בת שבע..

mazy

New member
בת שבע...../images/Emo26.gif

ראשית, בעניין הסרט, נכון שכדאי וחשוב להפיק סרט הסברה שיאיר את עיני הציבור בנושא הטוראט, אבל לא זו הדרך, לדעתי. ומדוע? קודם כל, סרט מעיין זה חייב להיות עשוי בצורה מקצועית, כדי שלא יחטיא את המטרה.לא חושבת שסרט כזה אמור לשרת את מטרות חברי העמותה, או את העמותה בכלל. שנית, זה הסרט שאנחנו רוצים? לא שאני מבטלת את הסרט שמתכוונת החבורה המדוברת להפיק. הם מתכוונים להפיק סרט על חייו של אדם מסויים, ולטשטש את הדמויות האחרות שייכנסו לפריים. חושבת שמן הראוי לחשוב מחדש, אם מפגש בית פתוח הוא המסגרת המתאימה לעריכת סרט מעיין זה.

Lironush17

New member
חבר'ה אתם כנראה לא הבנתם את כוונתי

אין לי שום עניין לפגוע בפרטיותכם וברצונכם. היה ברצוננו להגיע לעמותה בכדי לצלם אך ורק את אלין ואנשים שיסכימו להצטלם. אלין אמרה לי שיש אנשים שלא יסכימו להצטלם, ואני מבינה אתכם.. לא התכוונתי להסעיר את הרוחות. אנחנו עדיין מעוניינים לצלם את אלין במפגש מבלי אנשים שלא מעוניינים, אך אם יש התנגדות רבה כנראה שנוותר על העניין כי, שוב, אין בכוונתנו לפגוע בכם אלא רק לעזור בהעלאת המודעות בחברה, זה בעצם כל העניין בסרט הגמר שלנו ללא שום קשר לציון! מבקשת את סליחתכם אם פגעתי, שבת שלום לירונוש

לירון היקרה!!!!!

עצה לי אליך כדאי שתעשי השוואות בין כל המסרים ששלחת ותביני מדוע חברי העמותה יצאו נגד הרעיון שלך. שנית אלין לא מופיעה למפגשי העמותה באופן סדיר מסיבות השמורות איתה. אי אפשר לבוא לעמותה כך סתם ולצלם אנשים. אני מקוה שהעניין הובהר כמו שצריך והבנתם את המסר. משה

זה בסדר היא לא תצלם אף אחד!

תרגעו איך הגבתם לה? נורא תוקפניים. היא לא התכוונה לצלם אף אחד . חוץ מזה ממה הפחד להחשף? טוב לא חשוב כמובן שהסרט עלי ולא עליכם . זאת אני שמדברת בשם כולם רק להעלאת המודעות. שבוע טוב

אלין יקרה

אלין שלום, תראי את כל ההודעות שלה ולכן תביני למה חברי העמותה כעסו. לאף אחד אין הזכות לפגוע בפרטיות שלנו!!!!בינתיים דברים השתנו כמו שבת שבע כתבה ואופי המפגשים הפכו להיות פרופר תמיכה. יותר לא משתוללים עם ארוחות השחיתות שהיו. שלך משה

רשות החברים!!!!

אלין, יש לבקש את רשות החברים שהם יהיו נוכחים!!! באם החברים לא יסכימו הם יצטרכו לחזור חזרה. אני מקוה שאת מבינה שרצון החברים קודם לכל. כי בסופו של דבר אנשים באים לקבל תמיכה ולא רוצים להיות מאויימים. עובדה אחת המשפחות שרצו להשתתף לא באה בגלל העובדה שיהיו פה גורמים חיצוניים. משה

משה כניראה שלא הבנת אותי נכון!

כתבתי שהיא לא תגיע בכלל לעמותה . העלינו את הנושא שהיא תצלם אותי שם ! אבל ברור לי כרגע שזה בלתי אפשרי וגם אם אחרים יסכימו אני לא אסכים. אז אתם יכולים להיות רגועים. שנית ,לירון בחורה מקסימה שבאה לקדם את המודעות אני כל כך נמנעת מלכתוב דברים אמיתייים שלא תגידו אחר כך שאני חוצפנית כי לפעמים האמת היא כואבת . לי יש טוראט בדיוק כמו לכם ולילדים שלכם ואני לא פוחדת להחשף ואמשיך להחשף אני יושבת בבלוג טיוי המון שעות במשך 9 חודשים ומסבירה לאנשים מה זה טוראט ותאמינו לי ? שזה ממש לא קל יש עלבונות ותגובות של אנשים אבל אני לא רואה אותם ממטר את הבורים האלו. אלפי אנשים למדו ממני!! ואך ורק ממני בבלוג ובטלויזיה מה זה טוראט בכלל דבר שהם לא שמעו עליו. וכן אמשיך להחשף עוד כל הזדמנות שתהיה לי ויש עוד תוכנית טלויזיה אירוח זה שאתם אולי פוחדים להחשף לא אומר שגם אני . ותהיו מאוד מאוד רגועים לירון לא תתקרב בכלל לעמותה שלנו. ולך בת שבע, אמרתי לך שאני אוהבת אותך נורא נכון?

