בשורה קשה

מירבי*

New member
בשורה קשה

היום בבוקר פנינה ושלושת הדובים איבדה את העוברית. מבחינה רופאית זה מקרה קלאסי של היפרדות שליה, היא היתה בשבוע 30 ואי אפשר היה להציל את העוברית. ביקרתי אותה, היא מקבלת מנות דם ומרגישה כבר יותר טוב. הבשורה קשה מאוד לעיכול, גם לזוג וגם לפנינה. מי שרוצה לבקר אותה או למסור לה משהו שתפנה אלי. המקרה קשה מאוד, כולנו עצובים ועוד לא מאמינים שזה מה שקרה.

עָנת

New member
לא לא לא אני לא מאמינה../images/Emo7.gif

איזה עצוב. כואב לי מאוד על פנינה וההורים המקסימים
אני יודעת שפנינה היתה במעקב,לא תארתי שזה אסון יתרחש
מצטערת. מצטערת.

לא מאמינה ../images/Emo70.gif

אלוהים כמה שזה קשה , אני יודעת הייתי שם .......... אין לי הרבה איך לעודד .. פנינה קבלי ממני
חזק חזק . מצטערת בשביל כולכם סיגל

koralv

New member
יו,איזו צמרמורת.

מאחלת מכל ליבי,שיתאוששו במהרה.אין מילים לנחם במקרה זה.

shiran 25

New member
../images/Emo7.gif../images/Emo12.gifקשה קשה לעקל ../images/Emo93.gif

פנינה אני מצטערת ,אני לא יודעת מה להגיד כי אני לא חושבת שאני יכולה לשנות את המצב הקשה מנשוא,תנחומיי להורים המיועדים
שולחת לכם חיזוקים ולפנינה ו-ס' הזוג שלי שלא נמצאים בפורום ביקשו לשלוח גם בשמם תנחומים, זה נורא ואיום לשמוע וקשה לעיכול מקוים רק לטוב באהבה שירן

S and A

New member
משתתפים בצערכם

לפנינה ולזוג אנחנו מבינים את הצער והתקופה הקשה שאתם עוברים. תהיו חזקים ותקוו לטוב בעתיד, כי אין דרך אחרת לעבור את זה. לבנו איתכם "ס" ו-"א"

mondani5

New member
הלם ובלתי נתפס

הכאב עצום לשני הצדדים,אני לא מסוגלת אפילו לחשוב על זה ,אלוהים!!! למה?............. הדמעות לא מפסיקות,נכנסתי כדי לספר לכם שרון מעל 40 חום ובעלי ואני בהלם מוחלט מהבשורה המרה. מחזיר אותי אחורה.... לא אין מילים...

mondani5

New member
הי מירב!

באיזה בית חולים ? אני מעוניינת לבקר מחר. אירית

miri71

New member
מחריד וקשה

זו טראומה אמיתית. בא לי לחבק את כולכם ולבכות איתכם.

אוסה

New member
../images/Emo128.gif אני מתנצלת שאני פורצת פה

אני אוסנת , בעלה של פיני חחחחחחחחח אני אוסנת , חברה טובה של פנינה , אני חושבת שהתמיכה שלכם נהדרת , אני מעדכנת אתה בכל מה שקורה פה - זה מחזק אותה אני חושבת שאולי עם ביקורים לא יהיה לה נח , אבל תמיד ניתן לשלוח לה משהו קטן ונחמד שתדע כמה כולם פה מדהימים . אם תרצו פרטים תשלחו לי מסר / למירב אני מאחלת בהצלחה לכל מי שבתהליכי הפונדקאות , אתן עושות מצווה גדולה

shiran 25

New member
היי אוסנת ../images/Emo24.gif

עכשו אני יודעת מי את אז אני שלחתי לך מסר אבל זה בסדר אני יודעת מי זו אבל אני אשלח לך עוד אחד עכשו

mondani5

New member
הי אוסנת

ניסתי כל היום להתקשר והיא לא זמינה ,רציתי לקפוץ לבקר אותה בבית חולים. אירית

shiran 25

New member
היי אירית

אני הייתי אצלה היום בבוקר והטלפון שלה היה מנותק בלי בטריה היא דווקא ציפתה לאורחות מהפורום ותשמח אם תבואו אבל היא משתחררת אולי מחר בעז"ה אז תתקשרי אולי היא תרצה שתבואי אליה הביתה

איילת567

New member
אכשיו שמעתי קשה מאוד......

וכואב מאוד חבל משתתפת בצער הזוג ופנינה מחזקת את ידיהם אבל צריך להמשיך ולהסתכל קדימה אין מילים הדמעות עומדות לי בעיניים אני מכירה את הזוג באופן אישי אל יאוש. באהבה רבה והרבה חיבוקים וחיזוקים איילת הפונדי של אירית

miss lula

New member
פנינה

הבשורה לא ניתנת לעיכול אנחנו איתך ועם ההורים אלי

12אניהיא

New member
הבוקר כימעט הפסדתי את אחותי.

היא הייתה אם פונדקאית. ונשאה עוברית בת 30+1 שבועות. בזמנו שוחחתי עם מירב והייתי אנטי העניין הזה של הפונדקאות... אבל ככל שהלך והתקדם התהליך עודדתי אותה ותמכתי בה(באחותי) השבוע אחי התחתן וההורים הביולוגים חגגו איתנו, אני אחלתי להם שנרקוד בבריתה של הילדה. צר לי כל כך שזה ניגמר ככה. צר לי על ההורים צר לי על אחותי וצר לי על כולנו שחווינו זאת בעצם. אני מספרת לכם מתוך הכאב האישי שלי על אחותי, היא הייתה במצב רפואי ממש לא טוב ואיבדה מחצית מכמות הדם שבגופה. היא קיבלה 5 מנות דם וחומרים לדילול דם. אם היה קורה לה משו הייתי מתה. אחי הגדול לקח אותה לבית חולים ובעצם היה איתה כל הזמן שם הוא שמע אותה צועקת ואומר שהצעקה הזו שרפה לו את הלב והנשמה היא כואבת והוא לא יכול לעזור לה. להורים הביולוגים אני רוצה לאמר שכואב לי את כאבם, התפללתי בשבילם לכל אורך הדרך שזה יסתיים בטוב והם יחבקו ילד\ה. מקווה שיהיו חזקים. היום אני בעד עניין הפונדקאות, הדבר הכי גדול שאפשר להעניק לאישה זה ילד. אני מחזקת את כל הפונדקאיות מכאן
חזקו ואמצו וגם כשקשה לכן תדעו שאתן לא לבד ואתן עושות מיצווה גדולה.
שבוע טוב לכם

למעלה