בשעה טובה

el kortito

New member
בשעה טובה

גמרתי את כל רשומות כל אגדות ואני הולך לקרוא עכשיו את קיץ כבר קראתי את קיץ לפני שהתחלתי את רשומות אבל איזה 3 שנים לפני שהתחלתי את רשומות ככה שאני לא זוכר כלוווווווווווווווווום

ואתה חושב

שזה נכון לפתוח על זה הודעה חדשה????.????????????????????????????????????????????????????????????????????? סייבר עשה טובה ותמחק את ההודעה הממש מיותרת הזאת

SaberTooth

New member
אמממ...

ראשית, אני חושב שזה נכון לפתוח הודעה חדשה בנושא הזה, וזה מספיק. שנית, אני לא מעריך את הטון הזה של "סייבר עשה טובה...". ולבסוף, זה לא תפקידך לקבוע האם ההודעה הזו "ממש מיותרת" או לא.

ואני עויין.............

ולמה את חושב שזה נכון לפתוח על זה שרשור חדש? אני מבקש ממך שתעשה לי טובה מה לא בסדר פה? לא קבעתי שההודעה ממש מיותרת. לדעתי היא ממש ממש מיותרת............... וחוץ מזה נראה לך הגיוני שכל אחד בפורום ייפתח שרשור שלם ברגע שהוא גומר ספר?

SaberTooth

New member
המפ...

"סייבר עשה טובה ותמחק את ההודעה הממש מיותרת הזאת" וזו לא קביעת עובדה
ככה מביעים דעה
הטון הזה של "בואנ'ה אח'שלי עשה טובה..." לא מוצא חן בעיניי. אתה רוצה לבקש ממני משהו
בבקשה, אבל יש דרך לעשות את זה.

אני לא מבין

ממה כל כך נעלבת????? זה לא שפקדתי עלייך לעשות משהו.......ולא שציוויתי......לדעתי זה ממש טיפשי לפתוח הודעה על השטות הזאת(ושוב לדעתי זאת שטות....)ואני עדיין לא קובע עובדה אלא רק מביע את הדעה שלי....וזאתי הצורה שאני מביע את הדעה שלי......................... ואני לא מבין על איזה טון של אח'שלי אתה מדבר זה בכלל לא היה בטון כזה..........זה היה (לפי דעתי) ברור שצריך למחוק הודעה כזאת........ועכשיו שאני חושב על זה אני מבין איך לפורום יש 100 דפי ארכיון כל אחד שסיים ספר פתח הודעה אז בשנה נהיה לכם 100 דפי ארכיון................זה כמו שבפורום קומיקס\אקס מן וואט אבר לא כל אחד שמסיים חוברת קומיקס פותח הודעה............

לא תתחיל שום מלחמה

אלא אם סייבר יחליט להתעצבן על אחד מטוני הדיבור *שיעול*כיתוב*שיעול* שלי אז לא תהיה שום מלחמה ואם סייבר יודה שהוא טעה אז בכלל לא תתחיל שום מלחמה.....

אין לי בעיה

ברגע שהודתה בטעותך וביקשת סליחה אני ישר מוחל לך (לא שיש ממש על מה) אבל סייבר חייב להרגע הוא מדמיין טוני דיבור כתובים

SaberTooth

New member
אתה כנראה לא מבין...

דברים בסיסיים כמו: א. יש צורה לפנות לאנשים, ויש אנשים שלא אוהבים שפונים אליהם ב"עשה טובה...". ב. פורום זה לא רק מקום שבו כותבים הודעות כמו: "מה אתה חושב על ההחלטה הזו והזו של תניס
האם זה מעיד על מורכבות הקוסמוס וקונספט האלוהות ועל רגישות הציר הפנים לבלבי העלפי או שמא מעיד על פשטות המבנה היצירה הספרותית הגרנדיוזית הזו
...". פורום זה גם מקום שבו גדלה, מתפתחת ומתגבשת קהילה. וכן, לבוא ולהגיד "היי! סיימתי את הספר השלישי בתת-הסידרה השביעית של הסידרה החמישית! אני חושב שזה היה פשוט ענק!!!" ושכולם יכתבו לך "מזל טוב!! שמח שאתה נהנה!" זה חלק מגדילת קהילה מגובשת ומפותחת. מטרת הפורום הזה, מעבר להחלפת דעות ולניהול דיונים על הרומח היא גם לפתח קהילה בפורום. קהילה מגובשת וגדולה. הודעה כזו משרתת ללא ספק את המטרה הזו. אני מסכים שאם כל יום היה מוצף הפורום בהודעות "סיימתי ספר!!", הייתי מתחיל למחוק אותן או לשרשרן לשרשור הולם, אל מכיוון שלא קורה מצב כזה, לדעתי, הודעה אחת פעם ב לא תזיק. נכון, היא הייתה יכולה לנצל"ש איזה שרשור מת, אבל זו בכל זאת לא סיבה למחוק את ההודעה. ג. יש הבדל בין חוברת קומיקס לספר.

KagomeSama

New member
|כן../images/Emo42.gif../images/Emo129.gif

אני מסכימה איתך, תום. (
זה שם יפה!
) חלק מזה שאנחנו קהילה, זה העובדה שאנשים יכולים לבוא, ולהגיד תקשיבו, סיימתי את הספר הזה והזה, ואז לפעמים מתפתח דיון על אותו הספר, מחליפים דיעות וכו'. זה כמו שכשאתה עם חברים, תתחיל לפעמים שיחה על זה שסיימת ספר, לא רק על המהות או האלמנטים הספרותיים של דשל"ק... וכל עוד הספר הוא חלק מרומח הדרקון, זה לגיטימי ביותר, ורק מעודד יותר את הקריאה.

וגם יכול להיות..

צודק לגמרי P: טחח..צ"ל יכול להיות די הרבה דברים =],בעיקרון כל שילוב הגיוני של שתי מילים המתחילות בצ' ול'. ^^;;

למעלה