בתוך בועה

בתוך בועה../images/Emo40.gif

כשאתה אליי בא, אנחנו בבועה העולם לא קיים הכל כמו נדם רק אני ואתה כשאתה אליי בא מרגישה אהובה נותנת לקולך המרגיע להתנגן בליבי נותנת לאצבעותיך לנגן על גופי הגוף שלי הוא שלך כשאתה אליי בא בגניחות עמוקות וחסרות שליטה אני רועדת מתשוקה שמה ידי על איברך להרגיש את הזרימה הזין שלך הוא שלי כשאתה אליי בא אתה מלקק את הכוס הרטוב שלי בתאווה מעביר לשון מרפרפת על ערוותי וגורם לי לגמור שוב ושוב עד כלות נשימתי... ואתה אליי בא עד הסוף חודר לתוכי כדי לטרוף בתנוחת "על ארבע" אתה מראה לי איך אתה אותי בועל ולא שואל כמו שאוהבת,כך בעוצמה מראה לי כמה חזקה היא אהבתך!

שמים1

New member
באה אליך ../images/Emo79.gif

באה אליך בתוכי פורחים אלפי פריחות ניחוח חלומותי משתרך אחרי כשובל של תקוות ,בשכרון חושים כמו בוקר זהוב העוטף אותי בזוהר של אהבה. באה אליך מבעד לחלוני שרות ציפורים וציוצם מנעים את ערגותי הסוערות לחוש אותך בזרועותי, לנשום אותך בנשימות קטנות של תשוקה. באה אליך ערב עטף בצללים שרידים של יום עטור מחשבות בנחישות מתפרצת רקועה באור ירח בוחן.

deerman

New member
בא אלייך..

נכנס ואינך..בחדרך.. רחש המים נשמע מעומעם פוסע לאיטי למקורם. עומד זקוף וזקור במתניי ממולי חופפת ומסבנת גופך מרגיש הלחץ בין חלציי ומשתוקק להתחבר לגופך הרטוב. מזיז הפרגוד החוסם בין גופנו וניגש למקום שכל הזמן אצלך......רטוב. וההמשך.....בקרוב.

בוא אליי

חיזיון מתדפק בין בדי הסדינים ליבי עסוק בהגנתו לרחשי פעימות גופים נרעדים לוחשת אליך: "בוא"! וגניחה עמומה של עונג עמוק תרעיד את ליבינו ממש ונשיקה מתרגשת של לילה מתוק תתחיל את הכל מחדש...

מחכה להמשך...

שאותו נממש עם בוא הליל כשאני כך רטובה ואתה אותי בועל בדרך שתבחר עד בוא המחר שלך הוא גופי, אהובי.

למעלה