בת של בן דוד... התחתנה

ריקי זו אני

Well-known member
אני אוהבת חתונות ממש אוהבת להיות נוכחת באירועים הללו, שהם כ"כ אישיים אבל בסופו של דבר ברור לכול םם... שאם יחליפו את ראשי הנוכחים בתמונות... דיינו.
אז לא לבשתי את המיני הקצרצר שלי... נובחיאתכ, זה לא קשור לגיל... זה יותר עניין של עודפים במקומות הלא נכונים... אבל בעיקר מהפדיחה. כאילו מה? אני אציג זוג רגליים סקסיות להפליא... בגרביוני רשת שיצופפו את העניינים... מול רגליים חשופות של בנות העשרים???
למה הדבר דומה? שאני אלך לחוף ים באחד מחופי הארץ... בביקיני זעיר. חחחח... לא מצחיק.
העניין שלי מאמש בכך שאישי החליט (דמוקרטית) שאין לו עניין בחתונה הזו, הספציפית, פשוט כי הוא לא מכיר את הנפשות הפועלות... כולל הכלה והוריה...
ובכלל למה להטריח את המשפחה...
גייסתי את נכדתי הבכורה כ' פותרת סוגיות משפחתיות'...
בת 18... חטובה, יפה חכמה אש... (פנויה...) ואוהבת לירקוד wow...
במעטפה חסרת חן הכנסתי שטרות בסך -.1200 ₪ שנכדתי אמרה בדרך דיבורן של בנות הגיל ' זה בסדר' (הרווח בין המילים לא מראת את אופן הדיבור שמאחד בין המילים לידי מילה אחת).
על המיני לא דברתי... אבל העקבים... ראבק...
אמנם די נמוכה אבל...
מיני קצרצר, רגליים לקנא ממש... על עקבים... לרקוד? יצאנו, נסענו הגענו בשלום...
כמה יתרונות לאשה לצאת לחתונה משפחתית עם נכדה.
בעוד את פותחת את הערב בצלוחית עמוסת אסאדו..., וזו פותחת בצלוחית אנטריקוט... הנכדה פותחת בסיור מקיף של האפשריות תוך שהיא פוסלת בהנף יד... תוך אמירה שרק אחרי פיענוח תביני שהיא אומרת 'לא רלוונטי'.
החופה היתה סבירה בהבנה ששתינו לא היינו מעורבות רגשית... שבכלל אנחנו באנו כאורחות הסבא... וגם הקרובים שנכחו... היו כולם בני דורי...
למרות שהם נולדו הרבה לפני...
בין האסאדו לבין הישיבה סביב שולחנות עמוסי סלטים ולחמים...
הסברתי לנכדתי שאנחנו אורחות בחתונה של יוצאי צפון אפריקה... והקשר שלה לעדה סך הכל ב-1/4...
כשאמרה לי בתגובה 'יופי סבתא'... הבנתי שנקלטו המילים...
ונכנסנו למוד של ארוחת ערב מאוחרת.
המבחר היה... גם המלצרית עשתה מאמץ ואני שלא נוגעת בשום כבד... נתתי לנכדתי להנות מהרבה כבד אווז...
אני בחרתי בדג מטוגן בתוך סיגר... כזה וטעמתי קוראסון ממולא בפרגית...
ויאללה לרחבת הריקודיםםםםםםם...

בסביבות זמן התשישות... (הגיל הגיל...) ארזנו את עצמנו לנסיעה הארוכה דרומה.
בשבוע הבא נעלה לירושלים. ירצה יבוא לא ירצה... נדבר עם הנכדה...

חורזת באהבה

Well-known member
מנהל
אני אוהבת חתונות ממש אוהבת להיות נוכחת באירועים הללו, שהם כ"כ אישיים אבל בסופו של דבר ברור לכול םם... שאם יחליפו את ראשי הנוכחים בתמונות... דיינו.
אז לא לבשתי את המיני הקצרצר שלי... נובחיאתכ, זה לא קשור לגיל... זה יותר עניין של עודפים במקומות הלא נכונים... אבל בעיקר מהפדיחה. כאילו מה? אני אציג זוג רגליים סקסיות להפליא... בגרביוני רשת שיצופפו את העניינים... מול רגליים חשופות של בנות העשרים???
למה הדבר דומה? שאני אלך לחוף ים באחד מחופי הארץ... בביקיני זעיר. חחחח... לא מצחיק.
העניין שלי מאמש בכך שאישי החליט (דמוקרטית) שאין לו עניין בחתונה הזו, הספציפית, פשוט כי הוא לא מכיר את הנפשות הפועלות... כולל הכלה והוריה...
ובכלל למה להטריח את המשפחה...
גייסתי את נכדתי הבכורה כ' פותרת סוגיות משפחתיות'...
בת 18... חטובה, יפה חכמה אש... (פנויה...) ואוהבת לירקוד wow...
במעטפה חסרת חן הכנסתי שטרות בסך -.1200 ₪ שנכדתי אמרה בדרך דיבורן של בנות הגיל ' זה בסדר' (הרווח בין המילים לא מראת את אופן הדיבור שמאחד בין המילים לידי מילה אחת).
על המיני לא דברתי... אבל העקבים... ראבק...
אמנם די נמוכה אבל...
מיני קצרצר, רגליים לקנא ממש... על עקבים... לרקוד? יצאנו, נסענו הגענו בשלום...
כמה יתרונות לאשה לצאת לחתונה משפחתית עם נכדה.
בעוד את פותחת את הערב בצלוחית עמוסת אסאדו..., וזו פותחת בצלוחית אנטריקוט... הנכדה פותחת בסיור מקיף של האפשריות תוך שהיא פוסלת בהנף יד... תוך אמירה שרק אחרי פיענוח תביני שהיא אומרת 'לא רלוונטי'.
החופה היתה סבירה בהבנה ששתינו לא היינו מעורבות רגשית... שבכלל אנחנו באנו כאורחות הסבא... וגם הקרובים שנכחו... היו כולם בני דורי...
למרות שהם נולדו הרבה לפני...
בין האסאדו לבין הישיבה סביב שולחנות עמוסי סלטים ולחמים...
הסברתי לנכדתי שאנחנו אורחות בחתונה של יוצאי צפון אפריקה... והקשר שלה לעדה סך הכל ב-1/4...
כשאמרה לי בתגובה 'יופי סבתא'... הבנתי שנקלטו המילים...
ונכנסנו למוד של ארוחת ערב מאוחרת.
המבחר היה... גם המלצרית עשתה מאמץ ואני שלא נוגעת בשום כבד... נתתי לנכדתי להנות מהרבה כבד אווז...
אני בחרתי בדג מטוגן בתוך סיגר... כזה וטעמתי קוראסון ממולא בפרגית...
ויאללה לרחבת הריקודיםםםםםםם...

בסביבות זמן התשישות... (הגיל הגיל...) ארזנו את עצמנו לנסיעה הארוכה דרומה.
בשבוע הבא נעלה לירושלים. ירצה יבוא לא ירצה... נדבר עם הנכדה...
כיף להתעייף מסיבות מהנות.

למעלה