בת 3

סינטה1

New member
מזל טוב לתמגוצ'י המהממת

כתבת כל כך יפה והשארת אותי פעורת פה עם העוגה המדהימה שלך
חיבוקים גדולים

בונגרו

New member
זה חוקי פה, העוגה הזאת?

לא יפה לעשות ככה למאותגרות מטבח שכמוני. מילא לאפות עוגה ולחתוך סנדויצי'ים, אבל כל כך מדויק, כל כך אסטתי ובשורות ישרות? והקישוטים האלה על העוגה? תגידי, היה איזה קורס אחרי הלידות שפספסתי? המון, המון ברכות. הכל באמת נראה ונשמע חמים, ביתי, מלא אהבה ואושר.

נאשא

New member
תודה על המילים האלה

שעושות מאד נעים בגב ובאגו ואם את חושבת שאני מוכשרת, רק שתדעי שיש פה עוד כמה מוכשרות כמוני ואף יותר ממני (יש בינינו לפחות 2 שמפסלות בבצק סוכר- וזה כבר באמת מעבר ליכולותי).

שלומית76

New member
../images/Emo65.gif יומולדת שמח ../images/Emo65.gif

לילדת הקסם המופלאה, ולאמא שלה המדהימה והמוכשרת כל כך! (איך עשית כזו עוגה פצצתית?!) וואו איך הזמן טס לנו! רק שמחות והרבה בריאות ואושר צרוף
נשיקות לכולכן!

נאשא

New member
טס, ממש טס!

אני זוכרת בברור את החיבוק ההוא בחניה שמול הבית של מעין ברכה בערב שלפני הסקירה המוקדמת איתה... זוכרת?

שלומית76

New member
בטח שזוכרת

איך אפשר לשכוח. מתגעגעת אליך נשמה שלי ואשתדל מאוד להגיע למפגש בשביל עוד חיבוק חם

פאקא

New member
וואי וואי גם על הרעיון וגם על הכיבוד

והילדה, נו שוין, גם היא על הדרך
התמונות של הכיבוד פשוט גמרו אותי לנו יש יומולדת בקרוב ועכישו הצבת רף שאין לי שום סיכוי לידו... הכל נראה מקסים!! וגם כיף לשמוע שהצלחת להנות ולחוות את זה יחד איתה זה נהדר מזל טוב
פאקא

נאשא

New member
יו, תודה פאקאל'ה

ממי, כפי שככככככככל הילדים שנולדים פה הם מוצלחים, ככה גם כל האמהות שלהן מוכשרות ולכן גם כל המסיבות יומולדת וכככככככככל העוגות. זהו.

נייטי

New member
מזל טוב!

הכל נראה כ"כ מדהים. איזה רעיון מקסים זה לעשות מסיבת תה. אני בשוק מהעוגה. כ"כ יפה וכ"כ מיוחדת. איך בדיוק מחברים הכל ביחד בלי שזה יהיה עיסה גועלית? (אין צורך להסביר באמת, זה לא יגרום לי לעשות כזה דבר בחיים, ועדיף שזה ישאר בגדר פלא עבורי, בערך כמו איך בונים עגורן, שזה פלא באותו סדר גודל של העוגה שלך). אני שמחה שנהנתן, כיף לכן+++++++++++++++++++++ נשיקות ענקיות והמון איחולים טובים ליומולדת!

עדיקים

Active member
מזל טוב ../images/Emo65.gif../images/Emo213.gif../images/Emo77.gif

לאמא ולילדה המקסימה. איזה רעיון מקסים מסיבת תה. איזה סבלנות על הסנדויצ'ים הפתוחים ועל העוגה המקסימה. פשוט מהמם.

תמי ס

New member
שתהיי לי בריאה

איזו השקעה. איזו עוגה מהממת והסנדויצונים מעוררי תיאבון, מקסים, ממש מקסים וממש בטוב טעם. והילדה שלך בכלל דבש טהור. (שימי את התמונה השניה שבה רואים אותה במלוא גינגיותה, מהממת). מזל טוב לילדונת, שרק תדעו שמחה תמיד.

כבר שלוש../images/Emo2.gif

מזל טוב לילדת קסם מהממת ולאמא שלה המדהימה רק שמחה בריאות כיף וחיוכים כל הימים

כרגיל באיחור . איזו השקעה ואיזו תתגוצ'י נהדרת

איזו יומולדת מושקעת ומתוכננת אני בטוחה שהיא מעריכה ובעיקר כילדה בוגרת תוכל להיזכר בערגה מתוקה על ימי ההולדת שאמה הכינה לכבודה!!! אז רק אושר הרבה רגעים פשוטים ומקסימים של ילדות מאושרת. הדס

למעלה