בשעה טובה ומוצלחת

בשעה טובה ומוצלחת

ראיתי את התוכנית. ואני לא יודעת מה איתכם, אבל אני אגדיר את זה בשתי מילים: משעמם ומיותר. חוץ מהשיר המקסים, זה לא היה ריאיון, זה סתם לשבת לבהות בשלמה. (שזה לכשעצמו לא משעמם בכלל, אבל בהשוואה לתוכנית הקודמת מאוד מאוד). הפלייבק נשמע דבילי, הקול שלו נשמע צרוד מתמיד, ובכלל הוא נראה כאילו לא ממש התחשק לו לבוא, אז הוא העביר את זה חפיף. אמר איזה שתי פנינים, אבל בשביל זה יש גם תרדיו. בקיצור

עוד הגיגים על התוכנית

אוקי, קצת הגזמתי מקודם, עכשיו אני אשב ואנתח את קושקוש: לבוש: חגיגי (במיוחד),ג´ינס וחולצה שחורה, נעלי הרים בהויות, עם שרוכים יותר מדי ארוכים. ציון: 8. אני הייתי הולכת על סרבל בלי כלום מתחת
אביזרים: טבעת על האצבע, שרשרת חרוזים על הצוואר, צעיף כחול. ציון: 7. מה זה הצעיף הזה??
הבעות פנים: איזה חיוךךךךךךךך
, מבטים משועממים בעיקר ומבטי בהיה ביצפאן מה הוא רוצה מחייו. ציון: 11 רק בגלל החיוך. להינמס ולהגיש את עצמך בתור גלידה
שלמה מדבר: ציון: 5. הוא לא סותם לרגע. ממש, ברברן. עד שאתה מגיע, תדבר! שירים: בשקט בשקט: ציון: 6. שיר יפה, למה פלייבק לעזאזאל??
להציל אותך: ציון: 8. לא איזה שיר מדהים, אבל בהופעה הוא נחמד. דבר איתי על המצב: ציון: 9. פשוט יופי של שיר. מהלחן לא נפלתי, אבל יפה. יציאות והגיגים: הסיפור שסיפר בגל"צ. ציון: 8. מעצבן המיחזורים שלו, אבל אהבתי את הקטע שכשהוא דיבר על הקוף, הוא טפח ליצפאן על היד בחיוך
חמודי. "הכי חשוב באמת, להסתכל מהצד כל הזמן על החיים. אם מסתכלים על החיים מהצד קצת, אז הבלבלת טיפה עוברת". ציון: 10. אוי, ההברקות, ההברקות... יצפאן מתחרפן, הוא קם והולך.
אין מילים. באמצע השיר "להציל אותך", הוא הסתכל על הטבעת איזה 10 שניות ושר לה. מעניין אם היא קשורה לשיר... והמבין יבין
ולסיכום: ציון לתוכנית: 7. משעמם, ריאיון ממש לא היה, יותר מדי שירים. ציון לשלמה: בעיקרון 6, אבל יש לו פרוטקציות אצל המנהלת של הפורום, אז נחליק לו איזה 9 בלי שאף אחד ישים לב. אבל רק בגלל שכל חיוך שלו עושה בגוף שלי צמרמורת.
שגיא, אל תקח את זה קשה מדי. שלמה לשלטון! ושיצא כבר הדיסק ועוד שבועיים אני הולכת להתחרפן אצלו בהופעה!!!!!!!!!!! כפרה, תתכונן לקראתי!!!!!!!

Zi Zi

New member
אוי ../images/Emo6.gif

רק עכשיו נפל לי האסימון מאיפה השם שלך. אהבתי. איך קוראים לך באמת?

R o M

New member
רוני

מה קורה לך תגידי לי? יש לך בתור מעריצה יותר מדי תלונות נגדו. את "להציל אותך" קטלת, את הביקור שלו בתוכנית. יש לך איזה ספקות באהבתך לבחורצ´יק??

חס וחסה רום ידידי

אבל הוא לפעמים מעצבן אותי. אני מרשה לעצמי למתן את עצמי קצת, היות ואני יודעת שיש פה מקרה ממש קשה של אהבה מטורפת לבחור, אני קצת מאזנת את עצמי. זה ירידה עליו, ואז ירידה על עצמי כדי להגן עליו, ואז אני מרוצה מעצמי. תקעתי לעצמי פסיכולוגיה הפוכה בגרוש, ולא שילמתי על זה שקל לפסיכיאטר. אני מאוד גאה בעצמי, לטובתכם שגם אתם.

אבל גם -

זאת ירידה בגלל שהוא כל כך מדהים, שמראיון איתו יכלו להוציא הרבה יותר. אמנם זה יכל להיות קשה- כי הוא לא בן אדם של ראיונות, אבל יכלו לעשות (או לנסות לפחות) מזה הרבה יותר.

רוני

אני מה זה מזדהה איתך, חבל על הזמן. אבל, בקטע של הלבוש, אני הייתי הולכת על עירום בפרונט כזה. במילא הוא לא טורח להתלבש כמו שצריך, אז למה בכלל?????? יש פה עוד מעריצים מטורפים?

עוד מעריצים מטורפים ../images/Emo35.gif

כל הפורום הזה זה בית משוגעים אחד גדול
וגם מי שהגיע נורמלי יצא משוגע עם דיפלומה

R o M

New member
ברוכה הבאה למוסד הסגור הטוב במדינה

כולם פה מטורפים על שלמה, ומטורפים בכלל. אנחנו עושים קבוצות תמיכה והרגעה בערבי שישי, בהנחיית המופרעת הראשית - רוני. תענוג לא נורמאלי, את מוזמנת!
אני רום, נעים מאוד. מה שמך?

אודליה1

New member
את צודקת דליה, גם אני לא התרשמתי

שיש לו משהו חשוב להגיד. לדעתי כבר די נמאס ממנו יהיה לו קשה הפעם להצליח עם הדיסק הזה. אודליה

קודם כל קוראים לה רוני

דבר שני, אני לא חושבת שהיא התכוונה לזה שנמאס ממנו. אבל אני לא אדבר בשמה, אלא בשמי. יש לו הרבה דברים חשובים להגיד, רק שיצפאן לא יודע לראיין. נקודה. עובדה שיאיר לפיד יודע להוציא ממנו ריאיון מעניין ומרתק, דובי לנץ (או שזה לנס???) יודע לראיין אותו, רפי רשף פעם ראיין אותו ויצא נחמד מאוד ועוד שאני לא זוכרת. האשמה היא על המראיינים בעיקר. שלמה הוא אדם מעניין עם הרבה מה לומר, אבל הוא ביישן, וצריך לדעת איך להוציא את זה ממנו. ואני חושבת שהדיסק הזה יהיה מאוד מעניין ושונה מכל מה שהוא עשה עד עכשיו. לצערי, אני לא אומרת את זה בהכרח לטובה. אני רק מקווה.

למעלה