בתאל ועדי חזרו ^____^

ashkeloni

New member
בתאל ועדי חזרו ^____^

ברוכות השבות לארץ!!! התגעגענו
ספרו חוויות?

Adi Chan

New member
אוף קקי>_<

בא לי למותT__________T איבדתי את התיק גב שלי. אני כל כך טיפשה אני לא מאמינה
יש לי שם מצלמה וMP3 ומנגות ויומן מסע שעבדתי עליו כל כך הרבה זה תיק הביצפר שלי בכלל..

sasuke girl

New member
תחשבי על זה שיש עכשיו איי שם

פולני ממש ממש מרוצה? עזבי את התיק..העיקר שאת חזרת בשלום..ולא רעבה O.ם אז ברוכה הבאה יפה :p

Adi Chan

New member
שום לעזוב ושום פולני

שכחתי את זה בחניית ביצפר...רצתי לאימא שלי בלי התיק ושכחתי את זה>_< אני כל כך טיפשה

Adi Chan

New member
חחח כן../images/Emo9.gif *פאדיחות*

מצאתי אותו, בסופו של דבר...הייתי כל כך לחוצה*__________________________________________________* עוד רגע אני ובתאל נספר חוויותXD היא פה אצליP: וגם עדן שחיבקתי חזק חזק אותה היום*_* כל כך התגעגעתי*_* קיצור, אני שוב עדיD:

Adi Chan

New member
יוש~ חוויותD:

