בשעה טובה

SaberTooth

New member
אם לי הייתה אפשרות הבעת דעה בעיניין

אני לא הייתי בוחר בשם תום...

SaberTooth

New member
עדיף מאוחר מאשר לעולם לא...

עכשיו, מה הייתה מהות הגילוי הזה...

אני עדיין לא הבנתי

על מה התעצבנת? על איזו דרך פניה? חוץ מזה אני חושב שקרוטנטו פה יכול לנצל"ש איזשהו שרשור לדבר כזה.....וחוץ מזה קומיקס זה נורא דומה לספר רק יותר קצר

ובלי עומק../images/Emo6.gif../images/Emo72.gif../images/Emo113.gif

ובלי תיאורים, ובלי שפה ספרותית, ובלי חלוקה לפרקים, ובלי מבנה עלילתי, ו-המ.. זהו בערך.

Uzumaki Naruto

New member
תיאורים את לא צריכה, יש ציורים.

שפה ספרותית יש, אולי לא בכל הקומיקסים אבל יש... בקיצור, כל מה שאמרת לא תקף על קומיקסים מסויימים.... אל תעשי הכללות. יש הרבה הבדל בין ספר לקומיקס, אי אפשר להשוות, זה כמו שתשווי בין מקלדת לתפוח עץ רקוב.

KagomeSama

New member
זה קל!../images/Emo42.gif../images/Emo129.gif

על שניהם יש אותיות ולשניהם תקוע חוט בתחת... לא? מה, לא?

Uzumaki Naruto

New member
וגם בשניהם יש תולעים!

אה לא, זה רק במקלדת שלי.... וואי, אני צריך לנקות אותה דחוף...

el kortito

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

*מנגב דמעות* מקלדת ותפוח עץ רקוב!!!!!!!1 חחחחחחחחחחחחח

el kortito

New member
רררראאאאאררררררגגגגג!!!!!!!!!!!!!!

לא קורטנטו לא קורטינו לא קורנטו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! השם הוא קורטיטו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! el kortito!!!!!!!!!!!!!!!

לא אמרתי

קורנט ולא קונטנטו אלא קורטינטו..........טוב אבל סליחה לא בכונת להעליב

el kortito

New member
אה לא?!?!?!?

"על מה התעצבנת? על איזו דרך פניה? חוץ מזה אני חושב שקרוטנטו פה יכול לנצל"ש איזשהו שרשור לדבר כזה.....וחוץ מזה קומיקס זה נורא דומה לספר רק יותר קצר"

אהההההההה טעות שלי מודה באשמה

צודק צודק מוריד ת'כובע לפניך....... מצטער שוב לא התכוונתי להעליב יצא לי בטעות כי רשמתי מהר...

רועי...

לפעמים אתה צריך להבין שיש אנשים שיותר מנוסים ממך, יותר מבינים ממך ועוד הרבה דברים יותר ממך... אנשים כאלה בדרך-כלל צודקים. ולעומתם אתה טועה. אתה מבין? לפעמים קורה שיש כמה אנשים ביקום הקטן שלנו שיותר מבינים וחכמים ממך ויותר מנוסים ממך. תקשיב להם!!! זה כמו שתתווכח עם עלי (המאמן שלך אם יש לך ספק) על איך לעשות מאייגרי...

בן.....

עדיין לא הבנתי מה אתה רוצה? ואני אמרתי שאני הכי מושלם בעולם והכי טוב בעולם בכל דבר? ולא הבנתי במה סייבר יותר טוב ממני? בטוח שיש דברים ואפילו יותר מנושא אחד שהוא יותר טוב ממני בו ואני לא מבין באיזה חלק פה הוא יותר טוב ממני. ואם אני חושב שמישהו טוע ושאני צודק אני לא יקשיב לו כי ממזמן למדתי לעושת את מה שמוח והחושים אומרים כי הלב טועה! וכדי לשחק אותה ילד טוב ולהתנצל על כל שאלה(כמו שאתה עושה "סלחו לי על הבורות")אני לא מבין אותך......!!!! ממש לא על מה אתה צריך להגיד סליחה?? פגעת במישהו בכוונה או בשגגה? עשית למישהו משהו רע? ניסית לעשות משהו רע? לא! שאלת שאלה וזה כי אתה רוצה לדעת וכי אתה לא יודע וזה שאתה לא יודע זה לא משהו רע ואתה לא צריך להגיד על זה סליחה. ולמה שאני יקשיב לכל אחד שיותר חכם ממני?? הוא יכול להיות יותר חכם בנושא אחד ויותר טיפש בנושא אחר וככה שאני צודק באחד והוא טוןע ולהיפך כי אין בן אדם מושלם והיחיד מושלם זה אלוהים (לפי האמונה שלי ואני גם בטוח ששלך). ולהווכח עם מומחה על תחום המומחיות שלו (בקשר למייגארי ולעלי)לא קרוב אפילו לנושא הזה.....זה לא שהתווכחתי עם סייבר על מיה בנושא הלשון שאני מודה שהוא מבין הרבה הרבה הרבה הרבה יותר טוב ממני. התווכחתי על דעה דבר תיאורתי לא דבר מעשי. משמע,שהתווכחתי על משהו שאני היחיד שיקבע ואף אחד לא משנה מה הוא יעשה לא יוכל לגרום לי לשנות את זה,דעה אמונה וכל מיני אלה אי אפשר לקבוע לבן אדם אפשר לגרום לו להגיד שהוא משנה אבל בלב ובנפש הוא בחיים לא ישנה. ולענייננו, אני עדיין חושב שאני צודק בגלל שזו הדעה שלי ואם קראת הכל עד לפה אתה תבין מה אני חושב שאני צודק כי אם לא הייתי חושב שאני צודק לא היית לי את הדעה הזאת של "לדעתי סייבר אתה טועה" ואני לא מנסה להתנשאות פה מעל לאף אחד. ובן אתה מכיר אותי כבר 13 שנה כמעט ואתה יודע טוב מאוד שאני אומר מה שאני חושב לכל מי שרוצה לשמוע ומי שלא רוצה לשמוע את דעתי שלא יקשיב לה אבל אני יגיד אותה. ואם היא תפגע במישהו אני מצטער אבל זאתי דעתי ושוב בפעם המי-יודע-כמה אף אחד לא ישנה אותה. מקווה שמישהו שרד את הקריאה עד לפה............. ודרך אגב בן תזכור את זה לכל החיים שלך: אף אחד אבל באמת אף אחד לא יותר טוב ממך ולא יותר גרוע ממך, ולא משנה מי זה ובן כמה הוא ומה הוא יודע ומה הוא לא יודע, כולם שווים! ואני לא איזה יפה נפש (ואתה יודע שאני ממש לא) אתה לא יותר גרוע מאף אחד ואף אחד לא יותר גרוע ממך. ותזכור את זה כל החיים!.

למעלה