בת שבע..

Lironush17

New member
בת שבע..

שלום, מה שלומך? זוכרת אותי?..אני ביקשתי ממך לצלם בעת המפגש של העמותה, עקב סרט שחבריי ואני עושים על אלין.. אני מצטערת שלא יצרתי עימך קשר, פשוט היו לנו לחצים איומים בלימודים ולא היה לנו זמן להרים טלפון. בכל מקרה, שמעתי שהמפגש ביום שישי הבא. רציתי לשאול אותך באיזו שעה המפגש וכמה זמן, לפי דעתך, זה ייקח? בתודה, לירון

mazy

New member
סליחה שגם אני מתערבת....

אבל כדי לצלם צריך לבקש את אישורם של המצולמים, האין זה כך???

yakovs

New member
סליחה ומחילה

שגם אני מתערב. אבל אם מצלמים אותי אני צריך הודעה מראש. כי אני חייב לצאת מוצלח. כלומר, להסתרק ועוד. יעקב.

השגיא

New member
וללא סליחה, אבל גם אני שואלת

1. אם אתם רוצים לצלם את אלין, למה במפגש של העמותה? 2. אם אתם רוצים לשאול משהו את בת שבע, למה לא במסר?

צילומים של חברי העמותה

חברה, לי כבר מתחיל להימאם עם כל החטטנות הזאת שבסוף לא יוצא כלום!!!!אנחנו לא קופים ומי שרוצה לבוא שיבוא אבל הוא לא יקבל מהחברים אייטם שיהפוך להיות אייטם תקשורתי. דבר שני אלין מהסיבות שלה לא מופיעה למפגשים ואם היא רוצה להתמקד באלין שתצלם אותה בביתה. חוץ מזה אני לא מבין מה העמותה יכולה לעזור בעניינינה של אלין למעט בת שבע שעוזרת לה ומכוונת אותה כמיטב יכולתה!!! משה

הלנה

New member
דוקא בהודעה הקודמת שלך

הבהרת שאלין אמרה לך שכנראה לא נהיה מוכנים להצטלם אז...לא ברור מה קרה מאז. בכל אופן, אני מצטרפת לחברי, אם את רוצה ליצור קשר או שיצרו איתך קשר אנשים מסוימים שרוצים להצטלם, אין שום בעיה. אבל את לא יכולה לצלם קבוצה שלמה של אנשים..אני בכל אופן, שמתכוונת להיות נוכחת במפגש, לא מעוניינת. ובלי שום קשר, אני מברכת אותך על הפרויקט. בהצלחה!

Lironush17

New member
אל דאגה אנשים

אנו לא מתכוונים לצלם אנשים אחרים, במיוחד אם הם לא מעוניינים בכך. אם במקרה תיכנסו לפריים באמצע צילום, נדאג לטשטש את פניכם כדי שלא יזהו אתכם וברגע שהסרט יהיה מוכן וערוך אלין תראה אותו ותוכל להגיד לכם אם טישטשנו או לא. בכל מקרה, אם מישהו כן מעוניין להצטלם, יכול ליצור איתי קשר. הסרט הוא על אלין, אנו באים לצלם את חייה עם התסמונת וזה כולל גם את המפגש עם העמותה וכשקיבלתי את אישורה של גברת בת-שבע היקרה, אין שום סיבה לא לעשות את זה. וכמו שאמרתי, אני חוזרת שוב, מי שלא מעוניין שפניו יהיו בסרט ובמקרה נכנס לפריים יודיע לנו על כך בזמן הצילומים ואני נדאג לטשטשם. נ.ב אני עדיין מחכה לתשובה מבת-שבע.. לירונוש

נב3

New member
דווקא כן דואגים..

עד כה לא הגענו למפגשי העמותה בין היתר מכיוון שהחשיפה קשה לנו. עקב העידוד של בת שבע, ותאורה את האופי המשפחתי התומך של המפגשים חשבנו דווקא הפעם להצטרף. במידה וגורם חיצוני צופה ומצלם יהיה נוכח בפגישה, בוודאי שלא נצטרף.

נב3 נשמח לראותך במפגש הקרוב

ואל תדאגי לגבי הצילומים...עד היום ביקרו אותנו הרבה סטודנטים שרוצים לעשות כל מיני סרטים ובחרו בנושא טוראט..ועובדה שעד היום הצטלם רק מי שרצה...כל שזה לא יהווה בפנייך איום לגבי החשיפה. ולגבי הקשרים שנוצרו כאן...באם תבחרי כן להגיע למפגש - תמצאי שם את רובנו...וגם חדשים...וסה"כ הקהילה שלנו מקסימה...תומכת ....ומכילה. ולדעתי הדבר החשוב ביותר שקיים - לדעת שאנחנו לא לבד. ישנם מס' מועט של גולשים שאחרי מפגש אחד או שניים בחרו שלא להתחבר (למפגשים נוספים...וליתר הפעילויות....)וזה לגיטימי..אף אחד לא מכריח אף אחד להיות חבר של זה או אחר...אבל זה לא מונע מהם לקחת חלק בפורום. סה"כ בפורום הכללי משתדלים (למעט מקרים בודדים) לשמור על רצינות. למי שמעוניין להצטרף לחברתי תמיד נקבלו באהבה ובשמחה..כי שוב אני חוזרת אנחנו קהילה שאין לה אח ורע בכל הפורומים הקיימים. התמיכה כאן היא לא רק וירטואלית אלא גם פיזית....ומי שמקבל מאיתנו יודע גם לתת לנו... מעבר לכך יש לנו את הקומונה - בניהולו של איש החידות, היא מיועדת באמת לכל אותם גולשים שלא מרגישים חופשי לחשוף את פרטי הפרטים של רגשותיהם בפני ילדיהם...וכן גולשים אקראיים - כאן באמת הקהילה יותר מצומצמת ובצדק. אני חושבת שעל כל הגולשים למצוא את דרכם מעל דפי הפורומים עפ"י רצונותיהם, ואנו מאד נשמח לקבל כל אינפורמציה חשובה לגבי תסמונת טוראט ולהכניס אותה לקישורים בדף הפורום עפ"י חשיבותם