קודם כל, חשוב לציין שאני ערה כרגע מאתמול בבוקר בלי לישון שינה טובהT____T אז אם יש טעויות כלשהן, זה בגלל המצב הרגיש שלי כרגע0_0 הממפפ היום הראשון עבר לאטטטט בעיקר כי לא ישנו מיום שבת בבוקר>_>'. רצו להרוג אותנו אלה-.-. היינו בכל מיני מקומות שלא ממש גרמו לי להרגיש משהו, הרגשתי כאילו אני סתם במוזיאון איפשהו בארץ ישראל. שום הרגשה של פולין.. ביום השני ביקרנו בבתי כנסת..גם כן, עדין לא הרגשתי את המסע.. אחרי בתי הכנסת היו לנו שעות חופשיות בסוקיניצה היו שם טיפה דוכנים והמון חנויות יקרות לנקבות0_0. אכלתי מקרויאל בגודל של ארוחת ילדים במקדונלאדס ואז אני, בתאל ועוד כמה חברות יצאנו ל"מסע קניות", הם יצאו. אני אמרתי פשוט "לא" על כל מה שורוד או פקצי מדי..>_>' לא שהם הקשיבו לי-.-.. בדוכנים אני ובאתצ' קנינו מתנה לעדצ'קה. דרקון כסוף גדול*_* אבל נשבר לו הראש בתיק של בתאל>_>' אבל אם נדביק עם דבק מגע הכל יהיה טוב P:.. ביום השלישי היינו באושוויץ. חשבתי שאושוויץ הוא מקום נורא, הוא כן נורא, אבל לא בגודל שחשבתי שהוא יהיה. בקיצור, כל הציפיות התנפצו. אבל כן התחלתי להרגיש את כל העיניין של "מסע לפולין". כמובן, הבנות באושוויץ החלו לבכות. אני לא בכיתי. לדעתי זה מיותר במסע לפולין..(בתאל ועדן שמעו הרצאה ענקית על זה D: ). אושוויץ 1 כלל לא נראה כמחנה השמדה. אבל כאשר הגענו לאושוויץ 2, שזה בירקנאו, אז הבנתי בעצם מה הולך שם. זה ממש כמו בסרטים, כל הצריפים של הסוסים, שהכניסו לתוך אחד כזה כ-1000 ויותר יהודים.. ביום הרביעי נסענו לפלאשוב, מחנה השמדה, אם אני לא טועה0_0 בפלאשוב היו בורות ירי. שעוד נשארו פתוחים. ואז התחיל לרדת שלג*_* חוויה מדהימה*_* בפולין היתה הפעם הראשונה שראיתי שלג אמיתי*_* הלכנו בשלג עמוק עמוק והכנתי איש שלג..^__________________________^ *תמונה מצורפת* הוא מאוד קטן יצא לי כי עשיתי אותו מהר מהר ובלי השקעה...T_T משם נסענו לזאקופנה. מין עיירת סקי כזאת..הרבה שלגD: הזמנתי פיצה. והמ לצרית הסתומה חשבה שהזמנתי סלט S: לקח 50 דקות עד שקיבלית את הפיצה שלי, ואז נשאר לי ולבתאצ' רק חצי שעה להסתובב בדוכנים. והיו כל כך הרבה. קניתי כמה מזכרות שם וזהוP: ביום החמישי נסענו 4 שעות למאידאנק. שם מרגישים את השואה האמיתית. היה בזה משהו יותר ריאלסטי מאשר באושוויץ. לא יודעת בדיוק איך להסביר0-0 שם אנשים ממש ממש נשברו. שוב לא אני. בתאל עשתה שם טקס וצילמתי אותה בוידאו במצלמה. לא שראו משהו כי הייתי מאחורה >_>' במאידנק גם היה שיא הקור. הידיים והרגליים שלי הפסיקו לתפקד.לא הרגשתי אותם למרות כל הגרביים והכפפות ששמתי>_< יום שישי ביקרנו בבית היתומים של קורצ'אק ובמה שנשאר מטרבלינקה. אני עשיתי שם טקס. ניסיתי בכל מאודי לקרוא לאט, הצלחתי בזה*_* אבל לא שמעו כלום-.- בטרבלינקה לא היתה תחושה של מחנה השמדה. כי לא נשאר שם כלום.. ביום שבת הלכנו ברגל את כללללללללל גטו ורשה ואז עשינו הפסקה בפיצה האט, ואני, עם העיניים שלא רואות לרחוק שלי, קלטתי את הראש החצי בלונדיני של לא אחר מאשר גל! כל המשגבניקים היו שם*_* אז קפצתי עליהם והצקתי להם. היו שם את אסף, לאון, יונתן, גל ועוד מישהו בשם אורי שהיה נחמד מאוד
ואפילו החזיק לי את המצלמהXD העיפו אותנו המושבים שלנו ואז חיפשנו שעות מושבים אחרים. מצאנו בסוף. מקום קטן בפינה. אבל זה היה שווה את זה כי ראינו קטע מוידאו נורא מצחיק ומשעשע במצלמה של אסף (אגב, הוא צילם אותנו בוידאוXDD). ואין שם צנזורה0_0 ואז הם היו צריכים ללכתT_T אוף..למה לא באנו באותה שעה? אנחנו נשארו שם לפחות עוד איזה 45 דקות אחרי שהם הלכו.. ואז נסענו לעשות את הטקס האחרון שלנו בפולין,באתר הנצחה למרד גטו ורשה. נסענו לקניון בעיר ורשה, השתעעמתי שם למוות. למרות שמצאתי 2 תיקי צד שאהבתי, אבל הם עלו כל אחד 200 ומשהו זלוטי>_>' פולנים ארורים. ואז נסענו לשדה התעופה*_* וחזרנו הביתה. היה את המקרה המצער ששכחתי את התיק בחנייה של בית הספר ובסוף התברר שהמדריכה לקחה אותו כי היא חשבה שזה שלה, ואז בעלה נסע עד בית הספר בחזרה והחזיר לי את התיק המיוחל עם 400 ומשהו התמונות שצילמתי*_* מישהו אמר שהחיים לא יפים? כולם צריכים להפיק לקחים מהשואה, ולהבין שמה שיש לנו כרגע זה הכי טוב שאפשר לבקש
וכולם צריכים לחיות ביחד ולקבל את השונה..
וואי כתבתי הרבה. מעניין אם מישהו יקרא את זהXD ועוד כתבתי יומן מסע כל יום! אני גאה בעצמי ועל ההתמדה שלי ביומן. חבל שחוץ ממני אף אחד לא יבין את הכתב>_> אבל למי אכפתD: התגעגעתי הביתה מאוד מאוד ולעדן, ולחום, ולאנשים, ולאוכל הטעים בארץ, ולצבע הירוק של הארץ הזו (ורשה נראת כמו מנגה. הכל שחור לבן, לפחות בחורף..). לסיכום: אין לנו ארץ אחרת *מרגישה ציונית* בחיים שלי לא הייתי ציונית*_* זהו. ביי^_^ *הולכת לאכול את האוכל של אימא*_**

