הרגש כריגוש
אני מרגיש שהדברים הטובים קורים תמיד כשאין בהם צורך, והם פשוט חלק מאותם חיים, שהיינו רוצים שיהיו לנו, לאורך הזמן. ודרכם אנו בעצם מרגישים את הריגוש של החיים, וממשיכים לחיות בחיוך זוהר, ובאהבה גדולה. הדברים הרעים, הם אך ורק הדברים שאנו אוהבים פחות, או מתנגדים להם מסיבות כאלה או אחרות, כי המושלמות היא הפחד הגדול ביותר של אלוקים בעצמו. המושלמות היא החוויה שעוד לא נחוותה, כי מקורה הוא בממלכת האחד. הדברים הרעים, נועדו אם כך, להמחיש את הדברים הטובים (החיים), ולהעצים אותם בכל פעם מחדש, לחולל שינוי והבנות חדשות. פשוט לחיות ולחוות תשוקה לעוד ועוד. אין בהם שום משמעות מעבר לכך, אך המציאות היא כל שקיים בשכלנו. מסיבו זו, אנו חווים מאורעות רעים, כפחות טובים, אבל כעבור זמן לפעמים שעה, לפעמים שבוע, ולפעמים כמה שנים, אנו רואים תוצאות, והשכל מיד מבין שהסיבה לכל אותם מאורעות, היתה מוצדקת במאות אחוזים. ואותה סיבה היא הסיבה לקיומנו, מחשבותנו, והתנהגותנו, היא המניע, היא התשוקה, היא אותה סיבה שגורמת לנו להתאחד אם הכל, אך לא באופן מקובע, ותמידי, אלא תשוקה שרוצה לצמוח מעלה מעלה כל פעם מחדש. זאת הסיבה שלי לא להפסיק לחייך, אפילו לשניה אחת, כי משמעות החיוך היא המשמעות של הקיום שלי, הצחוק, המזלזל, או המשועשע, הוא הצחוק שמניע אותי, להמשיך ולחייך, כי מכאן הדרך למעלה היא חד סטרית, הדרך למטה, היא אשליה, שאני מקבל, להוריד את החיוך, ולהסתנוור. אוהב המון ושיהיה רק טוב . אלירן