בשורה משמחת.

אני אוהב את חוש ההומור החביב שלך סבא. ביישוב שלי עכשיו בזמן הקורונה מחלקים לנו את האוכל בכלים חד פעמיים, אבל אני לא בטוח שזה פלסטיק כי אולי אלה מגשי אלומיניום. חשוב לשמור על איכות הסביבה ורווחת חיי האנושות.

אני אוהב את חוש ההומור החביב שלך סבא. ביישוב שלי עכשיו בזמן הקורונה מחלקים לנו את האוכל בכלים חד פעמיים, אבל אני לא בטוח שזה פלסטיק כי אולי אלה מגשי אלומיניום. חשוב לשמור על איכות הסביבה ורווחת חיי האנושות.

אם היה חשוב לך לשמור על איכות הסביבה היית פועל בישוב שלך נגד השימוש בכלים חד פעמיים. זה שאתה לא עושה מצביע על כך שהאמירה הזו היא רק ססמה עבורך

Harrington

Well-known member
מנהל
אם היה חשוב לך לשמור על איכות הסביבה היית פועל בישוב שלך נגד השימוש בכלים חד פעמיים. זה שאתה לא עושה מצביע על כך שהאמירה הזו היא רק ססמה עבורך
יש שני נדבכים שונים לעניין. האחד, אלו שטוענים שעצם קיומם של כלים חד"פ רע לסביבה ולכן אין להשתמש בהם. השני אלו שטוענים שמי שמשתמש לא זורק לפח אלא מפזר זבל וכך פוגע באיכות הסביבה.

אלו שני דברים שונים שאין כל קשר ביניהם. אני למשל חסיד גדול של השני (גם ביחס לדברים שאינם כלים חד"פ) אבל הראשון מעניין אותי כקליפת השום.

סבא של כיפה אדומה

Well-known member
מנהל
תודה, פילוסופי.|4U|
אבל זה לא משנה איזה סוג של כלים חד פעמיים משתמשים.
כי האיסור גורף את כל הסוגים.

חשוב לי במידה מסוימת, לא מאד אבל אני מודע לכך שקלקול הסביבה עלול להזיק לרווחת האנושות וזה רע. אנשים שונים מנסים לעשות מה שאפשר במצבים שונים כדי לתרום, וכל אחד תורם את חלקו. יש אנשים שדואגים יותר ולוקחים אחריות.

אני תמיד זורק זבל לפח האשפה. אני מסכים עם האמירה שיותר מדי פלסטיק עלול לזהם את הסביבה, אבל אני פחות מקפיד. בדרך כלל אני אוכל בכלים רגילים, אלא במקרים שמה שיש בנמצא רק כלים חד פעמיים.

אגב מה שלא הולך בכוח, פעם עבדתי במחסן בתפקיד זוטר וספק אחד ניסה לעשות עליי רושם ושאל: "מה תפקידך בכוח?", אז נתתי לו תשובה מצוינת: "תפקידי במוח".

למעלה