dndboy

New member
../images/Emo103.gifעדי ובתאל T_T התגעגעתי =|

אבל חזרתן D= ונתראה בשישי או משהו ^^" או שאם תבואו בשלישי בכלל זה יהיה טוב ^__^ אני רואה שלא כתבת אפילו פעם אחת שנהנת O= אז אני מקווה שמעבר לחווייה כן הצלחת להנות קצת ^_~

Adi Chan

New member
ברור:O

אי אפשר לא להנות כשאתם עם חברים במשך שבוע שלםXD

KiaritChan

New member
אוו..

מיאו. אני ממש מחכה לטיול הזה.. שמחה שנהנית. ואמ.. לא יכלת להביא לנו קצת שלג? ;;..זה חסר פה@ ;[

Adi Chan

New member
חחחח שלג זה רעXD

שלג זה רטוב. שלג לא כמו שחשבתי שהואT_T חשבתי הוא רך יותר. אבל זה גושי קרח קטנים ומעצבנים0_0 ושלג לא יחזיק מעמד פה בחוםXD כל כך התגעגעתי לזה*_*

ashkeloni

New member
אני קראתי הכל ../images/Emo9.gif

שמח שנהנית ושמצאת את התיק בסופו של דבר ^_^

Kawaii Me

New member
../images/Emo204.gif"כי תבואו אל הארץ" D:

ארץ זבת חלב ודבש~ ברוכה השבה..סתם כבר אמרתי הכל, כבר בכיתי בדרך ולא נשאר לי עוד מה לומר. נותרתי ספיצ'לס. *שרה שירי ארץ ישראל* אז תזכרו שהבטחתם לא לבכות כי השמיים גדולים והדמעות קטנות.. זה מתאים פה..כן..*דוחפת משפטים ומרגישה חכמה* היה לי בודד והיה לי עצוב..עמרי, ליאור, ליטל, שירן ועוד כמה אנשנשים סבלו כשלא היית פה>_> כי אני בכיתי להם כל הזמן שאני רוצה די ורוצה בצ'.. אבל אני לא יכולה להכחיש שיצאתי כל יום וקניתי בגדים חדשים ואכלתי במקדונלדס*_* אני רק מקנאה כי פגשתם את המשגבניקים *_*....... עולם קטן הא?
קיצר התגעגעתי וטוב שאתן כאן ותאחלו לי בהצלחה במבחנים היום כי אם אני עוברת אני אהיה חודש בשכונת עילית בארה"ב *0*;;;;;;;; אוהבת מאוד מאווווווווווד
..אבל חייבת ללמוד מורשת עכשיו >_> "שיהיו לך חיים נפלאים", עדנצ' הבודדה NO MORE

dndboy

New member
../images/Emo103.gifיש לי קונפליקט בקשר לבהצלחה

זה אומר שלא תבואי למפגש פסח "^^ אממ אמממ אממממ אממממממ טוב נו בהצלחה P=<

Envious

New member
חח אני דווקא רוצה לקרוא את

היומן מסע !! זה ממש מעניין כלומר, גם אני מחכה לטיול הזה, אבל יש לי איזה 3 שנים עד אז T_T שמחה שחזרתם ! D:

למעלה