בתיה

snooopi

New member
../images/Emo16.gif

שבוע טוב איילת, נכון זה קשה להגיד שבוע טוב במצב כזה, אבל המסר הוא שצריך מצד אחד להתאבל אבל מצד שני להמשיך לחיות. וממה שסיפרת על בתיה, אני בטוח שזו הצוואה הבלתי כתובה לכל חברותיה ולמשפחתה. ולבסוף תודה רבה

vered73

New member
איילת, אני מצטערת לשמוע.

אני יודעת שהיית לה לחברה טובה, וידעת להיות איתה כמו שאת, מעבר למחלה עצמה. וזו גדולה ויופיה של החברות ביניכן: שהשיחות על החיים נמשכו בה כמעט כרגיל. בדיוק כמו שרצתה וביקשה. נתתן אחת לשניה המון ונפרדתן כמו שצריך לאורך כל הדרך, כך שאני בטוחה לגבי הביקור שהיה לך קשה - גם אם כבר לא יכלה להגיב - שלא היתה מבקרת אותך ולו לרגע במחשבתה. עצם כך שעשית את המעשה הקשה להגיע להוספיס, גדול בזכות עצמו. לא רבים עושים זאת עבור חבריהם. מדליקה לה
וירטואלי לזכרון.

shavririt

New member
../images/Emo16.gif ../images/Emo201.gif איתך בצערך, חמימה.

לא ידעתי שעוברת עלייך תקופה כה קשה. אין נחמה על אבדן כזה. רק הזכרונות היפים והעובדה שחברתך בתיה הספיקה לעבור תקופת חיים טובה ופורה, תיתן למשפחה ולך את הרגעים שבהם תוכלו לחייך מעט ולדעת שאפשר להתגבר למרות הצער הכבד שילווה אתכם מכאן ולתמיד. גם אני איבדתי את חברת ילדותי ממחלה קשה וזה היה לפני שנים רבות, עוד לפני שהספיקה לבנות משפחה, ואני עד היום משוחחת איתה בדמיוני וחלומותי, ושואבת כוח מדברים קטנים ויפים שעברנו יחד ומניחה על קברה אבן עם כל ביקור בבית העלמין, כך שמאד מובן לי מה שעברת בתקופת מחלתה ועם מותה. משתתפת בכאבך וכאב המשפחה.

אילת 55

New member
איילת יקירה

בתור ילדה שאיבדה את אימה בגיל 7 מהמחלה הנוראית וההרסנית הזאת אני בהחלט מבינה עם מה את מתמודדת ברגעים קשים אלה. שולחת לך המון כוחות ואהבה
שיהיה שבוע הרבה יותר טוב

daphnar

New member
בזכות דברייך, כל אחד מאיתנו זכה

להכיר ולו במעט את בתיה. וזה נר הזיכרון שלך. צר לי, ריגשת אותי מאד. אני משתתפת בצערך (אני איבדתי את אמי 4 חודשים לפני נישואי, באופן מפתיע...), ואני מבינה לליבך. חזקי, ושלא תדעי עוד צער.

תודה לכולם !!

תודה גם לכל מי ששלח מייל אישי או מסר, הופתעתי מהאהבה שהורעפה עלי... אתם באמת חברים טובים. וכן, החיים ממשיכים, שבוע חדש מתחיל, שבוע עם מחשבות, והמשכיות. וכן, שוב, מגיעה תודה מיוחדת לגאמי, רותי ויונית ש"הוציאו אותי מהבית" ביום שישי בערב וסבלו אותי בערב, קצת שפוכה, קצת שיכורה, זה בדיוק מה שהייתי צריכה. בזמנו כאשר ביקשתי כאן שאנשים ישאו תפילה לבריאותה של בתיה, מישהי, לא זוכרת מי, כתבה לי שאלוהים ירחם על בתו (בת-יה), המשפט הזה נשאר לי חקוק בלב, אלוהים אהב את בתו ולא ויתר עליה, הוא רצה אותה לצידו. מדהים איך משפט שאתה כותב ככה בשניה, בלי לשים לב, משפיע עמוקות כל כך על האחר. אז תודה לאותה אלמונית שבזמנו כתבה, רציתי להגיד לך שהמשפט הזה מהדהד עדיין בליבי ומנחם אותי. שבוע טוב (מוכרח להיות !!) איילת

yonitbrk

New member
יקירתי

שמחה שהצלחתי לעזור ולו במעט. גם בסריגה. תתמידי. ואני מאמינה שגם בזה תגיעי להישגים בדיוק כמו בכל מה שאת מפליאה לעשות. דרך אגב, הייתי שמחה לקבל את הקישור לאתר ,ממנו הורדת את ההוראות, חיפשתי אתמול ולא מצאתי. גם בזה, אשמח לעזור.

yonitbrk

New member
ותודה לך

שעזרת לי לגלות שוב את היצירתיות שבי. פתחת לי את התאבון, ואני בדרך הנכונה (מקווה).

