בת 3../images/Emo213.gif
אני יודעת שפה יבינו אם אגיד שקשה לי עם ימי ההולדת שלהן. זה אמנם נהיה יותר קל, והשנה כבר עשיתי ממש חגיגות על דעת עצמי, אבל לדבר על זה עוד קשה. הנה, ביום שישי הייתה הגברת בת 3, ורק עכשיו אני מביאה את עצמי לידי כתיבה. טוב, גם הדלקת ריאות שלי, שאני חייבת לצאת ממנה עד שבת לא עוזרת ממש... על החגיגות בגן כבר שמעתן, המצלמה בלה בלה, ובבית עשינו "מסיבת תה"
כהילכתה, על פי בקשת החוגגת
: היא רצתה מסיבת תה. שאלתי מה זה מסיבת תה? והיא הסבירה שזו מסיבה שמדברים בה קודם ורק אחר-כך אוכלים ושותים תה. וכך היה: אמא שלה נכנסה לאינטרנט ולמדה מה זה מסיבת תה, והכנו לפי הספר סנדוויצ'ים פתוחים של מלפפון וחמאה, גבינה וסלמון, וסלט ביצים, עוגות סקונס שאבא אפה שהוגשו חמות ישר מהתנור עם ריבה וקצפת, והרבה הרבה תה אנגלי. הזמנו חברים טובים וגם את שתי השכנות הזקנות והמאד אנגליות שלנו, שאוהבות אותן כאילו היו נכדות/ נינות: סורגות להן, תופרות להן, קונות להן ומאד מאד אוהבות ומחכות לכל הזדמנות שנופיע אצלן בדלת. חשבנו שלא תתכן מסיבת תה בלעדיהן, וצדקנו. לקינוח אמא הכינה עוגת "קנקן תה", והתמגוצ'י שלי הייתה שותפה מלאה לקישוט והסבירה מה היא רוצה שיהיה "מצויר" על העוגה. הדבר היחידי שלא היה לו מקום היה קשת בענן, אז עשינו ענן עם
וכמה
גשם, וזה ריצה אותה. כמובן שלא הורשנו לאכול עד שלא דיברנו מספיק. הילדים שיחקו והכינו בעצמם תה וכשהגיעה העוגה היא לא הפסיקה לקפצץ מאושר ולספר לכולם איך היא ואמא הכינו את העוגה, ואסור לגעת עד שמכבים את הנרות! לקראת הסוף נענע וג'ינג'י השרקניות החדשות יצאו מהכלוב לסיבוב מזל טוב והיא הייתה בעננים! בסוף היו שקיות עם הפתעות, וכשכולם הלכו היא ביקשה שכולם יבואו שוב ליומולדת שלה גם מחר
. היא ממש הייתה מאושרת: שמחה, צוחקת, קופצת, מרוגשת ופתוחה. בטריטוריה הפרטית שלה היא פשוט מהממת. אחחחח, אני מתה עליה. קטנה-גדולה שלי (לחשוב שבגילך אני עוד הייתי בת יחידה, ואת כבר אחות מנוסה ואוהבת). את מביאה לי אור לחיים. אין רגע משעמם איתך, הכל מעניין וקסום, מאתגר ומלמד. את ילדה מדהימה, רגישה, קשובה ואוהבת. את מטפלת בגורונה באהבה ודאגה אמיתית ומקבלת הערצה פי כמה, ובכלל, יש לך עדת מעריצים מגדול ועד קטן. ברגעים האלה שבהם את מבקשת שאמא תקח אותך למיטה, ואנחנו מתחבקות חזק חזק ואני שרה לך שיראו שאנחנו מדברות על ענייני היום (ומתכננות יחד עוגות יומולדת
), אני יודעת שדרכך למדתי שאפשר לאהוב גם מתוך כאב, ושאת עולם ומלואו, מיוחדת יפה והכי הכי שלי. מזל טוב ילדת קסם בת 3 ו-5 ימים.
אני יודעת שפה יבינו אם אגיד שקשה לי עם ימי ההולדת שלהן. זה אמנם נהיה יותר קל, והשנה כבר עשיתי ממש חגיגות על דעת עצמי, אבל לדבר על זה עוד קשה. הנה, ביום שישי הייתה הגברת בת 3, ורק עכשיו אני מביאה את עצמי לידי כתיבה. טוב, גם הדלקת ריאות שלי, שאני חייבת לצאת ממנה עד שבת לא עוזרת ממש... על החגיגות בגן כבר שמעתן, המצלמה בלה בלה, ובבית עשינו "מסיבת תה"