בשעה טובה!

lunna747

New member
בשעה טובה!

חזרתי זה הערב מבירת המגברים (חדרה) עם -59 BASSMAN DELUXE REVERB שזה בעברית קופסה ושאסי של HOT ROD DELUXE עם קרביים של רפליקה של BASSMAN 59 וטנק ריברב קפיץ מנורות מעשי ידיו הנאמנות של נחום TWO TONE. מעבר לדמו המצולם שאני מתכוון להפיק בקרוב על המגבר המעולה הזה, אני חייב להודות לפז ונחום על העצות והעבודה ולתת הרבה ריספקט בפומבי-כי מגיע. מאחר ואני רואה כ"כ הרבה HOT ROD למכירה אני פשוט מוכרח להמליץ על האופציה הזו, גם אם לא על המעגל הספציפי שיש לי, שאסי וקופסה איכותיים שאפשר לשתול לתוכם כל מה שתרצו (לא שלא היה מה לחזק אחרי 6 שנים בדרכים...). השוק של המגבר הזה מוגבל,ואני יכול להזדהות עם מי שזה היה מגבר המנורות הרציני הראשון שלו וכבר רוצה לעבור הלאה בלי למשכן כליה. ספציפית,הממזר שאני קיבלתי נולד עם MASTER VOLUME,BRIGHT SWITCH ו-BOOST כשהריברב מגיע עם MIX בנוסף ל-REVERB. עדיין קשה לי להתרגל לכמה שהוא נקי שקט ורגיש-זה ממש מצריך ממני הסתגלות בנגינה וב-EQ. בתוספת של EXOTIC RC BOOSTER ומאסטר ווליום גבוה יש אוברדרייב חלומי (בקרוב עם WAMPLER PLEXIDRIVE). הריברב מדויק, לגמרי SURF וכאשר מעיפים את ה-MIX למעלה עם הרבה ריברב מגיעים לאוברדרייב פסיכדלי (אני אוהב הרבה ריברב...) אפילו חיברתי את המרטין שלי,עם M1 של LR BAGGS, וזה היה מעולה. חכו לדמו....

Kaldot01

New member
תתחדש!!

בתור בעלים של Bassman כזה בתצורת ראש עם בוקסא 12*2 גם מעשי ידיהם של החברה היקרים האלה.....!!!! אני רק יכול לחזק את דעתך ולומר שאני נהנה מכל רגע עם המגבר המטורף הזה! ולא רק זה הוא גם סקסי :)

אסף ברק

New member
תתחדש! ובהזדמנות זו תודה לנחום ולפז

הייתי אצלם בביקור אתמול בבוקר, אפילו הספקתי לשמוע את המגבר שלך לפני שלקחת אותו... נשמע נהדר ואני בטוח שאתה תהנה ממנו מאוד. נחום ופז תודה לכם על האירוח החם, ההסברים המעמיקים וכמובן על ההדגמות של כל המגברים המדהימים שנחום בונה/משפץ... מקווה להגיע לביקור נוסף בקרוב מאוד!

pazf402

New member
תחחדש!!!

אנחנו עשינו באמת לא מעט פרוייקטים של המרות של סדרות הוט-רוד וכד'...הרכיבים ה"כבדים" טובים יחסית ומאפשרים בסיס ללא מעט מגברים.... לאסף ב. היקר: כנ"ל נהנו מהביקור וההופעה הפרטית שקיבלנו, תמיד חשוב לנו לקבל חוו"ד ומשוב על העבודה שלנו, בלי זה לא גודלים...מחכים לפעם הבאה...שיהיה סופ"ש נעים לכולם!!

למעלה