בתפריט היום:

ב ו ע ו ת

New member
אני דורשת להבין על מה את מדברת

ואם אני כבר פה אז אני גם מבקשת לתקן לי את היום. התחיל לי נורא איכסה ובלי שום סיבה. נעמה

מצוטטת

New member
שיוווווווווו ../images/Emo12.gif

תני להתחיל ת'יום כרגע אני נטולההההההה מכל אלו מתי מועד אחרון להגשה

ozzz64

New member
אני דורש אם אפשר לראות את אילנה

עם ביבי דול וחוטיני .

יערית

New member
אני

הפעם לא דורשת כלום-את האמת ,לוקחת מה מתאים לי
"אם בערבות נפלה השלהבת,מה יאמרו עזובי הקיר?"{קורקט?} ציטוט מצוץ מהמיקלדת בלי שום הקשר לכלום.

אז למה באת לשרשר הזה?

לא ראית שהניקיון על המשפחה עכשיו????????????
(תמצצי מייד איזו דרישונת על מנת להצדיק קיומך כאן!)

יערית

New member
מחככת בגרוני

מה כבר יכולה לבקש...ממממ שואלת קודם,האם הפתק הנ"ל עובר לאוזניים של בורא עולם? כי אז יש עליי כמה בקשות קטנות,לא כבדות מידי,אבל מאד רגישות וחלומות וניסים מתגשמים אמרת נכון? יוחלפו המים במידית-דרישה ראשונה!

maof

New member
חשבתי להמליץ על....

מערכת זיקוק שמפרידה מלחים אבנית ושאר בקרטריות חידקים ווירוסים. המערכת אמינה ב...99.999% פעילה 24 שעות ביממה ויש לה מערכת גיבוי במידה של נפילת מתח. המערכת כולאת את הטפילים וע"י טיפול עם חומרים כימים היא מעלימה אותם להגדרה..."לא מזיק" (בכדי לא לפגוע באוזון) והכל תוצר כחול לבן
מעוף

תרומה יפה מצידך ../images/Emo39.gif

הנני מפרגנת לך. ברגע זה...עוברת המשמרת לידיך הנאמנות... דינה ואני בסייסטה. המגב אצל מצו'.

מצוטטת

New member
../images/Emo46.gif

קחי ממני ת'מגב קחי ממני ת'כפפות {אם השגת לי
} הסירי ממני את האחריות......... ו....... דורשת כן, כן
דורשת{בלחש
} החזירי לי ת'שפיות המועטה שהיתה ואם זו מטלה מסובכת, אז לפחות ת'פרופורציות ועל הדרך...... חופש הביטויי ראבק)))))))))))) מה כבר דורשת כולו....... פינה של בריחה מהרציונאל של המציאות אל עולם הדימיון...... או תVי לי כתובת ווירטואלית חלופית שתספקת לי תצורך....

VEYOYO גם

New member
גם אני דורש

שיוחזרו לאלתר- גיגי ה"לץ" צפצא "בול עץ" שוקי'לה "ג'ורה" צוציק "ינשוף" חיליק "פרצוף" שמיל "עמוד בצד!" צבינג'י "ס'תכל" ג'ינג'י "מקל" זלמן "בלורה" וכמובן - גם שפץ הקטן. יויו גם כבר פה
בחיאתק, תעשי שיתנו פה לחיות בשקט ובמקום להחליף מים, תחליפי את החבר'ה באלו שהמלצתי. אילנה-לעיונך מומלץ בדחיפות. את עומדת להיות מוחלפת בקרוב.

למעלה