בת הבליעל הארורה....

אבנר ג

Well-known member
בת הבליעל הארורה....

מתנחלת (דתיה כמובן) מצפון הגדה המערבית השתמשה גם בתינוק שלה בן 9 החודשים כתחמושת חיה נגד השוטרים שבאו לפזר את ההפגנה שבה היא השתתפה... והודיעה שתעשה שימוש חוזר באותו תינוק, עד שהשלטונות ייכנעו למאווייה... עד עכשיו השתמשו כמה מהמתנחלים בילדים שלהם, לא בתינוקות.... עכשיו התינוקות שלהם מצורפים למאבק.... מה כבר אי אפשר לצפות מהנבלים הללו...אחרי הטלאי והרכבות...

מeגי

New member
קשקוש אבנרון

למה אתה מתרגז וכועס על ציבור שלא איכפת לך ממנו
אתמההההה .... מצחיק ששימוש הפלסתינאים בילדיהם נעשה בעידוד איזה סמולנים יהודים ואז זה לגיטימי .... צבועים כבר אמרנו
רק שמשחקים בכאילו איכפת לכם ......

אבנר ג

Well-known member
תאתי לי שבשלב זה או אחר גם את

תרדי לרמה של ....ההם... אם המתנחלים ירדו, מדוע לא את....

ומה אפשר לצפות ממך...

איפה קול הזעקה שלך שדחפו ודוחפים מידי יום ילדים קטנים אל קו האש, אמהות ערביות אומרות ומספרות בחיוך כי בנן נולד להיות שאהיד.. אני לא מסכימה למעשה של אותה אישה אך מוזר לי שליבך הרחמן כביכול על אותה תינוקת ואינך אומר דבר או חצי דבר על התינוקות והפעוטות של הצד השני... ואני כבר חשבתי לשלוח אותך לקורס גננות וסייעות לגני ילדים...

אבנר ג

Well-known member
עליהם אין לי אפשרות להשפיע...

חשבתי שאולי עליך....טעיתי....

לדעתי טעותך בהשקפת עולמך

שלך, אני עם דעותיי אשאר... אסור להשתמש בילדים כ"כלי נשק" או הגנה אם בצד הזה ואם בשני, אסור לגנוב להם את התמימות שנותרה בם, מהחרא הזה יהיה להם מספיק כשיגדלו. אבל נחמד שניסית.

אבנר ג

Well-known member
יפה מצדך שאת מגנה....

"אם בצד הזה ואם בצד השני".... נדמה לי שגם ערפאת נהג "לתת" גינוי דומה כאשר הם עשו פיגועים אצלנו....

shy-1

New member
עניי עירך קודמים, ולכן יפה עשה אבנר

שהעיר לאמהות היהודיות. אם הדרדסית מוכנה לחנך את הפלסתינאיות, תבורך.

shy-1

New member
מה קרה יורם, אבנר פגע בדוגמה שיש

בראשך לאמא האידיאלית?
הרי אם היית רואה ערביה סוחבת כך את ילדה הקט, היית יורק על הטלויזיה. צביעות אמרנו. כתבנו.

yoramgman

New member
שי 1 הלואי והילדים

האירונים היו מקבלים את החינוך מה שהמתנחלים נותנים לילדים שלהם אבל מה אני מסביר לך יש לך ראש קלבסה

shy-1

New member
כשבוחנים את ראשך מבינים,

שראש קלאבסה הוא לא בין הגרועים

yoramgman

New member
שי1אני מודעה לזה

שיש לי ראש אהבהל אבל אתה כשהתחלתי לדבר איתך היתה אדם שונה לגמרה אבל כיום ירחם השם שבת שלום

shy-1

New member
שבת שלום. ראשית אתה בחברה טובה!

ושנית, אני כפי שהייתי, אתה זה שכל הזמן שולח בי דקירות, אני רק מחזיר לשולח(כמו בדואר
).

yoramgman

New member
שי1 אני מת אליך

אבל אתה יודעה למה אכתוב לך משהו בוגדנות רצחנית במשך שנים ארוכות העסיקה ציונה ספיבק {67}כגנן גם לאחר שפיטרה אותו המשיכה לתמוך בו כספית ולארח אותו בביתה לקפה ביום ראשון כסירבה לתת לו סכום של 25 אלף שקל שיסף סבראנה את גרונה בן זוגה רובינגר ציונה היתה עובדת סוציאלית בכול רמ"ח איבריה וזה עלה לה בחייה עכשיו אתה מבין למה אני עוקץ אותך כול הזמן מפני שאתה ואפנר ז תומכים כול הזמן בקניבלים להחזיר להם את הכול
ואם זה יבוצאה זה יהיה סופנו ישחתו אותנו כמו תרנגולות

shy-1

New member
במקרה הזה, של הגנן הערבי כפוי הטובה

או כל יהודי(והיו כאלה) שרוצח בנסיבות של נושך היד המאכילה אותו, אני ממליץ לדון אותם למוות אכזרי במיוחד או מאסר עולם בתנאי עבדות פרך אמיתיים! נ.ב. אני לצורך הענין, חומל על כל יצור אנושי שלא עשה לי או למשפחתי או לעמי רע!

yoramgman

New member
שי1

אתה לא מבין שהם חיים על קומבינות בראש המאוות שלהם זה רק להשמיד אותנו כך דוגמה מה יותר אמין חתול או כלב? הם אותו דבר כמו חתולות

למעלה