בשורה קשה

איילת567

New member
../images/Emo24.gifאני מאחלת לה החלמה מהירה

הפונדקאות זה הדבר הכי גדול שניתן לעשות למען הורים שלא יכולים להביא ילד בגלל סיכון רפואי ההריונות בדרך כלל אמורים להיות קלים לכאורה לנו הפונדקאיות אבל יש לפעמים שהדברים משתבשים וזה הופך להיות קשה מאוד במיוחד שלנו יש ילדים בבית ואנחנו צריכות להמשיך לתפקד רגיל כאילו כלום לא קורה מנסיוני האישי זה קשה אני לא מקנה בפנינה על מה שהיא עברה ועוברת במיוחד עכשיו חזקי אותה אעכשיו היא וההורים צריכים את המשפחות שלהם לידם לעבור את התקופה הקשה והכואבת הזאת אני מחזקת את ידיה שתהייה חזקה וצריך להמשיך הלאה בהרבה אהבה לה ולהורים תהיו חזקים. איילת פונדי של אירית

לפנינוש משתתפת בעצב../images/Emo7.gif

הלואי וכולם יתאוששו מהר והריפוי הרגשי יהיה גם הוא מהר. חיזקו ואימצו.

taya 1

New member
לפנינוש ../images/Emo24.gif

לא יצא לנו להכיר פיזית אבל התכתוונו וגם קראתי את התכתוותך עם כולם מחבקת אותך חזק חזק
מבינה את כאבך חיזקי בשביל עצמך את זקוקה לזה מאד (עברתי את אותו התהליך בגיל 19 אז אני כל כך מבינה אותך
)ולהורים היו חזקים הכאב שלכם לא פחות מחבקת גם אותכם
היו חזקים עם הפניים קדימה

לפנינה וההורים חיבוק חזק../images/Emo24.gif../images/Emo7.gif

עצוב כול כך כרגע צלצלה אלי אמי המיועדת ובשרה לי את הבשורה המרה אני פשוט בהלם והלב כואב כול כך
פנינה החזיקי מעמד
אין לי מילים לנחם רק תפילות שתשארי בריאה
וחזקה
להורים איתכם בכאבכם מי יתן ותתאוששו מהר.........

mondani5

New member
שוחחתי עם המיועדים

הם פשוט זוג מקסים ומדהים האב המיועד בדיוק חזר מביקור אצל פנינה ואמר שהיא מתאוששת. טרגדיה אמיתית לשני הצדדים,לפעמים אין אנו יודעים למה זה קורה לנו,אני שולחת מפה החלמה מהירה לפנינה ושתתאושש כמה שיותר מהר,לא קל לקבל 5 מנות דם ואני שמחה שהיא על הרגליים. נקווה לטוב. איילת ואני ממש בכינו ביחד לא נרדמנו כל הלילה התקשרתי אליה לספר לה והיא היתה המומה,התכוונו לללכת לפנינה אבל לא היה מענה בטלפון ולא רצינו להיות למטרד. שולחת לכולם חיבוק

sigush3

New member
אין מילים ממש עצוב../images/Emo14.gif

רציתי אתמול לכתוב וסתם לאחל לכולם שבוע טוב,אבל אחרי שקראתי את הבשורה הקשה הזאת על פנינה לא יצאו לי המילים. מה אומר שלא נאמר,עצוב,כואב והרבה תיסכול....... אך "סה לה וי" לא בשליטתינו כל דבר ואם אכן כך קרה כנראה שזה מה שניגזר,וכמו כל דבר עלינו לקבל את הטוב והרע באותה מידה. פנינוש כל מה שאכתןב בהחלט מיותר וסתם עוד מילים מנחמות שרק מזכירות את הכאב,יקירה כפי שהיית חזקה עד עכשיו כך המשיכי הלאה תמשיכי להרגיש גיבורה עשית מעשה מבורך כל השאר הוא חשבונות שמים ממי,לכן אל תרגישי שיכולת ולא עשית ממילה החיים ממשיכים גם אחרי שמישהו ניפטר. קושקוש חיזקי ואימצי ואל תתני לרוחך ליפול. לכי תדעי איזה פיצוי עוד טומן לך העתיד חייכי ממי ותמיד תקווי שיש מחר טוב יותר מחבקת ומחזקת סיגל

emuna4

New member
פנינה

החוויה טראומטית לשני הצדדים, פיסית ונפשית. קשה לעכל את המעבר מהשמחה הגדולה לקראת הסוף לכאב שכזה. מקווה שתתגברי במהרה ולהורים המיועדים- מקווה שתצליחו לאגור את הכוחות שיובילו אתכם למטרה שהתרחקה שוב.

לפנינה ולהורים

אינני משתתפת קבועה בפורום, אך מציצה כאן מפעם לפעם. הצטערתי מאוד לקרוא על הסוף הטראגי של הריון הרצוי והאהוב הזה. זה אסון לכולכם. מאחלת לך, פנינה, התאוששות פיזית מהירה ומקווה שגם מבחינה נפשית לא יהיה קשה מידי, לאחר זמן מה. ולכם, ההורים שציפו וקיווי וחלמו ונגוז: אובדן הריון, בטח כאשר זה הריון כה יקר ובשלב כה מתקדם, הוא שבר גדול. אנחנו, בפורום אובדן הריון, מנסים לתת חיבוק בלב הקושי ובית חם בימים בודדים. אם אתם רוצים, אתם מוזמנים אלינו. אתם לא לבד. מאחלת לכם, מכל
להצליח לצלוח את התקופה הקשה והאבלה הזו ולהתחיל שוב מחדש, עד לאושר הנכסף (שלא יפצה על העבר, אבל יהווה התחלה אחרת).

למעלה