בפורום סריגה של תפוז....

שמעי חמודה, את מוכשרת !!!! ושלא תעיזי לחשוב אחרת, כמו שאמרתי לך, שכרי יהיה בזה שתתחילי לסרוג שוב. מצרפת לך את הקישור לאיפה שמצאתי את השיעורים עם מסרגה אחת, אם את רוצה, יש לי את הכל בקובץ וורד אחד (הורדתי וסידרתי כבר) אבל הוא מאוד כבד ולדעתי את ממש לא צריכה אותו, רק תקראי קצת ותיזכרי... נשיקות איילת

yonitbrk

New member
תודה לך חמודה

ראיתי את הקישור לסריגה עם חרוזים, לזה התכוונת? כמו כן בשורה לדורון, קישור לסריגת כיפות, שרק יגיד כשיתחשק לו. אתמול התפלא כשאמרתי שאני לא יודעת לסרוג כיפות. אז הנה, אין יותר תירוצים, הפעם יש הסברים , אז שרק יגיד .

משתתפת בצערך

זכיתן האחת בחברתה. כל כך התרגשתי מהיכולת שלך לשתף ולחלוק.... אני אבדתי אמא בגיל ההתבגרות ואת הכאב לקחתי וקברתי כ"כ עמוק, שהוא הפך לחלק צורב בכל נשימה שלי. אני שמחה שיש לך חברות כ"כ מקסימות לשתף ולפרוק כדי שתוכלי להיזכר בה בחיוך (גם אם הוא מלווה בדמעה). אני בטוחה שהיא תמשיך ללוות אותך ולצפות בך מכל מקום.

snooopi

New member
יונית

פעם כשהייתי צעיר אחותי התרגזה עלי והודיע שלא תסרוג לי כיפה, החלטתי ללמוד לסרוג בעצמי וסרגתי כיפה....את התוצאה עדיף שאני לא אתאר כאן, רק אומר שגלים של ים סוער נראים יותר טוב מאיך שהכיפה נראתה...:) אז תרחמי על דורון... חחח

yonitbrk

New member
מרחמת אל תדאג,

אבל אולי תרצה אחת במקומו? סתתתתם. פשוט היה לי העונג השבת, להכיר את איילת ולבלות איתה קצת. ומהקצת הזה יצא הרבה. היא הזכירה לי נשכחות, דבר שכבר מעל 12 שנים לא עשיתי, וזה הסריגה. נדלקתי שוב, והרצון ליצור שוב החל לבעור בתוכי. אז נראה. אולי באמת יצא מזה משהו.

beezi

New member
לאמא חמימה חזקי ואמצי!

קראתי רק עכשיו את שעבר עליך עם חברתך... והרגשתי דומה. יש לי חברה שנאבקת בסרטן כבר 7 שנים. חברת ילדות, גדלנו יחד, הכי מפחיד אותי זה חס וחלילה לאבד אותה....להשאר לבד ללא חברה. זה קשה. החברה הכי טובה. בכל יום שעובר והיא מרגישה טוב, חזקה ועם רוח לחימה אני פשוט מורידה בפניה את הכובע... אנחנו פשוט לא יודעות כמה כוחות יש לאנשים/נשים רק כשנופלים למשכב, או עוברים משבר בחיים לחילופין. היי חזקה, ותמיד זכרי אותה במיטבה. מקווה מאד שתרגישי אותה לידך, מדריכה אותך ואיתך כמו שהיית רוצה. נשיקות וחיבוקים

micmaoz

New member
משתתפת בצערך

מאחלת שהזמן יעשה את שלו והכאב הצורם ישאיר אחריו את הזכרונות היפים כשתחשבי עליה. אולי תוכלי להתנחם במחשבה שהייתה לה חברה טובה כמוך שאהבה אותה כל כך... מיכל

דן להב

New member
החברים שתמיד יהיו

אומרים שאדם מת כשמפסיקים להיזכר בו ולהעלות את זיכרו. המילים שלך ושל חבריה ישמרו אותה חיה. אם ממשיכים להיזכר לספר ולחשוב ,זאת ההנצחה האמיתית, מבחינתי. דני

למעלה