ב{וק}ררררררר

מצוטטת

New member
ב{וק}ררררררר

לבנתיים אפילו הטוב ש'לי קפוא
אימל'ה , אפילו מחלפות ראשי קפואים די מיציתי ת'חורףףףףף מצו' והעצמות הקפואות מייחלת ומאחלת שבוע חמים נעים וטעים

שרשר בוקר טוב...תורי היום?../images/Emo12.gif

נדמה לי שאקסי או מצו'... דפקו נפקדות. אז עכשיו אני
בוקר טובבבבבבבבבבבב ישראל

deena

New member
את מוותרת לה?

היא היתה 2 דקות קודם בכל זאת (ותתנצלי, נפקדות לא היתה פה...)

שאני אתנצל?????????

את יודעת במה זה יעלה לי? היא מייד תדרוש פיצויים...'שתגעת??? בואי נדיג ש... בזמן שכתבתי ת'הודעה...היא טרם הופיעה

deena

New member
זה קצת אופנתי פה

לדרוש התנצלויות. (למרות שלימדו אותי שסליחה צריכה לבוא מהלב ולא כי עיקמו לך את היד) אבל תהיי נחמדה על הבוקר מה אכפת לך. ככה סיפתח נחמד ליום הגשום וקפוא הזה, לכולנו (וזה גם יתן לכם על מה להתקשקש משהו כמו שעה בשרשור, לא?)

מצוטטת

New member
~!~

חחחחחח התקשקשות אחושילינג של קייס תב פיוס Eיבאת לה עכשףף

honey...I'm homeeeee ../images/Emo9.gif

את מירמזת שניחנתי בכושר קישקוש?
טוב... אין סיכוי שאאכזב לך... יש לי שעה פנויה לקשקשת ברשת...מעכ-שיווווווווווווווווווווו

מצוטטת

New member
../images/Emo7.gif

תחילת חודש....... אבל בואי ...... העיקר שהאופ3יה שרירה וקיימת

וחלילה...

אי'פשר עכשיו לדיג שאנחנו התחלנו... מצביות כאלו...אני מיחבבת במיוחד. לאיזה חודש חושבת כדאי לנו להגיע עם ההריון היום?

זהו נגמר אני עוזבת את הבית....

הצלחתי לפתוח בדרמתיות? ובכ"ז היום אני עוזבת, בצהריים מגיעים המובילים והבית הזה שהיה שלנו נשאר מאחורי. לוקחת את הילדים, הרהיטים והחתולה ועוברת להורים, עוברת להמתנה (עד שיהיה מוכן הבית שלי), להתחזקות (קצת פינוק של אמא), להתקדמות (רוצה לנצל את הזמן כדי ללמוד עוד קצת וכדי לחסוך הרבה)... בקיצור אני שמחה שהבוקר הזה הגיע אבל ממש לא בטוחה שבבוקר אחרי יהיה לי כוח לקום

מבחינתך, בוקר של שינויים

עכשיו הכל תלוי בך, איך תקחי את השינויים האלה, למקום טוב יותר או מקום של עצב במקומך הייתי לוקחת את היום הזה כבוקר של התחלה חדשה (כולל הפינוקים של אמא) בהצלחה לך לילדים ולחתולה

קטי30

New member
בוקר טוב ושבוע סגלגל לך

שבוע חדש עם התחלות חדשות חושבת שהגישה שלך טובה ונכונה רק מה, את צריכה ללכת על זה עד הסוף . אמצי בחום את דברי [לאו-צה] "הזהרי במה שאת משקה את חלומתיך. השקי אותם בדאגה ופחד והם יצמיחו עשבים שיחנקו את החיים מחלומותיך. השקי אותם באופטימיזם ובפתרונות ותקצור הצלחה. תמיד השארי דרוכה ומוכנה לרגע בו תוכלי להפוך בעיה להזדמנות להצלחה"
בוקר
נפלא

למעלה