אתה הצבעת לגנץ , האם לא טענת כך ?
גנץ יצא להפגנות נגד חוק הלאום ביחד עם חלק מן הדרוזים, לא ?
גנץ הצהיר כי יפעל נגד חוק הלאום , לא ?
אז אולי תפסיק לנסות למכור לנו לוקשים...כולנו מבינים שאתה שמאלן , תפסיק להגחיך את עצמך.
אתה ביחד עם החונטה השמאלנית הצבועה והמטונפת הצטרפתם למחאות של משפחת שליט וניסיתם לגרום לנתניהו לשחרר מחבלים על מנת להשיבו הביתה.....ולאחר שנכנע ללחצים שלכם התחלתם לתקוף אותו מימין על כי שחרר מחבלים , על כי הגשים את משאלות לבכם... יש לך מושג בכלל עד כמה הטקטיקה הזו מתועבת ?
בדיוק כמו האבא של גלעד שליט אשר היה חייב לנשק את כפות רגליו של נתניהו על שהחזיר את בנו הביתה נוכח כל הקשיים אשר הימין הערים ובמקום זאת החל שליט האב לתקוף את נתניהו כמועמד לכנסת מטעם מפלגת העבודה..
כל כך חלאתיים , כל כך בזויים .. בא לי להקיא.
השמאל כולו מתועב אך אתה הוא אחד מהנכלוליים והמתועבים מכולם , רמאי שמאלני חסר הגינות אשר מנסה לאחוז במקל בשני קצותיו....טפי על הפרצוף המזוהם שלך , אשפה שכמותך.
נתניהו מלא מגרעות כרימון וגם אני תקפתי אותו לא פעם בעבר אך בניגוד לך אני מבין כי נתניהו הוא "הרע במיעוטו"... "הגרוע פחות" מכל המועמדים לתפקיד הרם , כל איש ימין ממוצע מבין זאת אך שמאלני מחופש לימני כמוך לעולם לא יבין זאת.
שקרן מתועב , מניפולטור חלאתי משוקץ.....משחק לי אותה "איש ימין"...כולם עלו כבר מזמן על התרמית שלך.