בתור אחת שמאוד מאמינה

בתור אחת שמאוד מאמינה

אני חילונית אך מאוד מאמינה באלוהים, ומאמינה שכל מה שקורה בעולם (גם הדברים הרעים) יש להם סיבה טובה, ואלוהים אחראי על מה שקורה בעולם. האם אתם מרגישים כמוני ? האם אתם מרגישים שאלוהים כאן כדי לכוון אותנו ולעזור לנו ?

elirand2

New member
אני מאמין ומרגיש

אני חילוני ומאמין במידה שווה באלוהים ובעצמי. כל מה שקורה לי (גם הדברים הרעים) הם בריאתי שלי, ואני אחראי להם. אני מרגיש כמוך, שיש סיבה טובה לכל הדברים שקורים. אני מרגיש שאלוהים אחראי על מה שקורה, לאותם אנשים שמאמינים שקיים דבר אחר מלבדם. נשיקות ;)

חי טוב 3

New member
אני רק רוצה להקצין קצת את הנושא

ולומר יותר מכל שכל מה שאלוקים עושה הכל טוב הוא אולי לא רואים את זה באותו רגע אבל ודאי שכך הוא ואני יכול לבסס את עצמי ולספר לכם עשרות סיפורים כאלה

eldorado

New member
מזדהה מאד עם כל מה שנכתב פה

אנחנו לומדים מכל דבר שקורה לנו ונשמתנו מתעצמת עם כל קושי שאנחנו עוברים, ונרגיש את זה היטב מגילגול לגילגול (ונרגיש ממש טוב!!!)

mulltiie

New member
אלוהים נימצא בכל מקום ועוזר לנו

גם בטוב וברע

גם אני מרגישה בדיוק כך

גם הדברים הרעים בסוף מתגלים כדברים טובים, רק אם נותנים לזמן לעשות את שלו. רואים שמה שאלוקים עשה הכל בסוף נעשה לטובה. גם אני יכולה לספר המון סיפורים בקשר לכך.

כמוך כמוני

אני ממש שמחה שאני לא היחידה שמרגישה כך, שמחתי לשמוע שגם אתה מרגיש כך. כשאני מדברת על דברים רעים, אני מתכוונת לדברים שאינם באחריותי, ואין לי שליטה עליהם. אבל מזמן הבנתי שיש סיבה טובה מאוד להתרחשותם, אפילו אם אני לא מודעת לכך באותו הזמן. רק אחרי זמן מסויים ניתן להבין שהיתה סיבה טובה להדברים התרחשו כך. האם גם אתה מרגיש כך ?

elirand2

New member
הרגש כריגוש

אני מרגיש שהדברים הטובים קורים תמיד כשאין בהם צורך, והם פשוט חלק מאותם חיים, שהיינו רוצים שיהיו לנו, לאורך הזמן. ודרכם אנו בעצם מרגישים את הריגוש של החיים, וממשיכים לחיות בחיוך זוהר, ובאהבה גדולה. הדברים הרעים, הם אך ורק הדברים שאנו אוהבים פחות, או מתנגדים להם מסיבות כאלה או אחרות, כי המושלמות היא הפחד הגדול ביותר של אלוקים בעצמו. המושלמות היא החוויה שעוד לא נחוותה, כי מקורה הוא בממלכת האחד. הדברים הרעים, נועדו אם כך, להמחיש את הדברים הטובים (החיים), ולהעצים אותם בכל פעם מחדש, לחולל שינוי והבנות חדשות. פשוט לחיות ולחוות תשוקה לעוד ועוד. אין בהם שום משמעות מעבר לכך, אך המציאות היא כל שקיים בשכלנו. מסיבו זו, אנו חווים מאורעות רעים, כפחות טובים, אבל כעבור זמן לפעמים שעה, לפעמים שבוע, ולפעמים כמה שנים, אנו רואים תוצאות, והשכל מיד מבין שהסיבה לכל אותם מאורעות, היתה מוצדקת במאות אחוזים. ואותה סיבה היא הסיבה לקיומנו, מחשבותנו, והתנהגותנו, היא המניע, היא התשוקה, היא אותה סיבה שגורמת לנו להתאחד אם הכל, אך לא באופן מקובע, ותמידי, אלא תשוקה שרוצה לצמוח מעלה מעלה כל פעם מחדש. זאת הסיבה שלי לא להפסיק לחייך, אפילו לשניה אחת, כי משמעות החיוך היא המשמעות של הקיום שלי, הצחוק, המזלזל, או המשועשע, הוא הצחוק שמניע אותי, להמשיך ולחייך, כי מכאן הדרך למעלה היא חד סטרית, הדרך למטה, היא אשליה, שאני מקבל, להוריד את החיוך, ולהסתנוור. אוהב המון ושיהיה רק טוב . אלירן

הדברים הטובים והדברים הרעים

זאת חוויה לשמוע את תגובתך, ולדעת שיש עוד אנשים שאוהבים ונהנים מהחיים ולא רק מקטרים כל הזמן על מה שאין להם. אתה כ"כ צודק, הדברים הרעים שקורים לנו מעצימים את הדברים הטובים שמתרחשים. רק אז ניתן להבין את גדולתם של הדברים הטובים. לכן אני תמיד חושבת שצריך להעריך את מה שיש לנו, בריאות, עבודה ואת הכל. אני מתעבת את האנשים שיש להם ורק בוכים על מה שאין להם ולא מעריכים כלל את מה שאלוקים נותן להם, גם אם זה הרבה. צריך להעריך את המעט שאלוקים נותן כמו שמעריכים את ההרבה. אסור אף פעם להסתכל על מה שיש לאחרים אלא תמיד לשמוח ממה שיש לנו, וזאת הסיבה מדוע אני תמיד מחייכת ומאושרת. נעים לדעת שגם אתה מרגיש כמוני, כי רקמעטים מרגישים כך. אני חושבת שאנו בני מזל להרגיש כך, כי זה האושר בחיים. יחד עם זאת, הבנתי מזמן שאפילו שדברים שליליים קורים לנו, לאחר זמן מה הם מתגלים כדברים חיוביים, והיו הכרחיים רק כדי לקדם אותנו צעד אחד למעלה. רק ככה אנו יכולים לראות את הדרך הנכונה בשבילנו וזה נתון בידיו של אלוקים, הוא זה המכוון אותנו ומדריך את דרכינו, אם קרו דברים רעים הרי זה בכוונה כדי שנראה את דרכינו בבהירות כי לפעמים אנו לא יודעים מהי דרכינו וכיצד עלינו ללכת, לכן אלוקים מכוון אותנו גם דרך הדברים הרעים שמתרחשים. אלירן תמשיך להאמין בדרכך ותמיד תצליח, בכל מה שתעשה כי אלוקים תמיד יהיה איתך בכל אשר תלך.

seeyou

New member
האם אנו מרגישים שאלוהים כאן?

כן! כדי לכוון אותנו ולעזור לנו ? דעתי לא! בקנה מידה שלנו,"הוא" מנהל "מאזן" על התנהגותינו.... זה נרא לי קצת מוגזם מה הוא ינהל קודם? את היקום או את המעשים של רוצח או תינוק שמת בלידה? הוא אמור לדאוג שרכבת תצא בזמן או שטרוריטים יפציצו את התאומים בארה"ב? לי זה ברור שכול אלו לא מתחילים סתם באקראי! חייב להיות איזה חוקיות לבלגן וגם מטרה.

למעלה