בתאל ועדי חזרו ^____^

¥otamsh

New member
עדייי!!! בתאל!!!! ../images/Emo24.gif

ברוכות הבאות!!! יהה כמה שהתגעגעתי! ואיזה שווה לכם שפגשתם את המשגבניקים! חחח זה ממש מגניב. שמח שחזרתן!

lgmtk

New member
אני לא יכול לכתוב הרבה אז...

מגניב לכן :) "ורשה נראת כמו מנגה" XDDDDDDDD!

lgmtk

New member
אה! ולא התגעגעתי כי גם ככה אני רואה

אתכן פעם בשבוע וחצי |: XP!~

TheDucky

New member
../images/Emo160.gifאנחנו עדיין בפולין

וואי היה כל כך מגניב להפגש בפולין XD XD זה היה פשוט מוזר כשאסף בא אלי בריצה ואמר לי "בוא מהר, אתה לא תאמין מי פה! בתאל ועדי!!!!" זה עשה לי את היום D: ויש לי מידע מאוד עצוב על פולין.... גם הם חייבים להסתובב עם שלטים גדולים של "ל" מעל הגג של המכונית כשהם לומדים.. ("L")

Adi Chan

New member
למה אתם ערים בשעה כזאת?>_<

לכו לישון מוקדם! ותפסיקו להטריד את גל כשהוא ישן0_0

TheDucky

New member
זה שהוא תופס לנו את

הפיטמות דורש תגובה את לא חושבת???

HELLrider

New member
אוקיי כמה תגובות:

דבר ראשון אני שמח שחזרתם בשלום, כן קראתי את כל מה שכתבת. אני זוכר את המסע שלי לפולין היה נורא מרגש ומיוחד עצם העובדה שאתה רואה את הדברים בעיניים שלך ולא דרך עינית המצלמה מעצימה את החוויה. בקשר למזג האוויר לא יכולתם לבקש טוב יותר. הקור המקפיא שהרגשנו ששורר בפולין הוא כאין ואפס לעומת הקור שהרגישו אותם יהודים מסכנים בכפכפי העץ בלי גרביים\כפפות\מעילים\סוודרים\צעיפים או כל דבר מחמם אחר. אני זוכר את עצמי שיצאתי החוצה מהאוטובוס בחולצה קצרה בקור של 4 מעלות (שזה עוד סביר) והרגשתי רק מעט ממה שהם שם הרגישו באותה תקופה אפלה. היה מסע מדהים! (רק שנה וחצי עברו מאז שהייתי שם) אזכור אותו תמיד בתור אחת מהחוויות הכי מזעזעות, אך בתור החוויה בעלת החשיבות הגבוהה ביותר שאהיה בה.

למעלה