בת 41 מעוניינת להכיר

בת 41 מעוניינת להכיר

אני לא בכרטיס שלי, אני בת 41 אמא לשני ילדים בוגרים כלומר בגיל ההתבגרות [16, 14 ] נראית טוב, ענין של טעם אתם יודעים, גובה 167 מבנה גוף רזה יפה, עם שמחת חיים כל הזמן. אף פעם לא הייתי מוכנה כמו היום לזוגיות, כך שאכנס לקשר בשלה ועם הרבה כיף. במיוחד עם בני 50 פלוס. תמונות שלי יישלחו במייל רק למי שיישלח לי. סליחה על השטחיות, אני מעוניינת להכיר רק אנשים שייראו טוב ויזואלית, למה? כי אני עושה הכל לשמור על הגוף ועל עצמי וחושבת שזה מודעות, לכן אם יש לך מודעות תפנה אלי במסר. תודה

legender

New member
נשמע מעניין../images/Emo45.gif

חבל שאת לא מציינת איזור מגורים.

legender

New member
גם חג שמח לכולם../images/Emo104.gif

על הכניסה הפתאומית

OPTALGIN A

New member
את ממש בחורה לעניין

תכליתית ובלי בלילי מילים.אבל למה את מחפסת בני 50+ ,כי לפי תאורך גם בני 40 ירוצו אחרייך...

שאלה טובה

תתפלא, אבל יש הרבה בני 40 שמשום מה הם כמו ילדים קטנים, ואין לי כוח לשטויות האלה, אנשים עסוקים, טרודים ולחוצים מכל דבר קטן, וזה משבש לי את העובדה שאני בחורה דיי נעימה, שגם עברה דברים בחיים אבל יודעת להנות ולא לחשוב בצורה מצומצמת על החיים, כולם רצים וממהרים כאילו מה כבר קורה - כולם דואגים לעתיד כאילו אין הווה - ואני חושבת שבני 50 יש להם את הרילקס שלהם.

שירקאן1

New member
בצ"ט יש גברים שניראים../images/Emo11.gif

כאן יש רק אנשים בוגרים מנטלית אני מקווה כך. מעסר לכך אם את רוצה גבר מ-50+. אל תשכחי לשריין לו מקום במחלקה גריאטרית לעתיד.

טפת

New member
לאלמונימית10 רציתי לומר ש...

שלום לך מאוד חשוב הייה לי לתת לך נקודת מבט ואם תרצי תגדירי זאת כטיפ לחיים מאחת שיש לה מעט נסיון חיים ולהאיר אצלך נקודה אפלה שלא נתת עליה את הדעת. כמה חבל שהנך מתמקדת במארז החיצוני , להווי ידוע "יופי ושלטון - אינם מאריכים ימים"...והמבין יבין. את מציגה את עצמך בצורה כזאת שזה מזכיר לי אחד שנורא התאוה לשלוח בונבונירה לחברה שלו שדוגלת בחיצוניות עד כדי כך שהיא אינה שמה לב לפנמיות , מה עשה אותו "אובר חוכם" עטף בונבונירה עבשה בנייר צלופן ואף טרח לפאר ולהדר את העטיפה כי ידע איך וכיצד תתקבל הבונבוניירה בעיניה... ולעצם הענין שלשמו התכנסנו ביום חגינו- שלא תביני אותי לא נכון, אדרבא כל כוונתי כאן לתת לך ולו מעט חומר למחשבה. רוצה אני לאחל לך מעומק ליבי(ויש לו עומק) המון המון הצלחה בהגשמת משאלתך לזוגיות הרמונית פורחת ונעימה. כולי תקוה שתנסי לרדת לעומקם של דברים ותביני שכל רצוני הוא שלא יתייחסו אליך כאל "סחורה על המדף", מילותייך נגעו ללבי ולא יכולתי לפסוח ולא להשיב, ואם תראי במילותי כאן מילים כדורבנות , אזי צר לי לא זאת הייתה כוונתי. אני איתכם

Yaara77

New member
איפכא מסתברא

יש גם מבט בזווית אחרת. שאלו פלוני "האם אשתו עוד יפה כמו לפני שנים" והוא השיב "כן, זה רק לוקח לה עוד שעתיים" כך גם לגבי גברים. אם הכותבת התכוונה לגבר מטופח ומסודר - צדקה. רק גבר שמשקיע מעט בטיפוח עצמו יוכל להשקיע גם בטיפוח זוגיות. גבר מוזנח במראהו לא מבשר טובות אלא אם את מתכוונת להיות זאת המארגנת אותו בחיים, אם ייאות בכלל. אם התכוונה לגבר יפה תואר והדר - אכן החמיצה את העיקר שכן אין יפי החוץ מעיד על יפי הפנים.

legender

New member
טפת ו 77 ../images/Emo45.gif

אתן מדברות לענין אשרי האומה שהתברכה בנשים כמוכן

OPTALGIN A

New member
אני שותה בצמא כל מילה שיוצא מפיה...

כמה חבל שהיא גרה בחו`ל-הייתי מייעץ לך לקחת את ידה... גם במחיר נסיעה לחו`ל,אני מוכן להיות השדכן...מה אומר כבודו ?

טוב בסדר, הבנתי שאתם לא

מעריכים את עצמכם מספיק, מבוגרים מידי שסוחבים בקושי יאלה ביי

Yaara77

New member
תודה על המחמאות

אני בארץ לעיתים מזומנות לענייני הילדים ו/או העבודה, ובס"ה מתפתה בקלות לנחמדים שבארץ, שלטעמי עולים לעין ערוך על כל מה שניתן למצוא כאן בחו"ל. מה שלי מפריע באותם קשרים שטיפחתי הוא תופעת ה"כבוש ונטוש" האופיינית לציידים
- זה מתחיל בקשר מכתבים לוהט ויומיומי, ואף טלפונים לוהטים, עד שנראה שנשביתי בקיסמם (אני שקופה בעניין הזה
וזה נראה לעין תוך כמה ימים) ואז... הקשר מידלדל והולך "כשתבואי תתקשרי..". במקום לחוש כחברה לקשר וכל העונג הצפוי ממנו, אני מרגישה כבשר צייד שהונח במקרר עד לשעת הארוחה. אלו אינם גברים רעים כלל ועיקר, אלו המיטב שבמיטב, אבל.... לא טרחו עד היום ללמוד לב אשה, וזה כל כך כל כך חבל. אני רוצה להאמין שאין זו אשמתם, שאף אחת לא יצאה ללמד אותם
אז הנה נטלתי יוזמה. את הקשר אל לב האשה צריך לרפד באותות אהבים לעיתים מזומנות, וכל המרבה ירווה דודים. חיוכים יערה

לטפת-----תצגובה

אף אחד לא מתיחס אלי בקלות, אני ברוך השם מכירה בחורים איכותיים, אבל אם ביקשתי שייראה טוב, אז איך נראה לך, שאני אשמור על עצמי ויבוא לי אחד עם כרס? אז דיי בלי שטויות. מספיק היו דייטים שכל אחד נראה בלי מודעות מינימלית, וזה שבחרתי להכנס לפורום 50 מראה שאני לא טיפשה וסומכת על הנסיון שלהם אבל יש גבול לכל תעלול. ביי

למעלה