בת כמה איה קורן?

inbush1

New member
מה זה מעניין אותנו?!!?!!?

יא טמבל פה זה פורום מיכאלה לא אהבה מעבר לפיטמה תשאל שמה ומה אתה מקפיץ כל חצי שניה!?!?!?!?!??!?!?!?!?

ApA1800

New member
מה הבעיה שלך???

איזה חצי שניה? ההקפצה הראשונה הייתה אחרי דקה והשניה אחרי שתי דקות! ואם זה לא מעניין אותך אל תגיבי... אותי מעניין שאיזה מישהי עשתה תסריט או משהו אחר? אז אני פשוט לא מגיב הקפצה על הדרך

inbush1

New member
יא טמבל זה פורום מ-י-כ-א-ל-ה!!!!!!!

אם לא שמת לב..... וכן, זה הרבה יותר מעניין שהיא עשתה סרט מאשר איה קורן.... אתה לא קולט שהיא לא משחקת פה אלא באהבה מעבר לפיטמה?!!? למה ניכנסת לפה תתחפףףףףף!!! וחחחחח.... תוך דקה ואחרי זה תוך שתי דקות?! אתה הורג אותי.... זה ממש קצת!

ApA1800

New member
מה ממש קצת?

טוב בגלל שכולם כאן ילדים קטנים כנראה תחיי קצת ותביני שכל שניה מכילה בתוכה עולם ומלואו

ApA1800

New member
חוץ מזה שזה לא משנה מה מעניין אותך

יותר. זה קשור באותו אופן. זה שהיא חברה שלך, לא אומר שבשבילה מותר לחרוג מהכללים. קצת פחות צביעות לא תזיק לאף אחד פה

inbush1

New member
אתה ממש טיפש אתה מודע לזה?!

תרגע מה הקשר חברה שלי או לא חברה שלי?! זה פ-ו-ר-ו-ם מיכאלה!!!!!!!! והיא הרבה זמן (?) הייתה אמורה לעשות את זה וזה לא היה בטוח... אז עכשיו היא אמרה שכן... זה הרבה יותר קשור.... איה קורן בכלל משחקת באהבה מעבר לפיטמה תשאל ש-מ-ה-!!!!!!!!!!!!

אבל בפורום של אהבה מעבר לפינה

אי אפשר לפתוח הודעות חדשות משום מה למה אתם נכנסים בו? מה הוא כבר עשה אפשר לחשוב?!?! כולה פתח הודעה עם שאלה במקום לענות לו כמו בני אדם אתם מתנפלים עליו הפורום הזה מלא במיליון הודעות כאלה ו60 אחוז מהן לא קשורות בכלל למיכאלה

ApA1800

New member
אבל היא כבר הרבה זמן בגיל שלה!!!

ועכשיו אני רוצה לדעת אם היא בסוף כן בגיל שלה, או שהיא גדלה בשנה! את ממש טיפשה. מה זה משנה כמה זמן? אם זה פורום מיכאלה - מדברים בו על דברים של מיכאלה. ממתי גולש מן המניין (עיין ערך את) יכול להחליט מה מהאופים מתאים ומה לא?

alon2000000

New member
עדיף שתשתקו שניכם

קצת הייתם גולשים פה הייתם רואים שאין לכם מושג בגרוש על מה אתם מדברים

אני גולש פה הרבה זמן

והשאלה לגבי גילה של איה קורן בהחלט במקום הגיל שלה אמור לעניין את כל חברי הפורום מפני שהיא שחקנית מוכשרת ברמה של ארנולד שווארצנגר ושיחקה ב"הכוכבים של שלומי" ששודר היום קיצר מישהו יודע בת כמה איה קורן?

../images/Emo12.gifכאן../images/Emo12.gifזה ../images/Emo12.gifפורום../images/Emo12.gifמיכאלה../images/Emo12.gif

לא
פורום
אמ''ל
אידיוט
טוב נו
לא נקלל
אני במצב רוח
שוק
הלם
ההלםםם

ApA1800

New member
איך זה קשור למיכאלה:

אמא אבא סבתא אלוהיםישמור אני תסריטאית עתידנית סרט סוף שנה יוצא לאור בטוח צליל אייד יופיע בטלוויזיה יצירה שלי חלום התגשם בטוח במאה אחוז לא לשאול על אודישנים כי אני לא מסוגלת לענות כרגע אמא אבא לא נושמת מתעלפת ואחר כך חוזרת איך זה קשור למיכאלה תסבירי לי? אז בתור אחת שסתם מציפה את הפורום, אל תדברי בבקשה

למעלה