בת הבליעל הארורה....

yoramgman

New member
תמיד מחייך

יבוא יום והחיוך ימחק מהפרצוף שלך

תמשיך לאיים

ואני אמשיך לחייך... הרי עלייך נכתב המשפט: "אל תתווכח עם אידיוט, הוא יגרור אותך לרמה שלו ואז ינצח בעזרת הניסיון".

yoramgman

New member
תמיד מחיך

א אני לא אימתי ב חקה שנחזיר את השתחים הקניבלים יפתחו לנו את השושנה ג אז ימחק החיוך המתופש מהפרצוף שלך

אז למה אתה תוקף?

זכותך המלאה להסביר את עצמך אבל אתה מתעקש להיות אגרסיבי. למה שלא תיכנס איתי לוויכוח בקשר להתנתקות במקום לקלל אותי ואחרים?

yoramgman

New member
תמיד מחייך

כודם כול לא קיללתי אותך או אחרים חוץ מאבנר ז מפני שהאדם הזה הוא חלאת המין האנושי אין לי בעיה להסביר את עצמי למה זה לא טוב והשקרון עושה את ההיתנקות בגלל האינתרסים הפרטים שלא ושלא תחשוב חס וחלילה שיש לי משהו אישי נגדך

תודה רבה לך ידידי

אבל לא מסכים איתך בקשר לאבנר. כמו שאמרתי לכל אחד זכות להביע דעה ואולי בגלל שהיא הפוכה משלך אז הוא נראה כחלאה, אבל גם הוא דואג למדינה ולמה שהיא תהיה בעתיד. ובעניין ההתנתקות, לדעתי יש לעשות אנחנו פה והם שם.הרי אנחנו לא רוצים לראות ראש ממשלה פלסטיני בעוד 20 שנה...

yoramgman

New member
תמיד מחייך

הבררה הזאת לא היה צריך לכנות את האשה אם התינוק כמו שהוא כינה אותה לגביך אתה כמו הבן הזקונים שלי אותו הגיל יש לי איתו גם ויכוחים אבל להגיעה לדרגה כמו שאפנר ז הגיעה בחיים לא אני לא מצדיק את זה שהשתמשה בתינוק אבל כולנו בני אדם לך תדעה מה עבר לה בראש באותם הרגעים

נכון

פה הוא באמת הגזים. אבל לעצבן אותו בחזרה היא לא הדרך. ואין שום הצדקה להשתמש בתינוק למטרה כלשהי תהיה מה שתהיה.

yoramgman

New member
תמיד מחייך

זה לא מוצדק לדחוף ילרים קדימה אבל אתה רואה את השינה שאפנר ז שונא אותם ואהזבל הזה קורה לעצמו יהודי

ממש צריך להעמיד אותה לדין

ולגזור את עונשה למאסר עולם. לא ידעתי שאתה כל כך רגשן אפנאר.

אבנר ג

Well-known member
אין צורך להעמיד אותה לדין...

הרי ממילא היא עומדת להתאבד יחד...אתך.... אבל תעשה לנו טובה....ביום שאתם מתאבדים, תכינו מראש את הארונות ותחפרו את הקברים...הרי אינכם רוצים להכניס אותנו להוצאות מיותרות....

זאת הנקודה. שלא נצטרך

להתאבד כי לא יהייה ראש ממשלה אחד שיקבל עליו את האחריות להתאבדות המונית. ואם תהייה התאבדות המונית זה יהייה סופה של מדינת ישראל.

אבנר ג

Well-known member
אז מה?...אתה לא מתכוון להתאבד?..

איזה בעסה... ידעתי שימני כמוך אין סכוי שיחזיק במלה שלו....ידעתי... הנה תקח למשל את ליברמן....גם כן ימני כמוך....וכבר מוכן לסגת מהשטחים ולסלק מתנחלים....אמרתי לעצמי מילא בגין, מילא נתניהו, מילא שרון...אבל ליברמן?...ליברמן?...והנה תראה מה זה... ימנים זה סתם חנטריש....אין להם מלה....

למעלה