בשורות משמחות

yaelag

New member
../images/Emo6.gif אמרתי יפה בבקשה וגם תודה

כנראה שעובדים שם אנשים מסודרים, זריזים ואכפתיים. כה לחי! וכן ירבו.

ענתר

New member
לצערי לא כולם התנסו בניסיון כשלך

מנסיוני, חיכיתי זמן רב וכשקיבלתי תשובה לאחר כמה אימלי תזכורת נדרשתי לתשלום גם כשלא ידוע אם תיהיה תשובה

גם אני זוכר תשובה מהירה מהם

סדר גודל של יומיים. כנראה מדובר בעניין של עיתוי. גם כאשר היתה תשובה שלילית - לקחת להם מעט זמן לומר זאת. ארנון

עב

New member
../images/Emo20.gif לבנות הארכיון הציוני

מעודדת מהצלחתה של yaelag פניתי גם אני לארכיון אתמול אחה"צ. שאלתי: באיזו אוניה עלה סבא שלי (יש לי "שאלון לעולה" בו מוטבע התאריך אך אין שם אוניה) האם אמי מופיעה ברשימת המעפילים באוניה "אנצו סירני" שהגיעה לנמל חיפה ביום 17.1.1946? (וידוי: כבר שאלתי בעבר ונעניתי שאין שום חומר על אוניה זו). הבוקר גיליתי תשובות בתיבת המייל: 1. סבא הגיע באוניה "ארצה". שמו מופיע ברשימת הנוסעים! 2. השם של אמי נמצא. מה שאומר שלפעמים כדאי לשאול פעמיים, במיוחד אם אנו בטוחים במידע שיש לנו. הדפים יישלחו אלי בדואר. כה לחי לבנות הארכיון הציוני!

מאוד מסכים,הן עושות עבודה נהדרת,

במיוחד האחראית על בנות השרות הלאומי,סמרין.

עב

New member
ועוד שמחה קטנה וקישור על אוניות

בחיפוש אחרי האוניה "ארצה" מצאתי את האתר של חברת צים ובו פירוט על האוניות הראשונות של החברה, אשר הביאו לישראל מאות אלפי עולים. לשמחתי, גם האוניה "ארצה" נמצאת באתר. מומלץ למחפשי האוניות: קדמה, עצמאות, קוממיות, נגבה, גלילה, ארצה, עלייה, ציון , תיאודור הרצל, מולדת ושלום. אחחח איזה שמות יפים היו פעם. מקווה שגם LUTZ רואה את ההודעה כי נדמה לי שהוא חיפש את גלילה.

למעלה