בתולה או לא!?

almo4

New member
בתולה או לא!?

בגלל שאני די חדשה כאן בפורום אז תסלחו לי מראש אם אני חוזרת על אותם נושאים. אז שאלה שתמיד סיקרנה אותי, ועדיין לא גיבשתי תשובה משלי. גברים מעדיפים בתולות או לא?!

batman

New member
ממש לא..

היתה לזה תחושה של שיעור נהיגה ראשון עם תלמידה מפוחדת ולחוצה. כנראה סיפרו לה כל כך הרבה מעשיות שהיא הייתה הסטרית לגמרי. היה לה דופק 300 בערך וכל דבר קטן היא אמרה "אימל'ה". שלא לדבר על הדימום. ולא היה הרבה דם , אבל זה כבר היה יותר מדי בשבילי. אני יודע אני יודע, צריך לצבור נסיון איפה שהוא, וגם לי הייתה פעם ראשונה (די מפדחת אפילו), אבל כשאתה כבר מנוסה, אתה מחפש מישהי שתכנס למיטה איתך ותהנה כמוך לפחות.

נ י נ י

New member
גם בתולים זה לא להיט

זה קרה לי פעם אחת וזה גם נגמר כל כך מהר בגלל שהוא ממש התרגש - היינו ילדים וזה היה מזמן...

לשאהידיות באמת 78 בתולים זה לא להיט

מזכיר לי את הסרט שראיתי שלשום "תפוס אותי אם תוכל"- אם פרנק אבגנייל יכל להיות טייס עורך דין ורופא מצפייה ב-TV, אז נראה לי שגם לבתולים יש תקווה ללמוד משהו מה-.TV

seafox

New member
יש ויש...במקרה שלי

בפעם הראשונה שלי חברה שלי אמרה לי שגרמתי לה לאורגזמת שרשרת...

emh

Member
בעבר חשבתי שזו...

תהיה חוויה מאוד מעניינת לאבד את הבתולים עם בתולה, שגם תהיה החברה שלי. לא היתה לי חברה, ולאחר הפעם הראשונה שלי אני חושב שכרגע זה לא חוויה שאני ארצה לעבור. אולי אחרי שיהיה לי יותר ניסיון, אני אחשוב שאני אהיה מוכן לזה. וחוץ מזה, בתולות לא ממש מחכות לי....

אני מניחה שכמו שאני לא ממש מתלהבת

מבתולים (למרות שבגילי המופלג זה כבר קורה פחות) גם גברים לא ממש מתלהבים מזה ... למרות שבתיאוריה ולטווח ארוך אמור להיות לזה יתרון מסויים

yols

New member
תומך בידידתי,

מה בדיוק כייף בבחורה היטרית שמאד כואב לה ולא יודעת מה לעשות ולרוב מאד מפוחדת? בחורה לסקס טוב צריכה להיות בשלה. איזה יתרון בדיוק? נ.ב. איך היה?

yols

New member
אנחנו בקטע של לאלף נמר?

לא יודע אני יותר בקטע של לקבל לטעמי על המוכן......

babylon_a1

New member
רגע...

נתקלת במישהו בתול בן 30 ? מישהו חילוני, לא מהחברה הדתית לשעבר

ובכן....

בניגוד לרוב פה.... סתם....בהתאם לרוב פה, אני עודכנתי ע"י בנזוגי שהם מעדיפים "לא בתולה", שלא לאמר "חמה", "יודעת מה היא רוצה", "יודעת את העבודה", ו"שלא תחשוב שאם נישקתי אותה בפה אז חתונה". גם אני מעדיפה בעלי נסיון, או כאלה שמאד-מאד כישרוניים וכן פתוחים ללמוד את העבודה. (האמת, כנראה אני מורה גרועה, כי אפ-פעם לא הצלחתי ללמד מישהו יותר מידי) ויש לי גם פנטזיה לתפוס מישהו בתול ושווה ולאנוס אותו במציצה מאחורי איזה שיח, אבל זה לא יצא לי, כי השווים הם לא בתולים, וזה בדוק.

emh

Member
כמה דברים בקשר לזה.....

1. אם זה רק מציצה, אז הוא עדיין יישאר בתול. 2. אם תלכי על מישהו בן 15 עד 18, דווקא קיים סיכוי גדול שהוא כן יהיה בתול. (ואני לא מתייחס לעניין הלא מוסרי)

הספרנית

New member
גם הספרנית חושבת שלא.

אולי בגיל הטיפש-עשרה יש יותר העדפה לבתולות, אבל ככל שיש יותר ניסיון וככל שמתבגרים יותר זה עובר. כנ"ל לגבי בחורות, רק שלא בטוח שבגיל צעיר הן מעדיפות בתולים

forestdevil

New member
השאהידים אוהבים בתולות כי...

סיפרו להם שבתולות צועקות חזק חזק ולכן הם מרגישים "גבריייים"... לצעוק זה משהו...

shellush

New member
תמיד יש חריגים שכן אבל בכללי לא

נראה לי שהם מעדיפים בתולות.

למעלה