בשם הרזון
אז זהו שאני רוצה להיות רזה. אז זהו שבשביל להרזות צריך לעשות משהו בנידון. לפני חודשים נרשמתי לחדר כושר, בוא נגיד שחוץ מלהרשם, כולי מלאה במוטיבציה ללכת אבל פשוט לא יוצא לי
אתמול בצהריים היינו בברית במקום מאלף |חוות אלנבי|, כנראה שחולצה קצרה ביום גשום וסגרירי גורמת לצינון, כי בארבע אחר הצהרים כל המעברים נסתמו להם ודיבורי הפך להיות משל הייתי מיס פיגי בכבודה ובעצמה. בשעה 19:00 החלטתי לשנס מותנים, כי הרי יום שלישי פעמים כי טוב, אלך לי לחדר הכושר ואשרוף מעט קלוריות. בשעה 19:25 כבר הייתי אחרי 10 דקות הליכה ב 19:28 אני זוכרת את עצמי מתיישבת על ההליכון ולא מצליחה נושמת, בשעה 19:28 ושלושים שניות סיימתי לנסוע אחרוה בישיבה על ההליכון ליפול ולהתעלף לי בצורה לא נאה לחלוטין. דבר הבא שזכור לי זה רגלים למעלה והרבה טיפוסים עם מגבות על הכתף בוהים בי. התאוששות קלה, והופ הופ הופ הביתה, מקלחת בישיבה אקמול צינון והתרסקות טוטאלית. יאללה בסוף במקום לרדת במשקל עליתי בעוד 7 טונות של נזלת
אז זהו שאני רוצה להיות רזה. אז זהו שבשביל להרזות צריך לעשות משהו בנידון. לפני חודשים נרשמתי לחדר כושר, בוא נגיד שחוץ מלהרשם, כולי מלאה במוטיבציה ללכת אבל פשוט לא יוצא לי