בשיא הרצינות...

ללי 2

New member
בשיא הרצינות...

הי בנות שותפות לגורל, עד היום חוץ מקומץ חברות שלי חשבתי שאני לבד במערכה ולמה תשאלו? אז נכון אתן צודקות כי אם המצב של מידות גדולות בארץ כה עגום אזי שכולן רזות ורק אני ואנוכי השמנה מכולן. ועכשיו ברצינות, בואו נעשה משהו ולא רק נדבר, לא יתכן כי בחו"ל אתה נכנס לחנות לדוגמא של אולד נייבי ויש לך את אותה חולצה ממידה xs-xxxxl ואני לא מגזימה. לא יתכן שיש שתי חנויות שאני יכולה להכנס אליהן בארץ בגדיהם לא תמיד מוצאים חן בעיני ועוד אני צריכה לקחת משכנתא כדי לקנות משהו שאני נראית בו כמו אבטיח מפוחלץ. אז אני מוכנה לקחת יוזמה לנסח עצומה ושכולנו נחתום השאלה למי לשלוח? אם אתן איתי אנא תגיבו ובוא נחשוב ביחד מה עושים, ממני לובשת הטישרטים מחוסר ברירה.

DREAM111

New member
היי

תראי בפורום המקביל שמנות ויפות עופר ועוד אחת מהבנות שאני לא זוכרת מי מנסים לקדם את כל נושא ההשמנה או איך הגדיר את זה את המודעות שלאנשים שמנים יש צרכים שווים לכל אדם. אולי כדאי לחבור אליהם ולשמוע ולראות איך אפשר לשלב גם את תחום ההלבשה לנושא. בהצלחה.

mesty

New member
מבינה ללביך,

אני שמחה שגם אני לא לבד בבעיה, אני מסכימה לגמרי עם עניין שלמה אין מידות וכ´ אם לפנות למשהו אז אני חושבת שרשית אפשר לפנות למתאים לי ולעונות, אפשר לחבור חבורה של נשים בגילאי 20-30 בחורות שיודעות מה הן רוצות מבינות עניין ופשוט בצורה מנומסת לקבוע פגישה אם החברות, ולשוחח איתן, הרי בסופו של דבר זה כדי להן, מלבד זה ישנם מעצבי בגדים ברחובות ת"א שלבטח אנחנו לא מכירות שיודעים ורוצים אבל מפחדים "מהתחרות" אם הרשתות, אז אפשר למצוא אותם ולתת להם את האפשרות בסך הכל זה עיניין של כמה טלפונים למעצבי בגדים מספר הטלפונים. אחרך כך קפיצה לחנות לרלוונתים. ומשם אפשר פשוט לבוא ליראות לארגן יום ואולי לעשות " הפנינג" כזה של מידות גדולות. לא חסר אירגונים שיתנו יד לזה. תאומה לבעיה שלא אמרה נואש

למעלה