ב{וק}ררררררר

לילי301

New member
בוקר טוב ומיוחד לך סגלגלת...

המון הצלחה המון כח הרבה פינוקים (אין כמו אוכל של אמא) ואהבה..שתפזרי לכל כיוון ושתחזור אליך כומו בומרנג!

בטוח שיהיה קשה בהתחלה... אבל...

עשית זאת, כל הכבוד. התחלה חדשה והכל יהיה טוב בסוף. עם חיוך גדול והרבה אופטימיות הטוב יגיעה.

T i g e r R o n

New member
בוקר טוב ורטוב

בוקר טוב לכולכם אי שם בוקר מיוחד לך אי פה מקדיש לך ענתי את השיר הזה באהבה

טוב רק חזרתי..

ואתם כבר משתוללים.. נודניק..למה אקסי לא כאן שכחת להכין קפה או משו? ואיפה הרוגלך? לא יודעת, גמעתי כמה מרטיני...הולכת לישון.... בוקר..לילה ..יום ראשון..

בוקר מקסים ../images/Emo13.gif ../images/Emo42.gif

איזה סופ"ש נפלא. רק חבל שנגמר מהר מידי... אפור, גשום, מה רע? ממש אירופה... חחחחח
חולה על המזג אוויר הזה

גמני

קר? מעיל צעיף וכובע אחד חזרו כרגע מטיול עם בייב אחד
שלוליות, אני ושרוך אחד מנעל ספורט צהובה חזרו מצ'וקמקים. עכשיו משתמו כל המטלות הבוקר הזה כוס שוקו חם יעשו את הבוקר חורפי ומושלם כשברקע השיר שטייגרון הקדיש לענתייייי שלו. תנו קצת חורף למדינת המדבר הזו שלנו

magic40

New member
עוד בוקר חורפי../images/Emo188.gif../images/Emo187.gif

הכי מתאים לי הבוקר One Love! One Heart! Let's get together and feel all right. Hear the children cryin' (One Love!); Hear the children cryin' (One Heart!), Sayin': give thanks and praise to the Lord and I will feel all right; Sayin': let's get together and feel all right. Wo wo-wo wo-wo! Let them all pass all their dirty remarks (One Love!); There is one question I'd really love to ask (One Heart!): Is there a place for the hopeless sinner, Who has hurt all mankind just to save his own beliefs?

קטי30

New member
../images/Emo99.gif אחחח תודה ../images/Emo25.gif

איזה כייף לפתוח ככה את הבוקר שיחקתותה
אחותי דרך נפלא לחמם לי ת'
בבוקר סגרירי ואפרורי
Ziggy Marley & Gipsy Kings ג ד ו ללללללללללללללללללללללללללללללללל .

קטי30

New member
אכן, ב(ו)קררררררר../images/Emo186.gif

יום נפלא ושבוע נהדר לכולללללללללללללללללללללללללללללללללללכם/ן

יערית

New member
אחחחחח

איזה בוקר נפלא
הגשם הזה שירד בחוזקה על גג הרכב גרם לי לשיר (כי הטייפ מקולקל) כל הדרך לעבודה,יחד עם ההגה מצד לצד
ושלר ייגמר לי האושר הזה מהגשם הזה לעולם
בקיצור אחותי פותחת השרשור הנ"ל,אל ס'תבכי איתי על המורנינג של הסובח של הבוקר של תחילת השבוע
והעיקר אין עלוקה על הצואר!

למעלה