בשם הרזון

לפחות הורדת לי 3 קלוריות בצחוק עז ../images/Emo6.gif

מסכנונת, זה נשמע נורא! שמחה שאת כבר יותר טוב. תחלימי ואז תתחילי לאט לאט!

תמי ס

New member
את צוחקת, נכון?

את צריכה לרזות? מאיפה קיבינימאט? ייתכן שאני לא רואה טוב אבל במפגש נראית לי רזה לחלוטין. וחוץ מזה, הצחקת אותי לאללה עם תיאורייך - תרגישי טוב.

נייטי

New member
../images/Emo18.gif בשם המכון ../images/Emo18.gif

אל תחזרי לשם יותר
מותק, הרגת אותי מצחוק
מגיע לך
על הנסיון האמיץ
את רזה, רזה, רזה ובלתי נסבלת בעליל. תהיי לי בריאה כפרה

נעיתה

New member
בשם התגובות../images/Emo140.gif

נראה לי שהדלקתי אתכן על המשקל- כי רובכן נתקעתן על זה. כיף לקבל מחמאות- תודה. נכון שפתחתי את השרשור כי באמת זה היה הזוי אתמול, אבל חשוב לי להבהיר, אני לא מרגישה שמנה אבל אני באובר משקל מבחינה רפואית. בבדיקות שערכו לי לפני חודש הסוכר הייה לא טוב. אני באה ממשפחה סכרתית ויודעת מה זה וזה סיוט! אני חייבת לרדת במשקל ולאזן את התזונה הלקויה שלי על מנת להתרחק מהמקום הזה. להוריד במשקל שאת לא באמת מרגישה שמנה זו גם סוג של בעיה, אני מקוה שאני לא דורכת פה על יבלות ומודה לכולכן על המחמאות- בואו נפגש כל יום:) ערב טוב חבוריישן

מיליתו

New member
מזדהה איתך בקטע הזה

אני דווקא אוהבת ספורט, והולכת לחוגים 3-4 פעמים בשבוע. גם אין לי עודף משקל ואני מידה 38 (4 חודשים אחרי לידה - תקנאו). אבל... יש לי שומנים גבוהים וכולסטרול בדם והיסטוריה משפחתית ואישית מפוקפקת... אז גם אני שומרת.... באסה

whimsical me

New member
היום התחלתי קבוצת דיאטה

(ועוד כזו שמתרחשת בחדר כושר ומשלבת אימון כושר
) ולשם שינוי אני גם מתכוונת לעשות את מה שהדיאטנית אמרה.... אני מרגישה כמו גיבורת על!

נעיתה

New member
כי את גיבורת על!

אני חושבת שהצעד הראשון הוא הקשה ביותר, בהצלחה! נראה שאת הולכת על כל הקופה

נעיתה

New member
פחחחח ביציות

דברי איתי בשחלות אחותי כשהן רועדות כמו גיטרה מתנגנת מוזיקת הביציות אזי בסופה של אותה המנגינה יוצאים הדברים האלה שלא ישנים בלילה. אז יאללה עדיף שהביציות ירעדו והקילוגרמים יתדנפו
סליחה אבל סליחה מוזיקה רושמים מוס/זיקה? מאמינה בך!

whimsical me

New member
נדמה לי שאפשר גם כך וגם כך

תודה על האמונה. אני מאד משתדלת להאמין בעצמי- נדמה לי שזה המפתח. בכל מקרה, אני ניגשת לפרוייקט הזה ממקום כ"כ שונה הפעם... הלוואי.

עדיקים

Active member
תרגישי טוב ../images/Emo24.gif

ולגבי ספורט - אני ממש אבל ממש לא מצליחה להתחבר לדבר הזה אז אין לי תובנות בנושא. יש לנו הליכון בבית שמזמן שוכב במחסן ומחכה לעבור לבית שיאהב אותו יותר. יש לנו מכון כושר בבנין ומעולם לא הייתי בו. אמנם לא חסר לי מה להוריד ובטח ובטח שהיה נחמד אם הייתי מעצבת את הגוף מעט אבל זה לא אני.

למעלה