בת זוג לא נשואה

Woking

New member
אני לא בטוח

ראשית בקישורים שנתת אין איזכור ל-fiance או משהו דומה אלא רק ל-family members. שנית בקישור שאני נתתי קיימת דרישה ל-permanent residency, שאיננה רלוונטית לבריטים, ולכן אני מסיק שהוא תקף לבריטים ושאינם בריטים.

Nobilis

New member
תשובה

א) אזרח אירופי אינו permanent resident, אלא רק לאחר חמש שנים בבריטניה. הויזה שהבאת היא הויזה הנדרשת עבור בני זוגם של מי שהם תושבי קבע, אבל לא בהכרח אזרחים אירופיים. ב) לבני זוגם של אזרחים אירופיים, כאמור, יש אופציה קלה בהרבה (וקישרתי אליה). אם לא נשואים, יש צורך להוכיח יחסים רציניים (מגורים משותפים, חשבונות משותפים, וכו', לאורך זמן).

grants

New member
המשך... ויזת סטודנט?

והיה ובחירת הלב מחליטה לחזור לספסל הלימודים, גם אם באופן חלקי. מאיזה היקף של קורס זכאים לויזת סטודנט?

mussya

New member
כמה שזכור לי

רק לימודים מלאים מאפשרים כניסה על ויזת סטודנט - זאת הויזה שעליה רוב עובדי העגלות למיניהם מנסים להיכנס ולכן היא נבדקת טוב טוב. אולי שווה לחפש ב'לומדים בחו"ל' (711). מזכירה שלימודים בבריטניה (אפילו בסקוטלנד) ללא-אזרחי האיחוד או לאזרחים/תושבים פחות משלוש שנים הם יקררררררררררים ביותר... בהצלחה

pumking

New member
מתענינת גם...

בן זוגי הוא אזרח בריטי,ואני בעלת רק אזרחות ישראלית. האם יש דרך חוקית בשבילי לעבור לבריטניה? עד כמה העניין מסובך?

למעלה