בתפריט היום:

deena

New member
תגידי

את מקבלת דרישות מאותו גולש שאני מקבלת דרישות? ובאותו סגנון?

אני...

מרוב דרישות פה אתמול... השתבשה עליי דעתי... התבלבלו להם הפסים שלי... אישוניי נוגעים אחד בשני בסגנון קסוקרי... כבר לא יודעת מי דרש מה... ומאופו חדרו לי. בואי איתי מנהלת יקרה... נשב קיצת לנוח... והכל ישורשר לו פה. אה
...תודי אחולשלינגלינג רעיונית

deena

New member
סיאסטה? אני?

ומי ינקה לך את הפורום בזמן שאת ישנה?

תראי...

לי יש יעה... לרחלי יש מטאטא חדש... מצו' קנתה במיוחד מגב... כל שנותר לי הוא...לפתוח ת'סותר גולל... והכל ישתפך לו מאליו. ההטרדה לאנשי הפורום תהייה מינימליסטית... בזמן הניקיון...נסגור אותו לכל היותר לשעה. וכן...בואי איתי לסייסטה...הצבתי שומרים למשמרות.

מצוטטת

New member
רק אם זה אפ@רי

ולא קשה מטריד ומכביד לתאמת איתי מועד מראש מתי נידרש/מיתבקש ממני ה
ועל הדרך אם אפשר לארגן לי גם כפפות........

דורשת לדעת..

מי זה שמוציא בכל פעם את ה"שד הפורומי".. ומה שונה הוא מה"שד העדתי"...

פועמת

New member
דורשת לדעת

מתי יהיו הבחירות לועד קישוט הפורום?.. <בנתיים הולכת להכין שרשראות מנייר צבעוני..לקשט את כסאות "מועצת החכמים"..
>

לי אין דרישות יש לרק מענות../images/Emo3.gif

מתי תפסיקי להפוך כל שירשור לצאט? ההומור שלך מקסים אך לא מתאים לכל תכסיס והאם תתאפקי? ותכבדי את כותב השירשור? לפני שאגיע ועם פטיש בך אחבוט

חוסר הצדק וההוגנות נשחקפת בך...

הביטי בשרשור התחתון ואמרי מי אלים יותר ומי נגרר ונוהג ב.... חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

ושוב את בלעיסה מתמדית ומציקה...

עדיף לי ללכת לעבודה מאשר לשמוע את הגריסה שחוזרת על עצמה יום נעים לכולם

../images/Emo9.gif מצוטטת...

תודה, ומאוד בא לי להוסיף מתוקה....כי ככה מרגיש לי עתה וזה לא קרה אף לא פעם בעבר נכון אינך זקוקה ממני למחמאה אך לך מגיע והנה ממני גם באהב אילנה שפתע הרגישה...מן ריגשות אהבה אוךךךך אילנה וריגשותיהההה שוב תודה

למעלה