בת זוג לא נשואה

grants

New member
בת זוג לא נשואה

אהלן, אני אזרח גרמני, עובד בבריטניה מזה כשנתיים וחצי. בת-זוגי, שנמצאת בארץ, היא אזרחית ישראלית בלבד. אנחנו מעוניינים שהיא תעבור לכאן אבל לא רוצים להחפז ולהתחתן בשביל זה. היא עובדת סוציאלית בהכשרתה. האם יש דרך חוקית לאפשר לה לעבור לכאן ולעבוד? הכוונה היא לעניין ההגירתי, בעניין המקצועי נטפל כשנדרש לכך. אודה למגיבים.

d r e a m i e

New member
אני לא יודע לגבי אירופה,

אבל בקנדה וארה"ב יש עניין שנקרא "common law partner" שזה אומר שאם אתה מוכיח שהבת זוג גרה איתך ביחד מעל שנה אז בעצם היא בת זוג לכל דבר. הוכחה ע"י תשלומים לאותה כתובת, חוזה שכירות וכ"ו. מה שזה אומר שעם common law partner אתה יכול לעשות הכל כאילו היתה אשתך. לפתוח חשבון בנק משותף, להגיש הגירה כבני זוג, לעשות sponsership כבת זוג וכ"ו.

forglemmigej

New member
אבל הוא שואייל על בריטניה

מה הקשר לארה"ב או קנדה לכל מדינה יש חוקים משלה. לארה"ב נדמה לי אין כזה חוק של ידועים בציבור חייבים להתחתן אבל אני לא סגורה על זה.

d r e a m i e

New member
הבנתי את זה, עדיין..

לפחות זו הכוונה לדעת שיש דבר כזה בענייני הגירה והוא רק צריך לבדוק בגוגל או באתרים ממשלתיים של בריטניה אם יש דבר כזה שם. . לא בטוח מאה אחוז לגבי ארה"ב, לגבי קנדה בטוח במאה אחוז.

TrigATUSA

New member
אם אתם מוכיחים את הקשר, אפשר לקבל ויזה על

בסיס זוגיות ללא נישואין מכרים שלי טענו שזה יותר מסובך משמעותית מבחינת כמות הטופסיאדה שעושים, ובמקרה שלהם הם בחרו להתחתן

R750-Girl

New member
לא יודעת אם יותר מסובך

אבל ויזת בן זוג לא נשוי בהחלט עולה פי כמה וכמה מאשר בן זוג נשוי.

Nobilis

New member
לא במקרה שלהם

הם יבקשו את האשרה תחת החקיקה האירופית (הוא אזרח גרמני). הויזה לבת הזוג היא בחינם.

R750-Girl

New member
גם בעלי הוא אזרח בריטי

ושילמנו לא מעט עבור הויזה שלי כנשואה כחוק. כבת זוג (ללא נישואין) היינו משלמים פי 4 מה פיספסתי?

Woking

New member
תמיד דופקים את השחורים

את שילמת בגלל שבעלך בריטי ולא למרות ש. אם הייתם הולכים לגור בכל מדינה אחרת באיחוד הייתם יכולים להוציא את האשרה בחינם (כך אני מבין מנוביליס). כל אזרח אירופאי כפוף לחוקי המדינה שלו, אבל כאשר הוא גר באחת ממדינות האיחוד חלים עליו חוקי האיחוד, שבהרבה מקרים מקלים יותר.

למעלה