אני אוהב את חוש ההומור החביב שלך סבא. ביישוב שלי עכשיו בזמן הקורונה מחלקים לנו את האוכל בכלים חד פעמיים, אבל אני לא בטוח שזה פלסטיק כי אולי אלה מגשי אלומיניום. חשוב לשמור על איכות הסביבה ורווחת חיי האנושות.
אני אוהב את חוש ההומור החביב שלך סבא. ביישוב שלי עכשיו בזמן הקורונה מחלקים לנו את האוכל בכלים חד פעמיים, אבל אני לא בטוח שזה פלסטיק כי אולי אלה מגשי אלומיניום. חשוב לשמור על איכות הסביבה ורווחת חיי האנושות.
יש שני נדבכים שונים לעניין. האחד, אלו שטוענים שעצם קיומם של כלים חד"פ רע לסביבה ולכן אין להשתמש בהם. השני אלו שטוענים שמי שמשתמש לא זורק לפח אלא מפזר זבל וכך פוגע באיכות הסביבה.
אלו שני דברים שונים שאין כל קשר ביניהם. אני למשל חסיד גדול של השני (גם ביחס לדברים שאינם כלים חד"פ) אבל הראשון מעניין אותי כקליפת השום.
חשוב לי במידה מסוימת, לא מאד אבל אני מודע לכך שקלקול הסביבה עלול להזיק לרווחת האנושות וזה רע. אנשים שונים מנסים לעשות מה שאפשר במצבים שונים כדי לתרום, וכל אחד תורם את חלקו. יש אנשים שדואגים יותר ולוקחים אחריות.
אני תמיד זורק זבל לפח האשפה. אני מסכים עם האמירה שיותר מדי פלסטיק עלול לזהם את הסביבה, אבל אני פחות מקפיד. בדרך כלל אני אוכל בכלים רגילים, אלא במקרים שמה שיש בנמצא רק כלים חד פעמיים.