינם! פרטים נוספים עליו בקישור הבא... תודה, איציק. http://www.makomtov.co.il/activity7.asp

אהוד ים

New member
../images/Emo42.gifבוקר טוב עולם../images/Emo42.gif

איזה יום שמח לי היום איזה יום! לטייל נוסע כל היום איזה יום!
שיהיה לכולם חג שמח ושבת שלום

פברואר68

New member
סוף שבוע ארוך ופנוי

ילדודס נסעו לאבאלה לחמישי שישי שבת ראשון שני ............ וואו הם עושים חיים ונהנים עם אבא כמה טוב שהתגרשנו הם והוא נולדו מחדש.............. ואני מביטה מהצד ונהנת עבורם ועבורי

אא ניר

New member
אפשר שאלה ?

מה זה "נהנת עבורם" ? איך אפשר להנות "עבור" מישהו ?? איך זה מרגיש ?

אא ניר

New member
אני, אני...

או שאני מאושר ונהנה, {לפעמים בזכות מישהו..} או שלא. אבל בחיי שאני לא מבין כיצד אפשר להיות מאושר, או להנות עבור מישהו..

אא ניר

New member
תודה, תודה על העידוד, ברם,

אני באמת אשמח לדעת מה זה "נהנית בשבילם". בא לך להסביר ? תהי נחמדה, מה אכפת לך...

פברואר68

New member
ניר.....פתאום בא לי לא להיות נחמדה

החלטתי לשבור תבניות ...הייתי נחמדה מיום א ועד יום ה נעשה סוף שבוע של שינוי......

עינב ג 35

New member
פברואר-איזה כיף לך

היי פברואר, אני לא מרגישה כמוך. אכן ילדי הולכים לאבא שלהם אבל אני לא סומכת עליו. וכשאני מביטה מהצד אני לא נהנת עבורים ,אבל מנסה להנות בזמן הפנוי שלי. מהיכן את בשרון?

פברואר68

New member
אכן אני מהשרון....

ממקום טוב ..... דירה יפיפיה מעוצבת פנג שוי..... אני גרה בכפר של סבא...... אכן סומכת עליו וכנראה גם הוא עליי סומך משתדלים לנהוג אחד כלפי השני באופן בוגר אחראי והוגן כמו מבוגרים שקולים(כנראה שבנשואים הצלחנו פחות ) בהצלחה.....

למעלה