בשעריי

יערית 1

New member
בשעריי

בוא לשעריי, אסוף אותי אל זרועותיך, הרעד גופי בסערה, הרווני מצוף תשוקתך. צבע יומי באהבה כי ארוכה וחרוכה דרכי בלעדיך.

ריקי די

New member
ענג אותי

ענג אותי במדבר ביובש אדמתי קסם לשונך אחוש על בשרי,סופג. ענג אותי על אבני סלע קשות. פוצעות, יחתכו בבשרי עד זוב, עת זכרותך המתפרצת חודרת בי בלהט חושקת שפתי ערוותי. בשיניי אשבור כאב עינוגיי על עורך, ואצעק!

יערית 1

New member
ניגון סוער

לגמתי נקטר ערגות משפתותיך בליבי התנגן לו שיר וחלום. שפתיי מלטפות , לשוני מרקדת גופי סוער אליך ברטטים ותשוקה. גמעתי תאוותך בצמא, בערגה יוקדת ניגנתי בך, לצלילי תווים ענוגים ידעתי אותך.
ריקי יקרה, ניפלא שירך.

שמים1

New member
שערי אהבה

אילו מילים היו הופכות לממש היו מבטים מצטלבים ומעיינות מפכים שבנו היו מתנפצים ברקמות של תשוקה. הרהורים היו פורשים כנף אל מעבר לדממות שותקות יוצקים כמיהות אל מעבר לכבלי חיים. אילו מילים היו הופכות לממש הייתי מתכרבלת בזרועותיך מתדפקת אל שערי אהבה.

באתי.........

אני בא אל שערייך, מלטף ברוך את ירכייך. אוסף אותך אל זרועותיי, שוכבת לך בין חלציי. מרגיע את הרעד שבגופך, מוצץ בתאווה את צופך. מנשק את שפתייך בתאווה, מראה לך מה זאת אהבה. לו רק היית יודעת, כמה אותי את משגעת. הייתי לוקח צבע ומכחול, כמו ילד קטן שמשחק בחול. הייתי צובע את חייך בוורוד, נותן לך בכל מצב לשרוד. מרצף את דרכך בנעימים, ומפזר בדרכך הרבה שושנים. גורם לך כל היום לחייך, שתביני שלעולם לא אלך.

למעלה