בתור שחקנים...

normajean

New member
בתור שחקנים...

נניח והאופציה לשחק בטלנובלה הגיעה אליכם בפתאומיות מטורפת שכזו,מה היתם בוחרים? דלת מס' 1)ברור..!! דלת מס' 2)פחחחח לא דלת מס' 3) כן בשביל הניסיון

actress

New member
לא הייתי אומרת פחחחח אבל התשובה

היא נראה מי שאר השחקנים תלוי אם זה יהיה טלנובלה זולה או אחרת. הרי עכשיו הדוגמנים/ות כבשו את השוק כך שאין לדעת בעיקרון אני לא הייתי מעוניינת כי זה לא נותן כלום.

כשאת צריכה לאכול

ומציעים לך לשחק בטלנבולה אחרי שנכשלת בלהתקבל לכל מקום אחר שעולה על ציפיותיך מעצמך כאמן וציפיותיך מהמקום שיספק לך אומנות - את לא תסרבי, אני מבטיחה לך.

normajean

New member
נאמ,יש משהו

בכל אחת מהתשובות לדעתי,אני לא יודעת מה היתי עונה.. אני רק חושבת שבכל דבר יש משהו כלומר ניסיון גם אם זה נסיון רע זה נסיון

Envenom

New member
האמת היא..

שאני מתלבט בשאלה הזאת עכשיו. הציעו לי לעשות אודישנים לטלנובלה.. אבל מצד אחד הטלנובלות הארץ (ובכלל, לדעתי) זה תת-רמה של טקסטים, ומצד שני בכל זאת.. לטלנובלות יש קהל מאוד רחב בארץ וזה פותח הרבה דלתות.

Awaken

New member
אמממ...

אני כבר הבעתי בעבר את דעתי בעניין. אם ילך לי מעולה באיזה תיאטרון, אז לא, אני לא יסכים לתפקיד בטלנובלה, אבל אם לא בדיוק תהיה לי עבודה אז כן, אני ילך על זה. כי כמו שאמרתי, בכל זאת צריך לאכול. אני לא יהי גאה בתפקיד הזה, ואני לא יחשיב אותו כמשהו אומנותי שאני תורם לחברה, אבל זה כן יהיה משהו שמקיים אותי בשביל שאני יוכל לעשות דברים איכותיים.

אני לא מבינה...

תראו, אני לא מתה על טלנובלות.. אבל אני לא מבינה את ההסתייגות הזו... למה לא ? זאת אומרת.. מה רע ? למה זה לא אומנות לדעתכם ? רק כדי לדעת...

Awaken

New member
אממ דעתי...

אומנות צריכה לבוא מרצון לעשות אומנות... לא להרוויח כסף כמו בטלנבולות. טלנבולה בנויה מסטריאוטיפים. תמיד יש את הטוב. הרע. הטובה. הרעה. הכוסית, התמימה, המאפיונר, האבא הדואג..... זה דמויות שטוחות ורדודות לחלוטין...

זאת לא הבעייה

אחרת גם קומדיה דל-ארטא (שמהווה את תחילת דרכה של הקומדיה המודרנית) היא לא אומנות, וגם לא הקומדיה היוונית הקדומה. הבעיה היא במהותה ובתכליתה של האומנות.

Envenom

New member
לדעתי

הבעיה עם טלנובלות זה גם העובדה שהן ממוסחרות לגמרי, וגם הטקסטים השטחיים שאם לא היו מוצגים כדרמה בקלות היו יכולים להיות קומדיה.

Awaken

New member
גיא....

את צודק, אבל כל הפאונטה בקומדיה דל ארטא זה הקצנה של תכונות מסויימות אצל הדמויות, זה מה שהופך את זה לקומדיה וזאת מהותה. לעומת זאת, בטלנבולה, זה מוצג כמשהו דרמטי, ומכיוון שהדמויות שטחיות זה יוצא מזויף ולא אמין.

normajean

New member
נאמ,גיא ואני דיברנו על העניין...

והחלטנו בינינו שכל העניין של הטלנובלות הוא הג'אנר ההמוני שהן מציגות,השטחיות של סקס,בגידות,כסף ומראה חיצוני שהן מביאות לידי ביטוי כל כך חזק,זה לא בהכרח פסול פשוט לא איכותי.. מעצם העניין איכותי הוא משהו יחודי ולא המוני,משהו שבא בחבילות קטנות מספרים קטניםולא גדולים ושכיחים

lonestar2003

New member
1 ברור. ברור. ברור.

משחק בטלנובלה מכניס הרבה כסף, לומדים מזה הרבה (נסיון), זה עושה לך שם ומפרסם אותך וזה כיף לשחק בהגזמה! ברור. הצעות יש להפנות אליי...

actress

New member
להיות שחקן זה לא רק בגלל הכסף או הפ

הפירסום. להיות שחקן זה בשביל ההנאה שאתה גורם לצופה שלפי דעתי מעשיר אותך פי אלף יותר מהכל. אני ידעתי שנכנסתי לזה שאני לא עושה את זה בשביל הפירסום או הכסף אלא בגלל ההנאה שנמצאת בתחום. אני לא מאלה שרודפי בצע ופירסום ואם יש אנשים היום שעדיין עושים את זה בשביל זה כמו הדוגמניות זה רק מראה על החוסר ביטחון שלהן. אבל שחקן אמיתי עושה את זה מכל הלב.

normajean

New member
יש שני צדדים לעניין

צד אחד הוא רדיפה אחר פרסום בכל מחיר ופרנסה, והצד השני לעומתו הוא העניין של הקריירה שהאדם מעוניין לפתח ולסגל לעצמו, זה שאת עושה משהו שאת לא בטוחה אם הוא על רמה במיוחד או לא שלמה איתו לא אומר שזה לא מכל הלב ושאת לא תתני מעצמך,תעשי הכל כדיי איכשהו כן להעביר משהו למי שצופה בך - זה לא מה שזה אומר! שחקן טוב יכול להתחבר לכל סוג של טקסט להיכנס לכל סוג של דמות ולהעביר מטעני רגשות עצומים לא משנה באיזו סיטואציה

למעלה