השגיא

New member
אלין יקרה, ברשותך אני רוצה לאמר לך

מספר דברים. ראשית אני מסכימה איתך שהדברים נשמעו תוקפניים. שנית אני לא בטוחה שאנשים פוחדים להיחשף. אולי חלקם, הרוב פשוט לא רוצים. לא כל חשיפה, היא חשיפה נכונה וטובה, ולא כל מי שרוצה לעשות סרט, יכול לעשות שירות טוב ללוקים. לדעתי כדאי לבחור בקפידה בפני מי אנחנו נחשפים ולאיזה צורך. ודבר נוסף ואחרון, אמרתי בעבר ואני חוזרת ומבקשת. כאשר את נחשפת, את מייצגת את עצמך!!! אני לא בטוחה שאת מייצגת לוקים אחרים. אם תוכלי לראות כך את הדברים, בטוח שיוקל לך. בבקשה אל תיפגעי, אין לי כל כוונה להעליב. רצוני רק להשמיע לך את דעתי הלגיטימית. גלית

גלית החלטתי להגיב לך

גלית אולי לא הבנת אבל אני כשהיתי קטנה בגיל של הבן שלך ובגיל נעורים ירדו עלי וצחקו עלי כי לא ידעו מהי תסמונת טוראט. כל מה שאני עושה זה לא בשבילי . אני אין לי בעיה להסביר מה יש לי לאנשים ששואלים אותי ברחוב. הכוונה שלי היא שהילד שלך לא יעבור את מה שעברתי או הילדה לא בדיוק זוכרת למי יש TS אצליכם. ותאמיני לי ?? שאת לא פוגעת בי את גם לא יכולה גם אם תרצי אני מחליטה ממי להפגע וממי לא .

השגיא

New member
אלין- את חדורת תחושת שליחות

וזה נהדר. בשבילך! אני לא בטוחה שזה משרת כ"כ טוב את הבן שלי, ובכלל, לעיתים רחוקות צוחקים עליו אם בכלל.. אולי כדאי למנות דובר לעמותה. כזה שיוכל לתת מידע אמין ומדויק, ולבחור איפה כדאי למסור את אותו מידע ואיפה לא. התחושה שלך שאת מגבירה את המודעות ותורמת לבני, היא התחושה שלך! לא אקח לך אותה, אבל אם תבחני את הדברים בהיגיון, תיראי שזו הבחירה שלך! איש לא ביקש ולא הכריח אותך לקחת על עצמך את התפקיד.

תראי...

אני לא מרגישה איזו שליחה או משהו ואת הבלוג פתחתי מתוך רצון שלי ואמשיך בו . למנות דובר? אפשרי נשמע נחמד כי אני לא דובר של העמותה. אני חושבת שבת שבע היא הדוברת הכי מצויינת שיש לנו ולא יהיה עוד כמוה. לקחת לי את התחושה? לא אי אפשר אף אחד לא יצליח. אני תורמת בגדול! ואם את חושבת ככה שיבוסם לך יקירתי.

yakovs

New member
אלין, גלית, כולם...

תראו, יש לנו מזל גדול שאף אחד מאיתנו לא דומה לרעהו (אחרת החיים היו מ מ ש משעממים). אחד מוכן לספר לכולם. השני יכול לדבר על זה רק עם מעט אנשים. השלישי לא רוצה לדבר עם אף אחד. וכולם צודקים. לכל אחד יש את האמת שלו. הכי טוב לדעתי שכל אחד יכבד את דעתו של השני. אני רוצה מאד להאמין שכאן כולם כאלה, גם אם לא תמיד מסכימים על הכל. אני מקווה שהצלחתי להתבטא בלי לפגוע באיש, כי זה כרגע הדבר הכי חשוב לי. יעקב.

למעלה