בתולה או לא!?

גם נוAה חושבת שלא

בחור מנוסה יעדיף מישהי בשלה, חופשיה, ש"יודעת את העבודה". אולי... אולי הם לא יתנגדו להיות פעם אחת עם בתולה בגלל פנטזיה או שיהיה להם ברזומה שהם היו עם בתולה. לא יותר.

מעושן

New member
האמת שהעדפת הבנים האמיתית

היא בתולה עם ניסיון. גם לנו מותר להיות לא הגיוניים

צפרדעית

New member
כמה שהמשפט הזה נכון

<גם אם הוא נאמר בציניות משהו> הגבר הישראלי (וסליחה שאני עושה הכללות) מעדיף את בת הזוג שלו למיטה יעילה, פעילה ומנוסה... הוא רוצה פנתרת מין, לולינית גמישה, רעיונאית בנשמתה, אחת שנסתה כבר הכל או לפחות מוכנה לנסות. אבל המקסימום שאיתו הוא באמת מוכן להתמודד זה לכל היותר פרטנר אחד לפניו. עצוב, אבל המוסר הכפול עדיין שולט ותגידו מה שתגידו, הוא כניראה ישלוט לנצח. צפרדעית (שבדיוק מהסיבה הזאת התקבעה על 7 פרטנרים ולעולם לא יוציאו ממנה מידע אחר
)

בוגאטי

New member
לא!

אני מעדיף בעלת ניסיון אבל יש כאלה שקוסם להם הרעיון של הראשוניות

לא!לבתולות אין ניסיון במיטה ../images/Emo72.gif

כל זאת ועוד אם אתה פותח אותן הן נדבקות אליך לוריד וזו בעיה. אבל אם יש אהבה הדדית בינו לבינה זה משהו אחר לגמרי!

סמיאגול

New member
ברשותך אני אחלק את התשובה לשתיים

כשהייתי יותר צעיר בהחלט היה לעניין הבתוליות משיכה מעין קטע של תחרותיות "אני הייתי הראשון" ולכן אני דיי מבין את זה אבל עכשיו כשאני בוגר יותר ולא שוכב עם ילדות בנות 16 (מה שהיה לגיטימי כשהייתי בן 18) הרי שבחורות שמגיעות לגיל בוגר בבתוליותן הן בעלות תסבוכים קשים (אני כבר רואה את ההתנפלות עליי אבל אני הכרתי שתי בחורות כאלו ושתיהן היו מתוסבכות קשות מה שגרם לי לוותר על לשכב עם אחת מהן למרות שיכולתי) .אז אם למישהו לא אכפת להיות עם אחת כזו שיהנה, לי יש בעייה גדולה.

aaronc76

New member
לא !

מעדיף בחורה מנוסה שיודעת להזדיין !!! ואני אומר להזדיין כי לזה אני מתכוון, ולא אחת שתפתח רגליים ותשכב על הגב...

יש ויש

נראה שרוב הגברים באמת מעדיפים בחורות עם ניסיון, ש"זורמות" יותר מבתולות; כי אז זה קורה יותר מהר, הסקס (מותר להניח) יותר טוב, והבחורה לא לחוצה. אבל
חלק מהגברים (חלק שאי-אפשר להתעלם ממנו) יעדיפו להיות מנוסים יותר מהאישה שלהם, ויפריע להם שהיא שכבה עם יותר גברים מאשר הם עם נשים. וחוץ מזה, יש כמה "מוזרים" (ויסלחו לי, כי זה באמת נשגב מבינתי) שלא מוכנים לצאת עם מישהי שאינה בתולה. הם לא רוצים להיות עם מישהי שכבר נגעו בה. כמובן שדרישה כזו הופכת להיות פחות ופחות ריאלית ככל שמתבגרים (מבחינה כרונולוגית), כי לבחור כזה בן 16 לא תהיה בעיה למצוא מישהי מתאימה, אבל למישהו בן 26 בהחלט יהיה קשה יותר. אז יכול להיות שעם הזמן הם גם לומדים להתפשר.

boldtype

New member
../images/Emo26.gifביחס הפוך

ככל השהגבר בטוח יותר בביצועיו, פחות אכפת לו. כל הפואנטה זה הגבר שמעדיף בתולה, לא רוצה שיהיה בסיס להשוואה. ככה הוא יכול להיות בטוח שהיא תחשוב שהוא כוכב.... ואם לא, אז היא לא תשכח אותו, כי הוא היה הראשון...

למעלה