בשעה טובה

עכשיו תשמע ותקשיב בבקשה..

אני יודע שאף-אחד לא יותר טוב ממני... אל תדאג-אני ילד גדול... עכשיו תשמע, תום הרבה יותר מנוסה ממך בתחום השרשורים והפורומים (עובדה-הוא מנהל 2 פורומים [או יותר?]) מה שאומר שהוא יבין יותר טוב ממך בתחום השרשורים. ואתה גם טועה כשאתה חושב שזו החלטה שלך... תום הוא המנהל, וזאת החלטה שלו... ואגב, בבקשה ממך! אני מתחנן!!! שים סמני ניקוד!!! אתה שם מלא נקודות כל כמה מילים, אתה לא שם פסיקים ולא נקודות של סוף משפט ולא סמני שאלה-וזה מקשה את הקריאה בצורה מגעילה... אז בבקה-קח ללבך...

נראה לך?

שיש לי כוח לפסק את מה שאני כותב במחשב? בקושי בעבודות אני עושה את זה........ ואני יודע יש לי יחסים ממש טויבם עם הרבה נקודות..............אני אוהב לשים אותם כי ככה זה מראה איך אני באמת מדבר............. אבל בן לא הבנת את הכוונה שלי כנראה שלא קראת את התגובה הקודמת שלי. אני לא רב איתו אם טכנית,חוקית,מוסרית איך שלא תקרא לזה זה בסדר לפתוח כזה שרשור. אני רב איתו מבחינת ד-ע-ה א-נ-י ח-ו-ש-ב שזה מיותר לפתוח את השרשור ההוא. הוא חושב שלא. על זה ה"ריב" על הדעה של מי צודקת. ונכון בגלל שהוא מבין יותר ממני בשרשורליזיציה זה נכון שהוא מנהל פה פורומים ואני לא אבל לי יש את דעתי ונמאס אפילו לי שאני חרשן לחזור עליה ואף אחד לא יוכל לשנות אותה... ואני תמיד ידבוק בדעה שלי כי זה מה שאני מאמין....

SaberTooth

New member
אתה לא חושב שזה קצת מיותר...

לחזור על הדעה (אם ככה אתה רוצה לקרוא לזה...) שלך שוב ושוב כמו פטיפון שבור
אתה לא חושב שאם לא מחקתי את השרשור, יש לי סיבה טובה לכך
אני מנהל את הפורום בצורה שנראית לי הכי טובה, הכי צודקת והכי הוגנת. כשאתה תנהל פורום, נהל אותו בצורה שנראית לך הכי טובה. זה נחמד מאוד שיש לך דעה, אבל אתה לא צריך לכפות אותה על כל שאר הפורום. אני חושב שפה אפשר להפסיק את הדיון הזה. הוא כבר מתחיל לחזור על עצמו.

תגובה אחרונה

אין לי בעיה אם ההחלטות שלך כי אתה פעל איך שנראה לך טוב זה שלי זה לא נראה טוב לא אומר בהכרח שאני צודק זה ברור יכול להיותשאתם צודקים. ולא כפיתי את דעתי על אף אחד וכנראה שלא הבנת שאמרתי אי אפשר לכפות על מישהו דעה וחוץ מזה, אני לא קובע סייבר קובע כי הוא המנהל וכנרא שגם בצדק אז מה שאומר שהוא קובע מה עושים אבל אני יכול לא להסכים עם זה.

טווב..

אז אין לי בעיה שזאת הדעה שלך, תהנה ממנה ^_^ עכשיו, אם זאת הדעה שלך, זה לא אומר שאתה צריך לריב עם אנשים עליה... זאת הדעה שלך-בסדר... אבל המנהל ורוב חברי הפורום חושבים אחרת אז תבלע ת'רוק ותמשיך... זה לא כזה קשה, אתה לא חייב להיות זה שאומר את המילה האחרונה-ולכן בזאת אני מסיים את קטע השרשור על דיעות הזה אחת ולתמיד!

פחחחח

תום, אני רואה שכתבנו את אותו הדבר רק בניסוח שונה, אז סלח לי שלא קראתי את ההודעה שלך לפני שעניתי לרועי ^_^. אוי ווי זמיר. הם הדביקו אותי!!! אני לא יכול להפסיק עם הפרצופים!!! הצילו!!!!!!!!!

Laguna I s Back

New member
ענק!!!!!!!!../images/Emo42.gif../images/Emo182.gifמזל"ט

אני עכשיו סיימתי את הרביעי של שער המוות!!!!!!!!!! זה פשוט ענק!!!!!!!!!!!!!רוצה סרט (7 סרטים)!!!!!! בעיה:בסיפריה הדפוקה שלנו אין את הספר החמישי והשביעי,ובספריה של הביצפר אין -עדיין- את הסדרה שלמה......כדאי לי להתחיל את כישור הזמן ואז לחזור למחזור שער המוות?

../images/Emo49.gif

את יכולה לקנות את החמישי והשביעי... זה כולה 2 ספרים... בשביל פיתון זה כלום, הוא קנה בערך 250 ספרים...

python 4

New member
../images/Emo6.gif הרגת אותי...

בנאדם ישר - אובססיבי אבל ישר... ויש לי הרבה יותר מ- 250 ספרים, הרי רק מרומח הדרקון יש לי קרוב ל- 100 וממלכות נשכחות יש לי קצת פחות מזה (אובססיבי כבר אמרתי?) שלא נדבר על כל הרוברט ג'ורדנים / רובין הובים / דייויד אדינגסים / ג'ורג' אליוטים למיניהם (כן, אני יודע שהאחרונה היא יוצאת דופן ברשימה, אבל הייתי חייב לציין אותה כי היא הסופרת האהובה עלי..) אה, כן, ואחד ג'יי קיי רולינג בצרפתית. עוד לא התחלתי.

python 4

New member
מזל טוב - סיימת את ארבע הספרים

הטובים פחות של הסדרה, הספר החמישי והשישי הם פשוט מעולים והספר השביעי הוא אחד הטובים שקראתי, ובהחלט הטוב ביותר של מגי וטריי. זו אחת הסדרות האלה שהולכות ומשתבחות מספר לספר.

למעלה