בת 45

blond4

New member
בת 45

הי אני אמנם נשואה עם 3 ילדים אך נורא לבד, הנישואין שלי ממש עצובים ואני חיה ממש בלי אהבה אלא עם כעסים אוף כל כך הרבה כעסים. אשמח להיכר מישהו נחמד עם רקע דומה

s h o o s h a

New member
שלום לך בת ה 45

קוראת את הודעתך הקצרה ולא יכולה שלא לשאול- מדוע שלא תנסו לפנות לאיזה סוג של ייעוץ/ טיפול זוגי מקצועי כדי לנסות ולשקם את הנישואין שלכם. ואם ניסיתם ולא הלך, למה שלא תתגרשו? גירושין כבר מזמן אינה מילה גסה והיא פחות 'קשה' בהרבה מבגידה לא יכולה להבין אותך ואת שכמותך, גברים ונשים כאחד, שקצו בחיי הנישואין ובמקום לעשות מעשה הם בורחים. הם מחפשים "...להיכר מישהו נחמד עם רקע דומה". הצעה נוספת: אולי כדאי שתיכנסי לפורום שמנוהל ע"י עידן מיליצר- סקסולוג ומטפל זוגי המנהל את את פורום זוגיות וטיפול מיני. תבדקי שם מה ניתן לעשות לפני שתמשיכי בחיפושייך אחרי "...מישהו נחמד עם רקע דומה".

EDAS

New member
רקע דומה? נשוי? מה הסיבה לכעסים

כך עוד לא תברררי ךעצתמך את הסיבה לכעסים כל קשר יכול להיכשל\ והאם הכוונה היא לפירוק חבילה מצידך או רק למצוא אוזן קשבת אצל גבר אחר הכעס אינו יועץ טוב.והסיכונים אינם קטנים. אלא אם כן החלטת להיפרד מבעלך בכל מקרה מאחל לך בהצלחה

אנשים טובים...

לא חסרות לכם עיצות, מה ? האם הרצון להכיר מישהו נחמד עם רקע דומה, הוא רע? אף אחד אינו צדיק בימינו, תפסיקו לשפוט, לימדו לקבל אדם כפי שהוא, העולם יראה טוב יותר, הצלחתם לעצבן אותי הבוקר....

EDAS

New member
רצון להכיר מישהו אינו רע... ועצה לנסות לתקן

גם אינה רעה

אולי..

אך כל דבר בזמנו, נכנסת גברת ומבקשת להכיר מישהו במצבה, היא לא ביקשה עיצות, על אף שאני סבורה שלא חסרות לה כאלה מסביבה, היא מחפשת את התמיכה מאיש שחווה בערך את הסיטואציה שבה היא שרוייה, היא צריכה להיות אמיצה מאד לעשות כזו פניה, ודאי שקלה זאת בכובד ראש, ובמה היא נתקלת? בפטיש של חמש קילו שנוחת לה על הראש, אני בכוונה מקצינה, לצורך המחשה...ומוסיפה

מסכימה לדברייך..רציתי רק להוסיף

כאשר איש/אישה נמצאים במצוקה מסויימת בערכת הזוגית לעיתים הם חושבים על פתרונות שבדיאבד כל כך לא נכונים כמו בגידה למשל...לו הגברת רצתה ייעוץ היא הייתה מבקשת...בטח שלא בקשה הטפות מוסר...

ועל זה נאמר...

מה שרואים מפה לא רואים משם...בוקר טוב ערדי, גוד טו סי יו דיס מורנינג..
.

s h o o s h a

New member
כש....

כשמישהו נכנס לפורום כלשהו ומציב הודעה, הוא צפוי לקבל תגובות מתגובות שונות. אחד יעוץ, אחד יזדהה, אחר יסתייג, ואחרת תטיף. כל אחד כראות עיניו וכמיטב הבנתו. "...אף אחד אינו צדיק בימינו, תפסיקו לשפוט, לימדו לקבל אדם כפי שהוא..." את המילים הללו את כתבת. אני חושבת שאך ראוי יהיה שמי שכותב משפט כל כך יפה ידע גם ליישמו בעצם עצמו...

