בתי כותרת

בתי כותרת

איך מתחילים להאמין? איך מתחילים לחיות לא רק לבד? איך מתחילים לסמוך לא רק על עצמך? איך מתמודדים עם הקולות שאומרים שהנה אופסססס וגם היא תעלם? ................................................. איך נפתחים למישהו?

היפתחות לאנשים אחרים...

מניסיון זה קשה, ולצערי יש לי נטייה לעשות זאת רק לאנשים שלא מכירים אותי- בפורומים וכו'. כי שונאת להיות פגיעה, הייתי כזאת יותר מידי זמן ומאפשרת לעצמי להיות כזאת יותר מידי זמן. אבל, וזה אבל ענקי: לפעמים אנחנו צריכים לקחת סיכונים, ולחפש את האנשים שנדע שלא ינצלו את הפתיחות שלנו, וזה משהו שבהתחלה קשה לעשות אבל עם הזמן- זה משהו שפשוט יודעים בלב. ויש לי רעיון: אולי תתחילי להיפתח כאן, וזה יעזור לך להיפתח בפני אחרים בעולם הלא וירטואלי- צעד ראשון כזה. מה דעתך

את ממש לא מעיקה...

עובדה שהגיבו לך, לא סתם מגיבים- מגיבים מתוך איכפתיות. ואם זה עוזר במשהו- אז לי איכפת ממך

אופיפה

New member
מישהי אמרה לי...

ככל שתפתחי אמון בעצמך, תוכלי לפתח אמון באחרים. אני חושבת שזה ממש נכון. ועל זהאני עובדת עכשיו. כמובן שזה תהליך. אין פתרונות אינסטנט. אבל כשיש לך מטרה אז שווה להשקחע מאמץ וסבלנות. שיהיה לך בהצלחה.

אופיפה

New member
אני למדתי..

שהתפתחות אמיתית ויציבה באה מתוך קשר של שניים. מי שרוצה להתפתח לבד צפויה לו דרך קשה מאוד.

יש אנשים שהיו שמחים לקבל קצת ממך..

הלואי שאני יכולתי להאמין בעצמי קצת יותר ממה שקורה עכשיו. לדעתי זה היה מוביל אותי להרבה הצלחות בחיים. ולגבי השאלה איך להפתח אל אחרים, אולי לנסות בכל זאת להבין שלא כל בני האדם זהים. ומקרים הם לגופם.

למעלה