בתוליה של קייטלין

T r i v i n

New member
אז בגלל זה הוא כזה מסטול../images/Emo6.gif

דווקא ממנו הייתי מצפה שיסבול את הכאב בלי להיעזר בסמים. מעניין אם המלומדים מודעים להשפעה הממכרת של חלב פרגים. לפי דעתי הם מודעים לכך ומלומד טוב יודע לא להפריז בכמות. אז נשאלת השאלה איך גרגור התמכר? וזהירות אם הספויילרים מהמשתה.

פשוט מאוד

סגנון הלחימה של גרגור אומר ככה "אני חזק יותר,גם אם תפצע אותי מאה פעם אני יגיע אליך ויחסל אותך".תוצר לוואי של העסק היא העובדה שצריך לסבול הרבה פצעים אחר כך.פה נכנס חלב הפרגים לתמונה ומסתבר שהלוחם מטיל המורא ביורת בווסטרוז יוצא לקרב כשהחלב עוד לא יבש על שפתיו.

T r i v i n

New member
זה מסביר כמה דברים...

למשל איך הוא מסוגל לחטוף כל כך הרבה מכות בלי שהן ישפיעו עליו. כי למרות השיריון הכבד שבולם את המכה הקטלנית זה עדיין מאוד כואב. כמו לחטוף כדור אם אפוד מגן. אז נשאלת השאלה איך הוא מצליח להישאר בריא וחזק? הסם אמור להשפיע על הבריאות שלו.

גרגור והתמכרות לחלב פרגים

סרסי, היא בהחלט ברת סמכה בנושא התמכרות, לא בטוח שבנוגע להתמכרות של אחרים. מצד שני, שימוש ממושך במשכחי כאבים נרקוטיים, גורם להתמכרות. אם זה משכך הכאבים היחיד שיש לך, סביר שתזדקק לו מתי שהוא בחיים גם אם אתה הר מהלך. בכאבים קלים וחום ניתן אולי לטפל בתה מקליפת ערבה. לא מתאים לי לקבל את זה שגרגור התמכר באמת לחלב פרגים כי מתואר שהוא זז מהר למרות השריון הכבד וממדי גופו הענקיים. לחימה תחת השפעה של חומר נרקוטי, אינה מומלצת והחומר מאט את תגובות הגוף מומלץ גם לא לנהוג, לא לרכב על סוס, ולא לבצע את רוב עבודות ווסטרוז כמו עבודה במטבח, חטיבת עצים וכו... תחת השפעה. [מתוך הכתובית על קנקן של יין חלומות].

Beorn

New member
אנשים מתמכרים לפעמים למשככי כאבים

וגם זה סוג של משכך כאבים.

היה מתמכר יותר אם היה נפצע

פעם אחת קשה ומטופל לתקופה ארוכה נדמה לי שהתמכרות ליין כמשכך כאבים מתוארת בספר השלישי. אם חלב פרגים נשמע כלכך תמים, איך נשמעים לחם עם עובש ורימות זבובים [ נגד נמק בפצעים]?

T r i v i n

New member
אם כבר מדברים על מלומדים...

המלומד של הטירה מטפל רק בבני אצולה ואבירים או גם בפשוטי עם?

מלומדים

המולומדים הם של הטירה, לכפרים יש את המרפא שלהם. אנחנו לא יודעים הרבה מכיוון שאנחנו עוסקים סביב האצולה בלבד (או מי שהיה אצולה), אין לנו הרבה מידע על החיים של האדם הפשוט בווסטרוז. אבל לפי הדמיון ההיסטורי ניתן להסיק שלאנשים הפשוטים יש רופאים משלהם.

ברוכה הבאה יוליה ../images/Emo24.gif

מקווה שתהני אצלנו. באשר לשאלה- ענו לך יפה לפני

../images/Emo32.gif לקראת מצעד הגאווה...

רציתי להראות לאלו שלא מכירים את התיאוריה: http://www.hdm.co.il/winterfell/page.php?id=23

לגוטל

New member
אז חייבת להישאל השאלה...

אם רנלי ולוראס היו מצהירים על כך והיו רוצים לארגן מצעד גאווה במעלה-המלך, האם רוברט היה מאשר? האם הספטון הראשי היה עושה מהומות שסטאניס היה צריך לדכא? האם פטיר היה מוצא כסף בשביל מימון האבטחה והוצאות אחרות על המצעד? האם ואריז היה מגלה לפני מי עומד לפעול נגד המצעד?

למעלה