EDAS

New member
אדם הנמצא בסערת רגשות לא תמיד שוקל

בכובד ראש את השלכות מעשיו. ומה רע במתן עצות אדם שמעלה נושא מצפה שהתגובות יהיו שונות ומכמה היבטים

ben 911

New member
הלוואי שתכירי מישהו נחמד עם רקע דומה אך ללא..

הכעסים. כעסים הם מחלה כואבת, ולצערי אני מדבר קצת מנסיון. כעסים הם הבני דודים של צרות וכאבים. מי בכלל צריך אותם? שיהיה לך בהצלחה לאן שתפני..blond4

kiki35

New member
היי בן הצתה מאוחרת

אבל כעת קראתי ומגיבה.צרות וכאבים נגרמים לך לרוב בגלל אנשים אחרים אבל כעסים נגרמים לך בגלל,,,אתה עצמך, האכזבות שלך מעצמך שלא השכלת לטפל בבעיה נכון או שנתת לכאב לגבור עליך או נתת לצרה להתקרב אליך מבלי שעשית הכל כדי להימנע. לרוב אנו חכמים יותר אחרי מעשה אבל נורא כועסים על עצמנו שאנינו עושים מעשה,,,,

ben 911

New member
קיקי 35, כל הצתה ולו הכי מאוחרת תתקבל בברכה.

אישית אני מאד שמח שמשהו כאן מצית (מדליק) אותך. ולו רק אותם דברים הנאמרים פה.
מה שאמרת נכון בד"כ, אבל לא תמיד צרות וכאבים נגרמים בגלל אנשים.. ואני אסביר.
אתמול הסתובבתי בשוק. והרי את יודעת, השוק מלא ריחות משכרים של פירות, ירקות וגם של נשים מבושמות המשוטטות בין הדוכנים.. טוב לא כולן מבושמות, אבל רובן דיי מדליקות..מחבר העמים, אתיופיות, תאילנדיות פיליפיניות וכל מיני מלכוסנות.
מאחר ואין באפשרותי כך סתם באמצע השוק ליישם את משאת נפשי ולנגוס באחת מהן... אז לקחתי גואייבה גדולה ריחנית עסיסססססית..
הריח שלהן (גויאבות) פשוט משגע אותי. בו במקום.. מבלי לדפוק חשבון למוכר ולעיניהן המשתאות של ה-
החילותי נוגס בה בפראות..
מאחר והייתה מאד מוצלחת לקחתי שקית גדולה ומילאתי אותה באחיות קודמתה עד תום. מיותר לספר שבהמשך לקחתי עוד אחת ועוד אחת ועוד...פשוט לא יכול לעמוד בפניהן.
עכשיו השקית חצי ריקה והבטן צרה וכואבת..
אז אני משתדל לא לתת לכאב לגבור עלי, אבל צדקת בהחלט כשאמרת שנתתי לצרה להתקרב אלי.
נ.ב. זה קורה לי מדי שנה עם תחילת העונה..
ייתכן שבגלגול הקודם הייתי עץ גואייבות.8 -{

בנוש..אנטי דוט לגויאבות זה קלמנטינות...

משחרר יופי חסימות המערכת העיכול...אני חושבת שעם היו מבצעים לך CT מח כך הוא היה נראה...

kiki35

New member
בוקר טוב לגויאבה

רק הריח משגע אותי ואולי בגלל זה לא טועמת אפילו, אגב הריח של כל מה שתארת אבל זה בהכללה גועלית וכבר מתנצלת עליה, נכון שצרות כאלה אנו מקרבים אלינו ואפילו יום יום אבל אלה מעוררים בך חיוכים ולא כעסים ונכון הנושאים העמוקים מדליקים אותי ולא בגלל התנשאות או משהו אלא מפני שיש לי הרבה מה לומר,,,שיהיה יום נפלא {כעת קל יותר לזרום כשאתה יודע איך נראה האדם מולך: ממוצע קומה, פנים טובות לב ומשקפי ראיה עגולים חה חה}

ben 911

New member
../images/Emo6.gif אהההה הצצת לתמונה בכרטיס האישי

חבל שלא הצלחתי להכניס לפריים את.. מקל הנדודים.
וכלב הנחייה.

למעלה