נב3

New member
דווקא כן דואגים..

עד כה לא הגענו למפגשי העמותה בין היתר מכיוון שהחשיפה קשה לנו. עקב העידוד של בת שבע, ותאורה את האופי המשפחתי התומך של המפגשים חשבנו דווקא הפעם להצטרף. במידה וגורם חיצוני צופה ומצלם יהיה נוכח בפגישה, בוודאי שלא נצטרף.

סליחה את חוצפנית ממדרגה ראשונה

מה זאת אומרת שאת תקבעי עובדות תצלמי אנשים ואם הם לא רוצים שיראו את תשטשטשי את פניהם!!!! חברי ההנהלה אני מציע לערוך דיון טלפוני לפני שיקבעו לנו עובדות בשטח. אני מוחה על זה!!!! לא כל נאד יבוא יעשה מה שרוצה ויעשה מאיתנו קרקס!!! בת שבע לפני שנתת אישור אני חושב שהיית צריכה לשאול את החברים!!! בכל זאת זה דברים אישיים של החברים!!!! אני בעד הפצת הטוראט אבל לא בכל מחיר בפרט אנשים כאלו שיכולים להרוסברגע כל מה שבנינו!! אם לא יהיה אמון בין האנשים אז כל הבית הפתוח ירד לטמיון. משה

הלנה

New member
אני מסכימה שלא יתכן שבמגש אינטימי

כמו שלנו, יבואו אנשים לצלם. לא רק שאני אישית לא מעוניינת להצטלם, זה גם יפגע בכל האוירה המשפחתית והתומכת שלמענם קיימים מפגשי הבית הפתוח. אנשים כמו נב3 או חדשים אחרים יכולים להרגיש מאוימים. אני מציעה שאם את רוצה לצלם "בית פתוח" שתארגנו קבוצה של אנשים מהעמותה, שכן מוכנים לבוא ולהצטלם על אלין באיזה שהוא יום אחר...אנחנו לא נגלה שזה לא היה בית פתוח אמיתי...

אני דווקא בעד פתיחות, אבל אם זה

גורם לאנשים (חדשים או ותיקים כאחד) לחשוב לא להגיע לבית לפתוח בשל החשש מחשיפה, הרי שיש פה החטאה של המטרה, שהיא קודם כל לחזק את אלה שלהם נגיעה לטוראט. רק אח"כ אפשר או צריך לדאוג להרחבת המעגל של "הלא מודעים" לתסמונת.

הלנה

New member
נכון אלי ../images/Emo45.gif

ואגב, אני לא נגד פתיחות, אבל גם לא היתי רוצה שיצלמו אותי, בעיקר בגלל שאנחנו עדיין בגדר "חסויים".

חברה מה קורה

הרבה מהאנשים פה אפילו את שמם האמיתי לא כותבים בפורום ואני מסכים עם דעתם לא להיחשף אם בכלל רוצים?!!! מעטים פה האנשים שכותבים בשמם המלא או אפילו מצרפים תמונה לפורום!!!! משה

שביק

New member
לירון חביבה, ראשית אני מברכת אותך

על בחירתך לעשות סרט ולהביא למודעות התסמונת בדרך זאת. לאחרונה שונה אופי מפגשי "בית פתוח" לאופי של קבוצת תמיכה, בעל אופי פרטי. על כן, ולפי תגובת החברים, אשר כמובן, אין אני רוצה לפגוע ברגשותיהם, של אף לא אחד מהם, נשנה את המדיניות. אני מציעה, לפנות בפניה דרך הפורום, להציג עצמך עם קבוצתך, המטרה וכו', ומי שאכן ייאות, ויסכים ליטול חלק בצילום, ייצור עמך קשר. אני אישית, רואה בזאת הדרך, חשיבות רבה. רבים שואלים: מדוע אינכם מכינים סרט המסביר, המביא למודעות הציבור וכו'? והנה, כאשר ישנה אפשרות, ישנם החוששים וזאת כמובן זכותם המלאה לבטא את אשר עם ליבם. אני מוכנה לקחת חלק ולשתף פעולה בכל אשר יידרש. ברכתי לך ולקבוצתך שבחרתם את תסמונת טוראט כנושא. אין ספק זהו נושא מרתק, רב פנים, ורב צורות ומורכבות. ברור שאין מדובר ב"קופים" אלא באנשים ברוכי כשרונות ומרתקים. בעלי אינטיליגנציה גבוהה מהנורמה. ב ה צ ל ח ה !!! שביק

למעלה